Laba ŠU studentės .
reikia pagalbos, studijuoju ŠU ekonomiką 3-me kurse po kolegijos, reikia iš EUROPOS SĄJUNGOS BENDROSIOS RINKOS,parašyti darbą ""Vyriausybės biužeto senosiose ir naujosiosiose Europos Sąjungos narėse palyginamoji analizė"". Niekaip neperkandu ko iš manęs tame darbe reukalaujama , ką su tais duomenimis daryti apskaičiuoti, bet kaip gal galite PADĖTI
P.S. gal žinote kas rašo už png
Sveikos.As su klausimu ir prasymu.
Gal kuriai teko ar tenka rasyti darbus pas Tamosiuna?
Gal galetumet pasidalinti,kaip pas si destytoja yra rasomi darbai,gal galetumet atsiuti darbu pavyzdziu,kokie jo reikalavimai...
Mano adresas - kristinamik@gmail.com.
Aciu begalinis .
Gal kuriai teko ar tenka rasyti darbus pas Tamosiuna?
Gal galetumet pasidalinti,kaip pas si destytoja yra rasomi darbai,gal galetumet atsiuti darbu pavyzdziu,kokie jo reikalavimai...
Mano adresas - kristinamik@gmail.com.
Aciu begalinis .
Sveikos merginos gal yra studijuojanciu verslo administravima? reikia aprasyti anketine apklausa. Kaip tai padaryti?
QUOTE(moniaka @ 2008 11 09, 16:59)
Laba ŠU studentės .
reikia pagalbos, studijuoju ŠU ekonomiką 3-me kurse po kolegijos, reikia iš EUROPOS SĄJUNGOS BENDROSIOS RINKOS,parašyti darbą ""Vyriausybės biužeto senosiose ir naujosiosiose Europos Sąjungos narėse palyginamoji analizė"". Niekaip neperkandu ko iš manęs tame darbe reukalaujama , ką su tais duomenimis daryti apskaičiuoti, bet kaip gal galite PADĖTI
Laba. Na aš galėčiau truputį padėti, kadangi pati tą darbą atsiskaičiau,tai žinau ko reikia iš to darbo ir žinau visas savo klaidas. Aš studijuoju 4-me kurse ekonomiką neakivaizdžiai ir tas dalykas man yra dabar. Gal ir galėčiau patarti kaip jį daryti.
Papildyta:
QUOTE(Gelyciuke @ 2008 11 05, 21:39)
O kokius panasiai dalykus mokotes per analize ir planavima? kas sunkiausia?
Labukas. Kadangi pati studijuoju ekonomiką ŠU ir pasirinkau specializaciją finansai ir bankininkystė. Na kas liečia dėl tų specializacijų, nebijokit ką bepasirinktumėte visur yra uždavinių. Tad nesukit galvos per daug. O ir bakalaurinį kai reikės rašyti vistiek reikės įmonę analizuoti, tai beveik tas pats šššš.... ar tokia specializacija ar kitokia. Vistiek diplomą gausit ekonomisto tik specializaciją bus parašyta, o skaičiuoti bet kur reikės. Tą žinau nes pati dabar studijuoju 4-me kurse ir daugmaž apsiklausinėjau savo draugių. Vieni pasirinko vieną specializaciją, kiti kitą. Tai tik jums apsispręsti.
Aš manau svarbiausia yra gauti žinių ir diplomą.
Taigi va, dar viena supermergyte su ta pacia bedyte ! Nagi, buciau ir as be galo dekinga, jei kas placiau pakomentuotu ta specializacijos pasirinkima, ypatingai smalsu, ar ikasim mes ta analize ir planavima, nes visi labai gasdina, kad si specializacija sunkiausia . O kaip destytojai: S.Žičkienė, K. Šmidtienė, S. Virbukienė, S. Skunčikienė, D. Beržinskienė, R. Balvočiūtė?
Sveikos mergaites jungiuosi ir as i jusu buri jei galima. Studijuoju spec. pedagogika ir logopedija III kurse. Juostu mes pas Kaukenaite neaudem tai pagelbet negaliu niekuo, o kaip tirt seima (cia is seimos psichlogijos) reiktu ir man pavyzdelio, tad jei kas pasidalintu, butu didelis didelis dekui
QUOTE(Indruliux @ 2008 12 03, 14:41)
Sveikos mergaites jungiuosi ir as i jusu buri jei galima. Studijuoju spec. pedagogika ir logopedija III kurse. Juostu mes pas Kaukenaite neaudem tai pagelbet negaliu niekuo, o kaip tirt seima (cia is seimos psichlogijos) reiktu ir man pavyzdelio, tad jei kas pasidalintu, butu didelis didelis dekui
Tai, o kokio tyrimo pavyzdžio reikia? Kokybinio, kiekybinio? Ką sužinoti reikia?
QUOTE(laisla @ 2008 12 03, 15:58)
Tai, o kokio tyrimo pavyzdžio reikia? Kokybinio, kiekybinio? Ką sužinoti reikia?
o mums nieko nesake, bet kiek suprantu tai kokybinio, nes reikia istirt viena seima.
QUOTE(Indruliux @ 2008 12 03, 17:27)
o mums nieko nesake, bet kiek suprantu tai kokybinio, nes reikia istirt viena seima.
Tai tikrai nebūtinai kokybinis. Mes dabar tam pačiam dalykui (šeimos psichologijai) turime atlikti tyrimą šeimos, bet tikrai nebūtinai kokybinį. Dauguma atlieka kiekybinį. O tai kokiais metodais ? Ir ką reikia sužinoti?
sveiki, turiu didelį prašymą. Reikia sukurkite mini-modelį informacinės sistemos (aprašykite keliomis pastraipomis), kurios nėra Jūsų darbo vietoje, tačiau būtų itin naudinga ir reikalinga efektyviai ir konkurencingai įmonės/organizacijos veiklai. Dirbu svietimo sistemoje. Ka galite patarti, gal kas jau rasete?
QUOTE(Rūpestėlis @ 2008 12 04, 02:09)
Labukas (/me smf, ekonomika, II) Gal kas pasidalintumete, kaip destytojai: S.Žičkienė, K. Šmidtienė, S. Virbukienė, S. Skunčikienė, D. Beržinskienė, R. Balvočiūtė?
As esu is Humanitarinio, ne is SMF, bet su D. Beržinskiene ir Balvočiūte teko susidurt. Berzinskiene yra lb liuks - ir paaiskins, ir patars. na, o apie Balvociute jau pati pavarde daug ka pasako Negaledavau pas ja issedet - labai jau savo reputacija susirupinusi moteriske yra. Viena kart visa valanda guodesi, kad kai jinai studentam pateike apklausa apei jos darbo kokybe, tj ja lb nuvyle rezultatai: NET 5% (nepamenu tikslaus skaiciaus, bet apytikriai toks) studentu atsakymai buvo neigiami. Tai sakau, kad cia dziaugtis reikia, juk vos ne absoliuciai visi patenkinti, juo labiau, kad yra visokiu krienu, kuriem niekas neitinka. Tj jinai visai pabludo ir pradejo klausinet, ka jai daryt (sake, net su dekanu konsultavosi).