Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

Labutis visoms,
As tai praejusi menesi labai daug dirbau, tai visai neutrejau laiko forumu skaityti, gerai, kad niekas ir nerase..smile.gif))
o nuo sios savaites nebera "deganciu" darbu, tai vel galiu prisijungti..smile.gif)
Ikyrios mintys ir mane kamuoja.. Ir manau, kad cia ir yra pagrindine problema.
Dabar mano ikyri mintis buna, kad bijau vieshoje vietoje apalpti. (nesvarbu, kad to niekada nera buve). bet vos tik atsimenu ta minti, tai bandau ja vyti ir lauk arba paprasciausiai stengiuosi susidometi kuo nors tuo metu esanciu salia.
Nu dar aisku buna, kai ir fiziskai blogai jauciuosi.. kartais nestabilumo busena, atrodo kad svyruoju.. Ir labiausiai nepatinka man kai ziurint i kompa juoduliukai laksto.smile.gif o prie kitko imu iprasti kiek tai imanoma. smile.gif)))
labai nebenoriu begerti to sertralino, bet bijau mesti... nes nieko man jisai nepadeda. bereikalingai as ji tiek laiko geriau..
o miegu tai as puikiai. ir tiesa pasakius visada miegojau pakankamai normaliai.. tik pradzioje buavu pradejusi bijoti, kad neuzmigsiu ir ryte busiu neishsimiegojusi.. Tada labai padejo psichoteraeute.. uzteko vieno pasakymo..smile.gif) Jinai sako, nu tu pati pagalvok, siandien neishsimiegosi, tai rytoj ishsimiegosi.. tai taip ir budavao.. Nuo tada nebegalvoju, ar uzmigsiu ar ne.. tiesiog einu miegoti.. aisku pasitaiko, kad sekamdieni is vakaro sunkiau uzmigti, nu bet bala nemate, imu kokia nuobodzia knyga, ir vuolia...smile.gif bigsmile.gif thumbup.gif

Ziuriu olive vel siek tiek susvyravai? smile.gif laikykis.. juk taip jau buvai susitvarkiusi.. Kas gi nutiko
Atsakyti
Zinot merginos, as gal naivi, bet kila klausimas, jei mes ()na bent kai kurios) geriam jau ta chemija - AD ir ten parasyta kad padeda nuo ikyriu minciu, tai kodel tada jos vis mus kamuoja ????? Oh, na kodel nera isdirbta kazkokio algoritmo, kuri ismokus, galetum tinkamu momentu ijungti mygtuka ir tos mintis tave negasdins doh.gif
Atsakyti
Ar skaitet Delfyje anksciau straipsny apie AD ir jo neveiksminguma ?
Galas cia zino,kaip cia geriau elgtis,kaip gydytis..
Atsakyti
Lietuvos ryte buvo visa straipsniu serija.. smile.gif
bet gal ir delfi buvo.
bet as savo atveju turiu nuojauta, kad man jie visai neveiksmingi.
(oj kaip sitoj vietoj mums psichiatrai priestarautu) bigsmile.gif
Jus man geriau pasakykit kaip nuo baimiu ishsivaduoti.smile.gif) biggrin.gif lotuliukas.gif

QUOTE(husmor @ 2008 06 11, 18:05)
Ar skaitet Delfyje anksciau straipsny apie AD ir jo neveiksminguma ?
Galas cia zino,kaip cia geriau elgtis,kaip gydytis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abio: 11 birželio 2008 - 17:28
Baime, pastovus nerimas.. kaip viskas pazystama..man bioenergetike liepe"dirbt su savimi " ..pozityvus mastymas, poilsis, meditacija( man ji kazkokia mistika ) smile.gif ir kitokie saviitaigos dalykai. Nu bet neatimkim is psichologu duonos smile.gif
Atsakyti
Zinot gal gerai kad ir neskaiciau, nes tada ateitu vel abejones - kam as kankinu savo kepenis ir visa organizma, gerdama AD, o dabar bent jau tikiuosi, kad AD pades.... Gal ir kvaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2008 06 11, 21:54)
Zinot gal gerai kad ir neskaiciau, nes tada ateitu vel abejones - kam as kankinu savo  kepenis ir visa organizma, gerdama AD, o dabar bent jau tikiuosi, kad AD pades.... Gal ir kvaila  blush2.gif

Iš asmeninės patirties, man padėjo, geriu ketvirtas mėnuo. Pagerėjimas niu labai jau palaipsniui, bet bent jau galiu džiaugtis kad paskutinį mėnesį nebereikėjo griebtis raminančių, kad nebesikartoja panikos atakos, kad nepykina ir tik itin retai susiūbuoja vaizdas.
O kepenų gaila, nes ir be AD vis prireikia tai antibiotikų, tai hormonų, tai dar kažko... Geriu essentiale forte, veiksmingiausia priemonė kepenų pagalbai.
Atsakyti
Kepenims gerai ir Carsilis - pigus jis.
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 06 12, 13:00)
Kepenims gerai ir Carsilis - pigus jis.

Visos priemonės su margainiu yra gerai kepenims, bet tai tėra papildai. Essentiale geria ir hepatitinkai C.
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 06 12, 15:23)
Visos priemonės su margainiu yra gerai kepenims, bet tai tėra papildai. Essentiale geria ir hepatitinkai C.

Gali but, nesigincyju, tingiu ieskot abieju vaistu sudeties.. palyginimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 06 12, 16:43)
Gali but, nesigincyju, tingiu ieskot abieju vaistu sudeties.. palyginimui smile.gif

Aš netingiu smile.gif

Prašom (viskas traukta iš 100 metų vaistinės svetainės):

Essentiale forte N
SUDĖTIS
Vienoje kapsulėje yra 300 mg būtinųjų fosfolipidų, sudarytų iš natūralių fosfatidilcholino digliceridinių esterių, kuriuose daugiausia yra nesočių riebiųjų rūgščių: linolio (apie 70 proc.), linoleno ir oleino.

Ir visos kitos priemonės kurios iš esmės skiriasi tik kaina smile.gif

Carsil
SUDĖTIS
- Veiklioji medžiaga yra augalinės kilmės silimarinas. Vienoje plėvele dengtoje tabletėje yra 35,00 mg silimarino (100 proc.).
- Pagalbinės medžiagos yra laktozės monohidratas, kviečių krakmolas, povidonas, mikrokristalinė celiuliozė, talkas, magnio stearatas, kristalinė gliukozė, sorbitolis, soda.

Sylimarine complex
SUDĖTIS
Vienoje kapsulėje yra:
70 mg standartizuoto pagal silimariną tikrųjų margainių (Silybum marianum) ekstrakto (ne mažiau 80% silimarino), 5 mg piridoksino hidrochlorido (vitamino B6 ), 30 mg askorbo rūgšties (vitamino C ), 5 mg tokoferilacetato (vitamino E ).

Denoxinal
Vienoje tabletėje yra: Chlorelės (Chlorella) miltelių Didžiosios varnalėšos (Arctium lappa) šaknų ekstakto(Šunobelės puršės (Rhamnus purshianus) žievės ekstrakto Paprastosios kiaulpienės (Taraxacum officinale) šaknų ekstrakto
Raudonųjų dobilų (Trifolium pratense) žiedų ekstrakto
Paprastojo česnako (Allium sativum) ekstrakto Tikrojo margainio (Silybum marianum) sėklų ekstrakto (turinčio 42 mg silibinų) Pektino Vitamino C (Askorbo rūgštis)

Ir dar truputis informacijos smile.gif
Tradicinėje kinų medicinoje margalapio margainio sėklos jau daugelį šimtmečių skiriamos kepenų ligoms gydyti, tulžies sekrecijai skatinti. Juo bandyta gydyti menstruacijų sutrikimus, psoriazę, varikozines venas, skatinti laktaciją. Tai vienas labiausiai ištirtų vaistinių augalų, kurio veiksmingumas patvirtintas klinikiniais tyrimais. Šiuo metu margalapis margainis yra vienas populiariausių vaistinių augalų, o jo ekstraktas silimarinas dažniausiai kepenų ligoms gydyti skiriamas augalinis preparatas. (šaltinis www.lsveikata.lt)

Essentiale forte N veikimas:
Fosfolipidų cheminė struktūra atitinka endogeninių fosfolipidų struktūrą ir yra netgi palankesnė, kadangi joje yra daug polinesočiųjų (būtinųjų) riebiųjų rūgščių. Šių didelės energetinės vertės molekulių inkorporacija (daugiausia į membranines ląstelių dalis) palengvinta pažeisto kepenų audinio regeneraciją.

Atsakyti
sveikutes....dar gerai kepenims ir LIV52.irgi zolines...as karts nuo karto pageriu..kaip jauciates siandien...?.
Atsakyti