Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(Jurgele @ 2009 07 17, 08:34)
AD ir pagal poreikį - raminamieji. Zoloftas man netiko, bet čia individualu. AD gėriau apie 9 mėnesius, visiškas pagerėjimas atėjo maždaug po 2 mėn po AD nutraukimo. Iki AD kamavausi pusantrų metų.

nezinau nei ka galvoti,vel atsirado veido tirpimai verysad.gif gydytoja sake jog pradejus fizioterapija del atugu gali paumetivadinasi cia tas paumejimas,tai tada tai nenerviniu pagrindu??/nieko nesuprantu,tik tiek mano skarndziui sakes jau nuo visu vaistu,jau daejau iki to kad vakar vemiau gal 5 kartus doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
Senai bebuvau cia... Bet tai nereiskia, kad man viskas baigesi.. Cia viena diena pradejo skaudeti puse kaklo, puse nugaros ir viena koja. Lyg raumenys itempti butu.. nuo stuburo aiskiai.. Po triju dienu skausmo neapsikenciau ir nuejau i joga. Tikekit ar ne, bet po vienos treniruotes, kita diena neskaudejo smile.gif Aisku skaudejo raumenys atprate nuo sporto, bet to tempimo puses kuno neliko. Manau, kad joga super veikia stubura smile.gif pabandykit 4u.gif
Tik dusulys kazkoks kamuoja.. nezinau ar nuo nervu, stuburo, ar kas baisiau g.gif Nuo pat ryto iki vakaro. Kelias dienas. Nezinau net ka galvoti..
Sveikatytes visoms 4u.gif
Atsakyti
labux, ir aš turiu šią ligą unsure.gif visgi lengviau, kai čia pasiskaitau, kaip jūs gydotės smile.gif įstrigo pasisakymai dėl antidepresantų - ir aš juos pusę metų gėriau - lengviau buvo, bet aš buvau kažkokia prėska, guminė, o pabaigus juos vartoti - ir vėl blogai blogai, bet vaistų daugiau nenoriu, nes, taip išeina, aš juos turėčiau be perstojo gert blink.gif dabar homeopatinius bandau, dar labai trumpai geriu, tai nelabai jaučiasi pagerėjimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bevardė pilis @ 2009 08 11, 09:02)
labux, ir aš turiu šią ligą  unsure.gif visgi lengviau, kai čia pasiskaitau, kaip jūs gydotės smile.gif įstrigo pasisakymai dėl antidepresantų - ir aš juos pusę metų gėriau - lengviau buvo, bet aš buvau kažkokia prėska, guminė, o pabaigus juos vartoti - ir vėl blogai blogai, bet vaistų daugiau nenoriu, nes, taip išeina, aš juos turėčiau be perstojo gert  blink.gif  dabar homeopatinius bandau, dar labai trumpai geriu, tai nelabai jaučiasi pagerėjimas  ax.gif

Sveika,
butent as to ir bijau, kad pabaigus vartoti vel pablogeti gali.. O kokius antidepresantus vartojai? Kaip tau pasireiskia blogumas juos nutraukus? Viskas pasidaro kaip ir pries vartojant? O gal puse metu per mazas laiko tarpas, gal per anksti nutraukei?
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2009 08 11, 14:42)
Sveika,
butent as to ir bijau, kad pabaigus vartoti vel pablogeti gali.. O kokius antidepresantus vartojai? Kaip tau pasireiskia blogumas juos nutraukus? Viskas pasidaro kaip ir pries vartojant? O gal puse metu per mazas laiko tarpas, gal per anksti nutraukei?

gėriau Stimulaton ir bromazepam miegui (šitą trumpiau ir mažiau gėriau). Biški geriau gal nei prieš geriant - lengviau ko nors imtis daryti, nors bloga nuotaika, minčių juodumas, beviltiškumas tai yra... negalvoju, kad per anksti nutraukiau - juolab su gydytojo priežiūra, nes dabar nutariau kitur pagalbos ieškot - ta prasme, ne cheminiuose vaistuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bevardė pilis @ 2009 08 12, 16:46)
gėriau Stimulaton ir bromazepam miegui (šitą trumpiau ir mažiau gėriau). Biški geriau gal nei prieš geriant - lengviau ko nors imtis daryti, nors bloga nuotaika, minčių juodumas, beviltiškumas tai yra... negalvoju, kad per anksti nutraukiau - juolab su gydytojo priežiūra, nes dabar nutariau kitur pagalbos ieškot - ta prasme, ne cheminiuose vaistuose  smile.gif

O jei nepaslaptis, kokia ta kita pagalba ? gal pasidalintum ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2009 08 13, 21:15)
O jei nepaslaptis, kokia ta kita pagalba ? gal pasidalintum ? unsure.gif

1. buvau pas homeopatą 2. radau psichologinę pagalbą ax.gif va, homeopatiniai vaistai užsiims fizine sveikata, o ir psichikoj, dvasioj savo kapstysiuos, aiškinsiuos wacko.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bevardė pilis: 16 rugpjūčio 2009 - 13:32
pradėjau skaityti temą nuo pradžios - ojei, kiek panašumų su savim randu... smagu, kad randu daugybę paaiškinimų savo neįprastiems pojūčiams smile.gif ačiū visoms, kad dalinatės user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Uzsukau jus padrasinti ir paskatinti sveikti 4u.gif Pati kamavausi pries keleta metu nuo vegetacines distonijos (panikos priepoliai, dusulys, baimes ir pan.), bet kuo sekmingiausiai issigydziau ir jau kelis metus dziaugiuosi gyvenimu net labiau nei iki sios durnos ligos thumbup.gif Tad susikaupkite ir visos kartu siekite pasveikti, nes tai imanoma 4u.gif Idekite daug darbo i save (vien AD tikrai nepades) ir skatinkite myleti save ir viskas kas aplinkui wub.gif

Linkiu visoms pasveikti kuo greiciau 4u.gif
QUOTE(Kirmelius @ 2009 08 04, 10:16)
Aisku skaudejo raumenys atprate nuo sporto, bet to tempimo puses kuno neliko. Manau, kad joga super veikia stubura smile.gif pabandykit  4u.gif

Joga veikia puikiai thumbup.gif Kvepavimo pratimai tai pat labai labai padeda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2009 08 17, 22:37)
Sveikos  4u.gif

Uzsukau jus padrasinti ir paskatinti sveikti  4u.gif  Pati kamavausi pries keleta metu nuo vegetacines distonijos (panikos priepoliai, dusulys, baimes ir pan.), bet kuo sekmingiausiai issigydziau ir jau kelis metus dziaugiuosi gyvenimu net labiau nei iki sios durnos ligos  thumbup.gif  Tad susikaupkite ir visos kartu siekite pasveikti, nes tai imanoma 4u.gif Idekite daug darbo i save (vien AD tikrai nepades) ir skatinkite myleti save ir viskas kas aplinkui wub.gif

Linkiu visoms pasveikti kuo greiciau 4u.gif
Joga veikia puikiai thumbup.gif  Kvepavimo pratimai tai pat labai labai padeda tongue.gif

nori pasakyt kad tai išgydoma? g.gif g.gif g.gif
10m su virš geriu vaistus, ad, raminančių krūvas ir man tik blogiau, panika, nerimas, baimė verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti