Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(Jurgele @ 2008 06 12, 08:27)
Iš asmeninės patirties, man padėjo, geriu ketvirtas mėnuo. Pagerėjimas niu labai jau palaipsniui, bet bent jau galiu džiaugtis kad paskutinį mėnesį nebereikėjo griebtis raminančių, kad nebesikartoja panikos atakos, kad nepykina ir tik itin retai susiūbuoja vaizdas.
O kepenų gaila, nes ir be AD vis prireikia tai antibiotikų, tai hormonų, tai dar kažko... Geriu essentiale forte, veiksmingiausia priemonė kepenų pagalbai.

Papildyta:
QUOTE(Jurgele @ 2008 06 12, 08:27)
Iš asmeninės patirties, man padėjo, geriu ketvirtas mėnuo. Pagerėjimas niu labai jau palaipsniui, bet bent jau galiu džiaugtis kad paskutinį mėnesį nebereikėjo griebtis raminančių, kad nebesikartoja panikos atakos, kad nepykina ir tik itin retai susiūbuoja vaizdas.
O kepenų gaila, nes ir be AD vis prireikia tai antibiotikų, tai hormonų, tai dar kažko... Geriu essentiale forte, veiksmingiausia priemonė kepenų pagalbai.

Na kai pamaciau si Anne Geddes drugeli, supratau, kad tai paskutinis zenklas pagaliau isdristi ir parasyti.
Vis paskaitinedavau ir anksciau, taciau tai vis del to pasyvus dalyvavimas .
Kankinuosi jau nezinia kiek laiko ir as, vis nerasdama sau efektyvaus budo pagelbeti.
Pasaulelis sumazejo iki namu ir toks jausmas, kad tuoj pereisiu i lovos rezima, o kaip juokauja vyras - pajungsim laseline nesibaigiancia ir budincia mediku brigada...
Juokas pro asaras.
Net su suniuku nueiti i prie pat namu esanti miskeli - didele problema...
Gal bendraujant su jumis kazkiek pasistumesiu, bent jau zinau, kad suprasite, kas tai yra, nes jokiam normaliam zmogui tai niekuomet nebus suvokiama.
Tiesa, man dar kiek painu cia su visais tais nustatymais, taciau manau, kad jusu padedama, susiorentuosiu.
Taigi, sveikos gyvos ( salyginai ) ir iki susigirdejimo .
Atsakyti
skorpix-sveika prisijungusi prie musu.. 4u.gif cia gali rasyti -viska kas tave domina ar kas tau aktualu...manau tikrai palaikysim ir suprasim... 4u.gif man tikrai padeda sis forumo skyrelis,nes zinau kad visada busiu suprasta,uzjausta.nes pasijunti ne viena tokia keista,nesuprantama siame pasaulyje...o kartais ir ''spyris i uzpakali'' is kai kuriu merginu-kartais buna toks butinas kad atsipeiketum.. 4u.gif ir apsiramintum... ax.gif taigi-gerai kad prisijungei.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 06 12, 23:15)
skorpix-sveika prisijungusi prie musu.. 4u.gif cia gali rasyti -viska kas tave domina ar kas tau aktualu...manau tikrai palaikysim ir suprasim... 4u.gif man tikrai padeda sis forumo skyrelis,nes zinau kad visada busiu suprasta,uzjausta.nes pasijunti ne viena tokia keista,nesuprantama siame pasaulyje...o kartais ir ''spyris i uzpakali'' is kai kuriu merginu-kartais buna toks butinas kad atsipeiketum.. 4u.gif ir apsiramintum... ax.gif taigi-gerai kad prisijungei.. 4u.gif

ACIU didziausias uz zinute ! bigsmile.gif Tiek nedaug kartais reikia, kad nuotaika nors kiek praskaidretu, nes dazniausiai paniurusi ir ilindusi i savo nesibaigianciu pojuciu tyrinejima.
Is tikruju tik tarp bendraminciu gali nebijoti ir issakyti , kas susikaupe ant dusios blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpix @ 2008 06 12, 22:47)
Papildyta:
Na kai pamaciau si Anne Geddes drugeli, supratau, kad tai paskutinis zenklas pagaliau isdristi ir parasyti.

Smagu, kad drugelis įkvėpė prisijungti wink.gif Būryje tikrai lengviau nei pavieniui...

Tavo būsena labai pažįstama, ilgai bijojau ne tik išeiti bet ir namuose būti viena su vaiku (o tai auginant mažiuką pagrindinis dalykas), kad jeigu man kas nors atsitiks... Daug tyrimų prisidariau, kol rimtai pagalbos ranką ištiesė psichiatras 4u.gif

Žinot, pasiguodžiau savo kolegei, kad kankinausi su panikos priepuoliais, ji sako, mano sesuo taip pat kankinosi, bet lankėsi pas homeopatę, kuri padėjo susitvarkyti ir dabar gyvena pilnavertį gyvenimą. Užsirašiau kontaktus, bene reikės pasikreipti. Čia pora dienų nepagėriau AD, pradėjo vėl siūbuot pasaulis, pasidarė neramu kas bus kai juos baigsiu gerti, reiks ieškot kitokios pagalbos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 06 13, 10:52)
Smagu, kad drugelis įkvėpė prisijungti wink.gif Būryje tikrai lengviau nei pavieniui...

Tavo būsena labai pažįstama, ilgai bijojau ne tik išeiti bet ir namuose būti viena su vaiku (o tai auginant mažiuką pagrindinis dalykas), kad jeigu man kas nors atsitiks... Daug tyrimų prisidariau, kol rimtai pagalbos ranką ištiesė psichiatras  4u.gif

Žinot, pasiguodžiau savo kolegei, kad kankinausi su panikos priepuoliais, ji sako, mano sesuo taip pat kankinosi, bet lankėsi pas homeopatę, kuri padėjo susitvarkyti ir dabar gyvena pilnavertį gyvenimą. Užsirašiau kontaktus, bene reikės pasikreipti. Čia pora dienų nepagėriau AD, pradėjo vėl siūbuot pasaulis, pasidarė neramu kas bus kai juos baigsiu gerti, reiks ieškot kitokios pagalbos  g.gif

As galima sakyti, laiku neuzbegau ligai uz akiu, tai dabar jau ir cheminiai vaistai nebebaisus ( anksciau nors budavo israsomi, kapanodavausi pati ), o su metais, matyt, isisiubavo mano nerimas ir suklestejo panika, tai dabar ne zingsnio be savo clonazepam ketvircio negaleciau zengti - siaip jo negeriu, taciau kai zinau, kad teks kur nors viesumoje ilgiau pabuti ar koks skrydis lektuvu nusimato, tuomet - net nesvarstau...
Viena kardiologe mane nuramino - vakare isgeriu viena xanax tablete - net jei ir taip teks gerti visa likusi gyvenima, tegul, juk tai gyvenimo kokybes klausimas.
Bet taip nesinori pasidaryti priklausomai nuo tu chemiju... verysad.gif
O kiek pinigeliu palikta pas psichologus, o kiek kartu nenueita del nelemtos panikos... unsure.gif
Kas nieko nezino apie mano bedas, is sono ziurint, mato normalia moteri, taciau kad zinotu, kiek kartais kainuoja isbuti viesumoje... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos paniechkos,

kaip laikotes? kaip savaitgalis?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
as normaliai, nors turiu nemalonumu darbe, ale ..stengiuos valdytis smile.gif
Atsakyti
Tai as viena belikau ? g.gif
vakar laida maciau apie Merkines piramide,gal matet..
isvada- zmogaus valios galios pagrindinis piramides "stebuklas"..
Jei ismoktume pozityvaus mastymo..ir nebeestume saves is vidaus visokiomis baimemis...gal vegetonikos skyrelio nebeliktu.... smile.gif
Atsakyti
ne, ne viena.. as esu..smile.gif)
as visishkai sutinku su tavim, del zmogaus vidiniu galiu.. bet man asmeniskai gal pritruksta uzsispyrimo..
kaip man buna keistai.. buna visa savaite jauciuosi normaliai.. sestadieni atsikeliau puikiausiai ishsimiegojusi (net gana ilgai) ir toks visa diena galvos svaigimas buvo..
tai vat dabar ketvirta diena kankinuosi.. niekaip nesuprantu.. vakar tai tiesiog negalejau dirbti, viskas liejosi akyse, ir nemaciau..

QUOTE(husmor @ 2008 06 17, 08:20)
Tai as viena belikau ? g.gif
vakar laida maciau apie Merkines piramide,gal matet..
isvada- zmogaus valios galios pagrindinis piramides "stebuklas"..
Jei ismoktume  pozityvaus mastymo..ir nebeestume saves is vidaus visokiomis baimemis...gal vegetonikos skyrelio nebeliktu.... smile.gif

Atsakyti
As irgi vargstu su svaigimu ir girtumo jausmu..
bet pastebejau, ilgiau prie kompo pasedejus- nekaip jauciuosi, man atrodo- kuno padetis bloga buna, susikuprinus, tada spranda uzspaudziu, ir svaigsta...
Gal kartais galvos svaigimas ne vien vegetonikos pasekmes...
Papildyta:
Skorpix- kaip tu jautiesi ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 06 17, 12:16)
As irgi vargstu su svaigimu ir girtumo jausmu..
bet pastebejau, ilgiau prie kompo pasedejus- nekaip jauciuosi, man atrodo- kuno padetis bloga buna, susikuprinus, tada spranda uzspaudziu, ir svaigsta...
Gal kartais galvos svaigimas ne vien vegetonikos pasekmes...
Papildyta:
Skorpix- kaip tu jautiesi ?  4u.gif

Ai, kaip diena, taip vis kas nors naujo... Vakar meginau apsimesti normaliu zmogumi ir didvyriskai su vyru isejome i koncerta, taciau viskas baigesi tuo, kad viena taxi grizau namo verysad.gif
Ilgai neuzmigau, prazliumbiau visa vakara, tai siandien galva kaip puodyne, visa kaip nesava schmoll.gif
Nors siaip vakaras dazniausiai man geresnis laikas - ir vesiau, ir ramiau, nors budavo visko...
O kompas tai tikrai sveikatos neprideda - butinai reikia pravedinti galva ir nors trumpam pabegti nuo jo doh.gif
Laikykimes !
Kaip smagu, kai kazkas paklausia kaip tu jautiesi... ACIU 4u.gif
Atsakyti
Budavo ir man taip,kad is sveciu tekdavo begti namo, kur jausdavausi saugi..bet jei pasakysiu,kad tai praeina, ar patikesi, Skorpix ? smile.gif
Zinau,kad tai kartojasi..stipriau ar silpniau..man net pries mm..jautrumas audrina mintis ir pojucius..
Pries koky rengini ar isvyka- reikia isgert ko nors, arba vaistu , arba 50 gr smile.gif
Atsakyti