na ką merginos diskutujam toliau
dar norėjau pasiteirauti, gal ką galit papasakoti apie psichologijos egzaminą pas Pacevičių ir makro pas Šeputienę?
Sveika,Starka,prazuvele kaip tau einas? jei neklystu tu ekonomikoj? man tai to Paceviciaus kazkodel nera dar,bet esu girdejus nekokiu apie si pona veju,bet geriau tegul raso,kas yr susidure,gal cia nuomones tik ivairios...reikia pradet mokytis,bet kaip tingiu...
QUOTE(skraide @ 2008 05 05, 14:49)
Sveika,Starka,prazuvele kaip tau einas? jei neklystu tu ekonomikoj? man tai to Paceviciaus kazkodel nera dar,bet esu girdejus nekokiu apie si pona veju,bet geriau tegul raso,kas yr susidure,gal cia nuomones tik ivairios...reikia pradet mokytis,bet kaip tingiu...
Labas einasi po truputi, artėja sunki sesija dar niekada į vieną savaitę nebuvo įkišta tiek egzaminų, dabar jau po truputį mokausi bet nežinau ko griebtis čiumpu ir vieną ir kitą ir graudu darosi
QUOTE(starka @ 2008 05 03, 17:16)
dar norėjau pasiteirauti, gal ką galit papasakoti apie psichologijos egzaminą pas Pacevičių ir makro pas Šeputienę?
Pas Pacevičių eikit į perlaikymą visus kartus, tada 3-ią turėtų pasirašyti (pagal statistiką) jei nors vieną perlaikymą praleidi - skola.
Aš pas jį ir psichologiją, ir organizacinę lankiau, iš pirmo karto nepavyko
Papildyta:
Gal ką žinot apie Staponkienę (strateginio valdymo) ? atrodo žiaurus dalykas laukia
Tai man tas pats,Starka,tik psicho ner,o daugiau viskas tas pats,as verslo vadyboj,tik makro man Rupliene...
QUOTE(Waida26 @ 2008 05 05, 21:12)
Pas Pacevičių eikit į perlaikymą visus kartus, tada 3-ią turėtų pasirašyti (pagal statistiką) jei nors vieną perlaikymą praleidi - skola.
Papildyta:
Gal ką žinot apie Staponkienę (strateginio valdymo) ? atrodo žiaurus dalykas laukia
Papildyta:
labai ačiū paguodei na ką bandysim
Papildyta:
QUOTE(skraide @ 2008 05 05, 22:10)
Tai man tas pats,Starka,tik psicho ner,o daugiau viskas tas pats,as verslo vadyboj,tik makro man Rupliene...
mums Ruplienė praktinius makro dėsto, o teoriją Šeputienė, jeigu neklystu
[quote=starka,2008 05 03, 17:16]
[/quote]
Pas Paceviciu man tai visai patiko egzas, 9 ar 10 gavau, tik ne uz psichologija, o organizacine elgsena ligtai deste. Na kiek pamenu tai skolu nepridare jis daug, tik keliems tokiems piktybiniams.
Papildyta:
[/quote]
Dalykas tai neidomus, pritariu. Ir ka pamenu, tai kad pirma koli kai parasiau blogai, tai antram mokiausi TIK TAI KAS PARYSKINTA knygoje buvo ir gavau 9 ar 10, kai visi kiti gavo prastus pazymius Tai va patariu ismoks tai kas paryskinta, na ir jei netingesi aisku daugiau gali mokytis
[/quote]
Pas Paceviciu man tai visai patiko egzas, 9 ar 10 gavau, tik ne uz psichologija, o organizacine elgsena ligtai deste. Na kiek pamenu tai skolu nepridare jis daug, tik keliems tokiems piktybiniams.
Papildyta:
[/quote]
Dalykas tai neidomus, pritariu. Ir ka pamenu, tai kad pirma koli kai parasiau blogai, tai antram mokiausi TIK TAI KAS PARYSKINTA knygoje buvo ir gavau 9 ar 10, kai visi kiti gavo prastus pazymius Tai va patariu ismoks tai kas paryskinta, na ir jei netingesi aisku daugiau gali mokytis
Sveikutes moksliukes. Man Šeputiene dabar BK darbui vadovauja. O deste ji mums europos sajungos teise. Tai visai nieko buvo ir balu nespaude baisiai. Ir skolu nepyle. Tik vat su mikro ir makro mums kitos buvo tai ir negaliu nieko pasakyti apie tai..
SOS,gal yra cia matematikos fakulteto studentu,kas galetu padeti 10 kl mokiniui matematikoj,arba koki pazystama parekomenduotu zinau,kad niekas neapsiima jau mokslo metu pabaigoj,bet reikalas neatideliotinas...buciau dekinga,rasom i AZ
nu,mergaites,kuri laiket, pas Klebanova finansus,pasigirkit
Starka,atsiliepk! ar paskendai mokslu juroje?