apie Žičkienę... kadangi skolą iš antro karto išsilaikiau , tai ji man gera svarbu pas ją nenusirašinėti, pagaus - neatleis
Sveikos mergaitės. Man reikia pagalbos . Reikia parašyti projektą iš Finansų rizikos valdymo. Studijuoju ŠU ekonomiką, esu 4-me kurse. Bėda tame, kad ten reikia pagal f-les skaičiuoti, o aš nieko nesuprantu. Gal kas galit kokį pvz. atsiųsti, kaip ten skaičiuoti, būčiau dėkinga
gal kas nors darbo organizavimo,normavimo ir apmokejimo kursini koki rase ar pvz turit ?
[Labukas. Kadangi pati studijuoju ekonomiką ŠU ir pasirinkau specializaciją finansai ir bankininkystė. Na kas liečia dėl tų specializacijų, nebijokit ką bepasirinktumėte visur yra uždavinių. Tad nesukit galvos per daug. O ir bakalaurinį kai reikės rašyti vistiek reikės įmonę analizuoti, tai beveik tas pats šššš.... ar tokia specializacija ar kitokia. Vistiek diplomą gausit ekonomisto tik specializaciją bus parašyta, o skaičiuoti bet kur reikės. Tą žinau nes pati dabar studijuoju 4-me kurse ir daugmaž apsiklausinėjau savo draugių. Vieni pasirinko vieną specializaciją, kiti kitą. Tai tik jums apsispręsti.
Aš manau svarbiausia yra gauti žinių ir diplomą.
[/quote]
As baigiau ekonomika pernai, tai mums darba tikrai neleido rasyt apie imone visiems. darbas turejo but is specializacijos. Daug temu atmete kaip netinkamas . Ir dar galiu jums patart - jei tik yra galimybe - nesirinkit apie imones analize - nes visi ta tema renkasi - raskit kazka tokio, apie ka dar nerase ir jums 10 garantuotas .Pavyzdziui bankininkyste pasirinke tikrai nerase apie imones...
ir dar patarimas - jau ketirso kurso pabaigoje bandykit tartis su darbo vadovais - na ta prasme vieta uzzsiimkit - nes veliau liks tokie vadovai, kurie maziau uz jus supranta...Pas mus turbut per kelias dienas isgraibste normalius vadovus. mes penkto kurso pirma sesijos diena susisnekejom su destytoja, pas kuria noretumem rasyt, ji mus uzsirase, o kai paskui oficialiai reikejo rinktis darbo vadova nereikejo pergyvent, kad visi jau pries pusmerti buvo uzimti.
O kas liecia specializacija - tai planavimas ir analize sunkiau siek tiek. bankininkyste lengviau praejo. Bet benkininkyste siauresne sritis, o planavimas - platesne.
Aš manau svarbiausia yra gauti žinių ir diplomą.
[/quote]
As baigiau ekonomika pernai, tai mums darba tikrai neleido rasyt apie imone visiems. darbas turejo but is specializacijos. Daug temu atmete kaip netinkamas . Ir dar galiu jums patart - jei tik yra galimybe - nesirinkit apie imones analize - nes visi ta tema renkasi - raskit kazka tokio, apie ka dar nerase ir jums 10 garantuotas .Pavyzdziui bankininkyste pasirinke tikrai nerase apie imones...
ir dar patarimas - jau ketirso kurso pabaigoje bandykit tartis su darbo vadovais - na ta prasme vieta uzzsiimkit - nes veliau liks tokie vadovai, kurie maziau uz jus supranta...Pas mus turbut per kelias dienas isgraibste normalius vadovus. mes penkto kurso pirma sesijos diena susisnekejom su destytoja, pas kuria noretumem rasyt, ji mus uzsirase, o kai paskui oficialiai reikejo rinktis darbo vadova nereikejo pergyvent, kad visi jau pries pusmerti buvo uzimti.
O kas liecia specializacija - tai planavimas ir analize sunkiau siek tiek. bankininkyste lengviau praejo. Bet benkininkyste siauresne sritis, o planavimas - platesne.
QUOTE(laisla @ 2008 12 03, 19:22)
Tai tikrai nebūtinai kokybinis. Mes dabar tam pačiam dalykui (šeimos psichologijai) turime atlikti tyrimą šeimos, bet tikrai nebūtinai kokybinį. Dauguma atlieka kiekybinį. O tai kokiais metodais ? Ir ką reikia sužinoti?
Sveikute na mums seimos psichologija buvo pasirenkamasis dalykas, o uzdavinys toks(Cia destytojos zodziai):Vienos seimos atvejo analize. Reiks apklausti seima. Tai vat nei metodu nieko, zodziu nesvarbu. Tad jei gali padeti pavyzdziu busiu labai dekinga
ir aš studijuoju SU ekonomika, neakiv. 4 kurse .....
QUOTE(Indruliux @ 2008 12 12, 16:39)
Sveikute na mums seimos psichologija buvo pasirenkamasis dalykas, o uzdavinys toks(Cia destytojos zodziai):Vienos seimos atvejo analize. Reiks apklausti seima. Tai vat nei metodu nieko, zodziu nesvarbu. Tad jei gali padeti pavyzdziu busiu labai dekinga
Aš darau kokybinį tyrimą su šeimos piešiniu. Tai tą atvejo analizę darant, reikai turėt iškart kažkokius kriterijus, kuriuos reikia stebėt ir vertint.
Aš turiu dar pavyzdį kaip tirti šeimos santykius. Šeimos santykių metodinė programa. Jei reiks galėsiu parašyti.
QUOTE(laisla @ 2008 12 15, 14:17)
Aš darau kokybinį tyrimą su šeimos piešiniu. Tai tą atvejo analizę darant, reikai turėt iškart kažkokius kriterijus, kuriuos reikia stebėt ir vertint.
Aš turiu dar pavyzdį kaip tirti šeimos santykius. Šeimos santykių metodinė programa. Jei reiks galėsiu parašyti.
Sveikute. Tai gal parasyk man ta kaip tirti seimos santykiu, nes as kaska panasaus bandau daryt. Aciu.
Sveikos.
Priimkit ir mane.
Studijuoju ŠU EF IKPR (ikimokyklinio ugdymo pedagogiką ir priešmokyklinį ugdymą ).
Priimkit ir mane.
Studijuoju ŠU EF IKPR (ikimokyklinio ugdymo pedagogiką ir priešmokyklinį ugdymą ).
QUOTE(Rūpestėlis @ 2008 12 17, 19:05)
Sakykit smf kolegos, kaip pas destytoja rimkeviciene? Raso skolas? Negailestingai?
Sveikute,niu va as neseniia grizau is po sesijos ir kaip tik pas Rimkeviciene laikem egza siaip nieko blogo negaliu pasakyti apie ta destytoja..isaiskina viska labai aiskiai,tokia visada miela su sypsena o pries egza jei pasimokysi pati kazkiek,jei nesusipainiosi is jaudulio su visais skaiciukais tai tikrai bus egzas islaikytas nes destytoja tikrai stengiais pazymius rasyti i studento nauda cia tik mano nuomone
QUOTE(Rūpestėlis @ 2008 12 17, 18:05)
Sakykit smf kolegos, kaip pas destytoja rimkeviciene? Raso skolas? Negailestingai?
Man ji deste ukio statistika.... labai faina...sklou yra, bet tik tiems kurie piktybiskai nesimoko... siap ir aiskina labai suprantamai, ir per egza nesikabinejo.....