QUOTE(AREANA @ 2009 06 19, 23:34)
Sakai issitirti? nu kad nebezinau ka ir betirti, buvai spalio menesi pas seimos gydytoja dare bendrus kraujo tyrimus, holestirolis viskas gerai, buvau pas kardiologa padare sirdies eho sirdis sveika, nors jausdavau permusimus ir daznas pulsas, buvau pas endokrinologa ehoskopavo skydliauke kraujo hormonus irgi viskas gerai, buvau pas lora pakitimu nera, buvau pas ginekologa ten irgi sveika, dare vidaus organu ehoskopija kadangi skaudedavo sonas irgi nieko nerado, galu gale nuejau pas neurologa, kuri nustate, kad per jautri esu ir reikia maziau ziureti tv, irgi nieko. Nu nezinau beliko magnetini galvos rezonansa pasidaryti ar dar pas koki daktara nuvaryti Nesenai kai uzejo pirma karta galvos svagimas nuejau pas seimos daktare tai ji jau man tiesiai sviesiai pasake, kad man reikia kreiptis pas psihiatra taip supikau, pradejo manes klausineti ar pas mane viskas gerai seimoj. Nu nejaui cia tikrai ta vegetacine distonija ir reikia pas psihiatra varyti ir gerti AD?man israse seimos daktare xanax bet dar nebandziau gerti
Atleiskit, kad tiek daug prirasiau. Labos nakties visiems
Atleiskit, kad tiek daug prirasiau. Labos nakties visiems
AREANA, tavo seimos gydytoja teisi - tau is tikruju reikia eiti pas psichiatra... galvos svaigimu, sirdies plakimu ir kitokiu dalyku ir xanaxas nenuims, jis tik gali sumazinti simptomus, bet ligos negydo.
Ir linkiu apsilankyti kuo greiciau, tik gydytojas nuspres, ar tau gerti vaistukus, kokius ir adekvaciai ivertins tavo bukle, nesijuokdamas ir nezvairuodamas Magnetinis rezonansas tikrai nieko neparodys, visur esi sveika, visos mes tokios - sveikos kunu