Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(husmor @ 2008 06 19, 07:27)
Budavo ir man taip,kad is sveciu tekdavo begti namo, kur jausdavausi saugi..bet jei pasakysiu,kad tai praeina, ar patikesi, Skorpix ? smile.gif
Zinau,kad tai kartojasi..stipriau ar silpniau..man net pries mm..jautrumas audrina mintis ir pojucius..
Pries koky rengini ar isvyka- reikia isgert ko nors, arba vaistu , arba 50 gr smile.gif

Zinai, jau jaukinuosi minti, kad teks toliau gyventi su sia beda, nes ji lyg astuonkojis apraizge vis daugiau mano gyvenimo sriciu - o karta pabegus is nemalonios situacijos, stengiuosi daugiau nebegrizti ir jos nekartoti unsure.gif
Net i kirpykla pasidare problema nuvaziuoti, nes kazkada patyriau ten budama nemalonius pojucius unsure.gif
Na bet kai jau tikrai kur nors labai reikia, tikriausia nera cia ko kankintis ir meginti valios pastangomis susitarti su savimi, o tiesiog pasinaudoti vaistukais ir tiek smile.gif
Bet tiesiog jau taip susigyvenau su savo panika, kad net neprisimenu to jausmo, kai visur be problemu eidavau viena ir susitvarkydavau tiek namuose, su trimis pametinukais vaikais, tiek darbe.
Kad kas nors grazintu nors dalele tos ramybes is senu laiku... ax.gif
Atsakyti
Olive kur dingai? kaip tau sekasi?
Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 06 19, 22:08)
Olive kur dingai? kaip tau sekasi?

Labas abio,sveikos visos merginos 4u.gif
niekur nedingau,vis paskaitau kaip jums sekasi...praejo silpnumas man, su tuo trisakiu nervu,panikos nesugryzo,bet esu siubingai jautri...geriau buvo kai vartojau AD.Susitinku koki sena pazystama ir negaliu bendrauti:dreba lupos,akys,balsas trukcioja,kaip nesveika jauciuosi,norisi begti is situacijos...
Daznai skaitydama jusu zinutes prisimenu save...abio- tavo svaigimas ir nestabilumas viesose vietose,viskas taip pazystama... Skorpix, tavo isejimai is koncertu,ne viena karta mano draugams ir vyrui teko iseiti is koncertu,nes man budavo bloga,atrodydavo,kad atsijungsiu ir apsivemsiu...ir su kirpyklom tas pats verysad.gif iki siol ima baime ten eiti...
Zinau,kad musu problemos dalinai susijusios su civilizacija,todel galvoju sau mesti issuki(nezinau kaip seksis)zadu kol sodyboje vyksta statybos gyventi palapineje;jokio teliko,interneto,duso,tik lauko tuoletas cray.gif Bet ten grazus dzukijos miskas,ezeras,meskere...o gal isbusiu?nors vyras tai sako,kad tik 2 paras istversiu lotuliukas.gif paziuresim kaip cia bus...
Laikykimes...pamirskime panikas..neikime ten kur nepatinka...eikime paparcio ziedo ieskoti smile.gif smagiu iseiginiu smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau Kravitzo koncerte ir ... ištvėriau. Tas bumsėjimas, kai net per širdį eina, anksčiau iki VD buvo toks malonus, o dabar taip priminė panikos priepuolį. Tiesa, užiminėjo kvapą įeinant į tamsią areną, bet po to nusiraminau ir ok. Užtat šiandien visai gerai jaučiuosi, jei nekreipt dėmesio kad vis dar esu lengvai prikurtusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 20 birželio 2008 - 10:51
Ai matai, man tai nebuna, kad svaigtu tik vieshoj vietoj, man svaigsta visur ir namie.... as nebijau vaikscioti povieshas vietas. ir kai tik turiu proga ir gerai jauciuosi visada maunu i koki gera konca.. biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Jurgele @ 2008 06 20, 11:51)
Vakar buvau Kravitzo koncerte ir ... ištvėriau. Tas bumsėjimas, kai net per širdį eina, anksčiau iki VD buvo toks malonus, o dabar taip priminė panikos priepuolį. Tiesa, užiminėjo kvapą įeinant į tamsią areną, bet po to nusiraminau ir ok. Užtat šiandien visai gerai jaučiuosi, jei nekreipt dėmesio kad vis dar esu lengvai prikurtusi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 06 20, 13:36)
Ai matai, man tai nebuna, kad svaigtu tik vieshoj vietoj, man svaigsta visur ir namie.... as nebijau vaikscioti povieshas vietas. ir kai tik turiu proga ir gerai jauciuosi visada maunu i koki gera konca.. biggrin.gif  thumbup.gif

Man dabar namie pasiūbuoja tik kai būnu pavargus, dažniausiai į vakarą. O viešumoj praktiškai jau ir parduotuvėj normali jaučiuosi, bet va tik kiek kitokia, neįprasta situacija ir kažkaip sureagavo. Viskas gerai, kas gerai baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 06 20, 14:16)
Man dabar namie pasiūbuoja tik kai būnu pavargus, dažniausiai į vakarą. O viešumoj praktiškai jau ir parduotuvėj normali jaučiuosi, bet va tik kiek kitokia, neįprasta situacija ir kažkaip sureagavo. Viskas gerai, kas gerai baigiasi biggrin.gif

Smagu, kad galime ir visai nebloga savijauta pasidziaugti - viltis atsiranda, kad gal imanoma vis po truputi atsikratyti kokio nors nemalonaus pojucio rolleyes.gif
Ir netunoti namuose lyg tvirtoveje, o ir pasizmoneti... cool.gif
Ramiu, optimistiniu iseiginiu Jums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif !
Atsakyti
QUOTE(Skorpix @ 2008 06 20, 14:23)
Smagu, kad galime ir visai nebloga savijauta pasidziaugti - viltis atsiranda, kad gal imanoma vis po truputi atsikratyti kokio nors nemalonaus pojucio rolleyes.gif 
Ir netunoti namuose lyg tvirtoveje, o ir pasizmoneti... cool.gif 
Ramiu, optimistiniu iseiginiu Jums visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif !

Ir tau ramių, Skorpix 4u.gif

Mes šį savaitgalį kraustomės iš nuojomamo buto į savo nuosavus namučius, tai ir jaudulys, ir įtampa kažkiek jaučiasi, bet tokie malonūs, jau taip seniai svajota apie savo namus...
Kai apsitvarkysim kiemą, kviečiu visas vd raminančios arbatos ant pievutės lotuliukas.gif
Atsakyti
Jurgele, man irgi va taip - y vakara, jei pavargstu..o jei diena daug dirbu, staigiusjudesius darau- irgi ima svaigt. Nu bet man aiskuna,kad cia vestibiulerinis neuritas, gali testis visa gyvenima ..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 06 20, 14:57)
Jurgele, man irgi va taip - y vakara, jei pavargstu..o jei diena daug dirbu, staigiusjudesius darau- irgi ima svaigt. Nu bet man aiskuna,kad cia vestibiulerinis neuritas, gali testis visa gyvenima ..... doh.gif

Turiu ir aš šitą "laimę". Lyg dar vd būtų maža...
Atsakyti
Sedziu ir galvoju...kas cia visom ta kirpykla .. biggrin.gif
( man irgi kaip jums - ten ne visada gera buna )
Atsakyti
labutis..... 4u.gif husmor-neskaityk minciu... mirksiukas.gif tu cia apie mane rasei ...del kirpyklos?atrodo kas cia tokio baisaus kirpykla,ane?anksciau budavo malonumas,o dabar ne visada,bet gaunasi jau kaip ir pareiga... biggrin.gif
Atsakyti