Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(buciukas @ 2009 06 24, 21:56)
sveikos pupos, as isgyvenusi dar viena "vezi" vel cia 4u.gif  baisu, bet vel buvau pasidavusi begimui per daktarus ir ka, rezultatas tas pats 4u.gif jauciu AD gersiu ilgai ir nuobodziai doh.gif

O kiek laiko jau geri ir kokius geri, buciuk? Nelėk pas tuos daktarus, juk paskui kreivai žiūrės... Būk protinga, susiimk, juk jau keletą kartų įsitikinai, kad esi sveika.. smile.gif stiprybės tau!
Atsakyti
QUOTE(buciukas @ 2009 06 24, 22:56)
sveikos pupos, as isgyvenusi dar viena "vezi" vel cia 4u.gif  baisu, bet vel buvau pasidavusi begimui per daktarus ir ka, rezultatas tas pats 4u.gif jauciu AD gersiu ilgai ir nuobodziai doh.gif

Sveika 4u.gif buciukas o kas tau vel nutiko?Kodel puolei begti pas daktarus?as irgi galvoju vel pas kardiologa uzsirasyti kaz ko sirdele streikuoja ar cia nerviskai ar kas nebezinau, bet kelinta diena jauciu maudima sirdies plote verysad.gif Pries pusmeti tikrino sirdi viskas gerai nieko nerado g.gif
Atsakyti
QUOTE(AREANA @ 2009 06 27, 21:02)
as irgi galvoju vel pas kardiologa uzsirasyti kaz ko sirdele streikuoja ar cia nerviskai ar kas nebezinau, bet kelinta diena jauciu maudima sirdies plote verysad.gif Pries pusmeti tikrino sirdi viskas gerai nieko nerado g.gif

AREANA, mes jau lyg ir kalbejom apie tai - viska issityrei, esi sveika, o tas ligu ieskojimas ir vel rezultatu neduos. Ar bandei gerti bent xanaxa? Siaip apsilankytum pas psichiatra, jis nusprestu, kokiu tau vaistu reikai, nes kardiologas vel paleis kaip sveika, pamatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 06 28, 14:56)
AREANA, mes jau lyg ir kalbejom apie tai - viska issityrei, esi sveika, o tas ligu ieskojimas ir vel rezultatu neduos. Ar bandei gerti bent xanaxa? Siaip apsilankytum pas psichiatra, jis nusprestu, kokiu tau vaistu reikai, nes kardiologas vel paleis kaip sveika, pamatysi smile.gif

Geda, bet nebandziau blush2.gif Man vis atrodo, kad tai tikrai ne nerviska o fizinis negalavimas schmoll.gif Nu nezinau man labai sunku isivazduoti, kad tai vegetacine distonija ar PA doh.gif kAZ KOS UZBURTAS RATAS.
Atsakyti
Labas merginos, kaz ko temele uztilo g.gif Gal jau visos pasveikot arba nebenorit uZeiti ir prisiminti tu blogumu ax.gif Kaip jus laikotes?kaip tu wiskute kaip buciukas?
Pas mane atrodo lyg ir normaliai bet vistiek kartais uzeina kokia nors nesamone. Visus daktarus jau aplankiau blush2.gif
Norejau jusu paklausti ar jums nebuna, kad prarandat koordinacijos kad uznesa i sonus g.gif Man tai buna tai issigastu, kad tik nenukrisciau kur. Per ta karsti sirdi vel pradejo permusineti doh.gif Atrodo vasara, reikia dziaugtis, o as schmoll.gif
Siandien darbe tai is vis noredama iseiti is kabineto atsitrenkiau i siena blink.gif , praradau pusiausvira.
Tikiuosi uzeisit mergaites paplepeti 4u.gif
Atsakyti
veiksmas vyksta temoj AD
smile.gif)))
pasiziurek

QUOTE(AREANA @ 2009 07 15, 16:08)
Labas merginos, kaz ko temele uztilo g.gif Gal jau visos pasveikot arba nebenorit uZeiti ir prisiminti tu blogumu ax.gif Kaip jus laikotes?kaip tu wiskute kaip buciukas?
Pas mane atrodo lyg ir normaliai bet vistiek kartais uzeina kokia nors nesamone. Visus daktarus jau aplankiau blush2.gif
Norejau jusu paklausti ar jums nebuna, kad prarandat koordinacijos kad uznesa i sonus g.gif Man tai buna tai issigastu, kad tik nenukrisciau kur. Per ta karsti sirdi vel pradejo permusineti doh.gif Atrodo vasara, reikia dziaugtis, o as schmoll.gif
Siandien darbe tai is vis noredama iseiti is kabineto atsitrenkiau i siena blink.gif , praradau pusiausvira.
Tikiuosi uzeisit mergaites paplepeti 4u.gif

Atsakyti
Sveikos visos,noreciau kad atkreiptut demesi i ta sakini kuri turbut kiekvienai is musu sako psichoterapiautai TU JUK VISISKAI SVEIKA!!!DEJA nepatariu aklai tuo patiketi,vegedistonija man pripazinta jau 6oje klaseje,dbaer tik kad turiu rimtu problemu,buvau ir priemimuose ir pas visokius neurologus,visak kaip visuomet nuraso ant nervu ,kai tingi duoti siuntimus ir panasiai... verysad.gif jau menuo geriu zoloft ir relanium,ir nepasakyciau kad viskas taisosi,todel nusprendziau eiti toliau ir ieskoti kas istiesu man dar yra doh.gif
tai paaiskeja kad man kaklo osteochondroze ir ataugos,tai ir visi veido uztirpimai gali buti nuo to,nesakau kad esu sveika nerviskai,bet...taip ir nugydo,ziurekites merginos,man irgi sake tu juk sveika kai vis skundziausi del sprando ...
Atsakyti
Ir aš turiu kaklo osteochondrozę, tik sutvarkius VD, ji manęs visiškai nekamuoja.

Prie VD paprastai būna ne vien fiziniai simptomai kaip tu rašai apie tirpimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2009 07 16, 10:49)
Ir aš turiu kaklo osteochondrozę, tik sutvarkius VD, ji manęs visiškai nekamuoja.

Prie VD paprastai būna ne vien fiziniai simptomai kaip tu rašai apie tirpimus  4u.gif

na pas mane nera vien tik tirpimai,yra visokios paranojos,del visko,svaigsta labai galva,vis pykina,visokie guzai gerklej kai susinervuoji,sirdies dauzymasis ir pastovus galvos skausmai,ir visiskai viso kuno tirpimas doh.gif na bet tos ataugos kakle nuo iskrypusio stubro,nemanau kad tai vd pasekme????????????????? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 07 16, 12:53)
na pas mane nera vien tik tirpimai,yra visokios paranojos,del visko,svaigsta labai galva,vis pykina,visokie guzai gerklej kai susinervuoji,sirdies dauzymasis ir pastovus galvos skausmai,ir visiskai viso kuno tirpimas doh.gif na bet tos ataugos kakle nuo iskrypusio stubro,nemanau kad tai vd pasekme????????????????? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif

Jei tau yra nustatyta VD, ja isgydzius savijauta butu daug kartu geresne, net ir turint osteochondroze. Pasikartoju, pati tai turiu. Osteochondroze nepagydoma, tik sustabdoma ir apgydoma. O šitų abiejų puokštė - turbūt pats blogiausias derinys.
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2009 07 16, 13:24)
Jei tau yra nustatyta VD, ja isgydzius savijauta butu daug kartu geresne, net ir turint osteochondroze. Pasikartoju, pati tai turiu. Osteochondroze nepagydoma, tik sustabdoma ir apgydoma. O šitų abiejų puokštė - turbūt pats blogiausias derinys.

tai as dabar kaip tik ir gydausi vd,geriu zoloft ir relanium,plius dar kaskokiu nuo skausmo kaklo,nu man jau kiek geriau nes buvo aptirpes visas veidas,net sypsotis buvo sunku,ar merkti aki doh.gif bet tik susinervuoju vel aptirpsa,tai liezuvis tai dar kas...koks dar turei vbuti tas vd gydymas ar tik antidepresantai?Vd man nustatyta nuo 6klases... g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 07 16, 18:22)
tai as dabar kaip tik ir gydausi vd,geriu zoloft ir relanium,plius dar kaskokiu nuo skausmo kaklo,nu man jau kiek geriau nes buvo aptirpes visas veidas,net sypsotis buvo sunku,ar merkti aki doh.gif bet tik susinervuoju vel aptirpsa,tai liezuvis tai dar kas...koks dar turei vbuti tas vd gydymas ar tik antidepresantai?Vd man nustatyta nuo 6klases... g.gif

AD ir pagal poreikį - raminamieji. Zoloftas man netiko, bet čia individualu. AD gėriau apie 9 mėnesius, visiškas pagerėjimas atėjo maždaug po 2 mėn po AD nutraukimo. Iki AD kamavausi pusantrų metų.
Atsakyti