QUOTE(Jurgele @ 2008 06 12, 08:27)
Iš asmeninės patirties, man padėjo, geriu ketvirtas mėnuo. Pagerėjimas niu labai jau palaipsniui, bet bent jau galiu džiaugtis kad paskutinį mėnesį nebereikėjo griebtis raminančių, kad nebesikartoja panikos atakos, kad nepykina ir tik itin retai susiūbuoja vaizdas.
O kepenų gaila, nes ir be AD vis prireikia tai antibiotikų, tai hormonų, tai dar kažko... Geriu essentiale forte, veiksmingiausia priemonė kepenų pagalbai.
O kepenų gaila, nes ir be AD vis prireikia tai antibiotikų, tai hormonų, tai dar kažko... Geriu essentiale forte, veiksmingiausia priemonė kepenų pagalbai.
Papildyta:
QUOTE(Jurgele @ 2008 06 12, 08:27)
Iš asmeninės patirties, man padėjo, geriu ketvirtas mėnuo. Pagerėjimas niu labai jau palaipsniui, bet bent jau galiu džiaugtis kad paskutinį mėnesį nebereikėjo griebtis raminančių, kad nebesikartoja panikos atakos, kad nepykina ir tik itin retai susiūbuoja vaizdas.
Na kai pamaciau si Anne Geddes drugeli, supratau, kad tai paskutinis zenklas pagaliau isdristi ir parasyti.
Vis paskaitinedavau ir anksciau, taciau tai vis del to pasyvus dalyvavimas .
Kankinuosi jau nezinia kiek laiko ir as, vis nerasdama sau efektyvaus budo pagelbeti.
Pasaulelis sumazejo iki namu ir toks jausmas, kad tuoj pereisiu i lovos rezima, o kaip juokauja vyras - pajungsim laseline nesibaigiancia ir budincia mediku brigada...
Juokas pro asaras.
Net su suniuku nueiti i prie pat namu esanti miskeli - didele problema...
Gal bendraujant su jumis kazkiek pasistumesiu, bent jau zinau, kad suprasite, kas tai yra, nes jokiam normaliam zmogui tai niekuomet nebus suvokiama.
Tiesa, man dar kiek painu cia su visais tais nustatymais, taciau manau, kad jusu padedama, susiorentuosiu.
Taigi, sveikos gyvos ( salyginai ) ir iki susigirdejimo .