QUOTE(husmor @ 2008 06 19, 07:27)
Budavo ir man taip,kad is sveciu tekdavo begti namo, kur jausdavausi saugi..bet jei pasakysiu,kad tai praeina, ar patikesi, Skorpix ?
Zinau,kad tai kartojasi..stipriau ar silpniau..man net pries mm..jautrumas audrina mintis ir pojucius..
Pries koky rengini ar isvyka- reikia isgert ko nors, arba vaistu , arba 50 gr
Zinau,kad tai kartojasi..stipriau ar silpniau..man net pries mm..jautrumas audrina mintis ir pojucius..
Pries koky rengini ar isvyka- reikia isgert ko nors, arba vaistu , arba 50 gr
Zinai, jau jaukinuosi minti, kad teks toliau gyventi su sia beda, nes ji lyg astuonkojis apraizge vis daugiau mano gyvenimo sriciu - o karta pabegus is nemalonios situacijos, stengiuosi daugiau nebegrizti ir jos nekartoti
Net i kirpykla pasidare problema nuvaziuoti, nes kazkada patyriau ten budama nemalonius pojucius
Na bet kai jau tikrai kur nors labai reikia, tikriausia nera cia ko kankintis ir meginti valios pastangomis susitarti su savimi, o tiesiog pasinaudoti vaistukais ir tiek
Bet tiesiog jau taip susigyvenau su savo panika, kad net neprisimenu to jausmo, kai visur be problemu eidavau viena ir susitvarkydavau tiek namuose, su trimis pametinukais vaikais, tiek darbe.
Kad kas nors grazintu nors dalele tos ramybes is senu laiku...