Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

QUOTE(tabanakana @ 2008 12 16, 02:07)
Sveikos.
Priimkit ir mane. wink.gif
Studijuoju ŠU EF IKPR (ikimokyklinio ugdymo pedagogiką ir priešmokyklinį ugdymą ). smile.gif

sveikutes mergickos smile.gif klausyk
gal gali papasakoti man ar sunku studijuoti tavo specialybe, nes cia buvo mano svajone, tik kazkodel kitur istojau ir dabar labai gailiuosi ir nnoriu perstoti.
Papildyta:
QUOTE(laisla @ 2008 12 15, 14:17)
Aš darau kokybinį tyrimą su šeimos piešiniu. Tai tą atvejo analizę darant, reikai turėt iškart kažkokius kriterijus, kuriuos reikia stebėt ir vertint.
Aš turiu dar pavyzdį kaip tirti šeimos santykius. Šeimos santykių metodinė programa. Jei reiks galėsiu parašyti.

Sveikute atsius jei gali tuos pavyzdzius mano email indriux6@gmail.com. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , jungiuosi pas jus smile.gif as smf verslo administravimas paskutinis kursas smile.gif
o ta darba seimos psichologijai rasiau, jei ten kam dar reikia, sakykit smile.gif
Atsakyti
Kyšio reikalavusi ŠU dėstytoja susilaukė STT dėmesio
http://www.delfi.lt/...php?id=20044537
Atsakyti
QUOTE(Voiblina @ 2009 01 13, 10:36)
Kyšio reikalavusi ŠU dėstytoja susilaukė STT dėmesio
http://www.delfi.lt/...php?id=20044537

thumbup.gif Pagaliau thumbup.gif , puse ten tokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
hm, o jus manote kituose universitetuose kitaip?
Atsakyti
Na,niekaip man nesuprantama,ka reiskia reikalavo...nieks is manes dar nereikalavo ax.gif
Siaip ir as turiu prasyma blush2.gif gal kas raset apie darbo birza ka nors,man reiktu teorinei d.Buciau l.dekinga,nes jau panikuoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingabi @ 2009 01 14, 02:06)
thumbup.gif Pagaliau thumbup.gif , puse ten tokiu lotuliukas.gif

nezinau del kitu, bet sita destytoja jau perdaug naglai imdavo blush2.gif
Atsakyti
is manes ir nei vienas destytojas nera reikalaves ar net uzsimines
Atsakyti
jei kartais nebesuspejate ar reikia skubiai parasyti koki rasto darba ar darbeli, mielai padeciau tokioje situacijoje uz atitinkama atlygi ax.gif mokaus.gerai@gmail.com
Atsakyti
gal yra kas mokosi technologiniame fakultete?
Atsakyti
labukas mirksiukas.gif

pradedu planuot, kad reikia vel studijuot, o tai su savo profesiniu socialinio darbo bakalauru, pradedu jaustis kaip agronome baigusi miciurino technikuma doh.gif (na, mama mano baigus tai, zodziu kaip ir be specialybes likus doh.gif )

truputi pasidomejau, galvojau apie mykolo romerio univesiteta, ten sakyciau gan viliojatys pasiulymai: 2.5 metu ir soc. darbo magistra gauni, bet universitetinio bakalauro neduoda blink.gif o jei kokios finansines problemos, tai nei magistro nei bakalauro liksi negaves g.gif ir toli vazinet unsure.gif be to, gal reiktu truputi nutolt nuo to soc. darbo; nera perspektyvu kol kas unsure.gif

tai gal kas zinot, kaip SU su pokoleginem studijom g.gif? islyginamosiom g.gif ? visai noreciau i kokia vadyba perbegt g.gif butu labai patogu siauliuos mokytis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 01 28, 06:39)
labukas mirksiukas.gif

pradedu planuot, kad reikia vel studijuot, o tai su savo profesiniu socialinio darbo bakalauru, pradedu jaustis kaip agronome baigusi miciurino technikuma doh.gif (na, mama mano baigus tai, zodziu kaip ir be specialybes likus doh.gif  )

truputi pasidomejau, galvojau apie mykolo romerio univesiteta, ten sakyciau gan viliojatys pasiulymai: 2.5 metu ir soc. darbo magistra gauni, bet universitetinio bakalauro neduoda blink.gif o jei kokios finansines problemos, tai nei magistro nei bakalauro liksi negaves g.gif ir toli vazinet unsure.gif be to, gal reiktu truputi nutolt nuo to soc. darbo; nera perspektyvu kol kas unsure.gif
tai gal kas zinot, kaip SU su pokoleginem studijom g.gif? islyginamosiom g.gif ? visai noreciau i kokia vadyba perbegt g.gif butu labai patogu siauliuos mokytis rolleyes.gif

Sveika, manau, kad jokiu problemu su islyginamosiom nera, ypac is po kolegijos. Pasklaidyk su.lt puslapiuka, paskambinek, paklausinek (ypac i socialini fakulteta, jei nori vadybos; ir testiniu studiju instituta - tokie, kaip tu, uzdirba jiems duona) mirksiukas.gif
Atsakyti