QUOTE(Ksėna @ 2009 05 22, 20:12)
AREANA labukas Labai gerai ,kad tavo draugai ir vyras tokie svekuolis,bet tikrai mane irgi nervuoja,kada ateidama į polikliniką ir dar asisėdus prie kardeologo kabineto arba neuropatologo tik spuokso bobulios į mane.Anksčiau kažkaip nesmagu būvo,bet dabar visiškai dzin
Dabar jauni žmonės daugiau serga nei mūsų tevai būdamo tokio amžiaus kaip dabar mes. Koks dabar gyvenimo tempas,kiek stresuojam,kiek visokiu kitu problemu...Aj,ką aš čia aiškinsiu,pati žinai
Aš pradėjau ligu ieškoti nuo 23 metu ,dabar beveik 30 bet dabar ieškau riečiau,todėl kad geriu AD ir jau nebijau mirti nuo vėžio,insulto,infarkto ir t.t Bet anksčiau tik koks skausmas iškato save laidojau.
Dabar jauni žmonės daugiau serga nei mūsų tevai būdamo tokio amžiaus kaip dabar mes. Koks dabar gyvenimo tempas,kiek stresuojam,kiek visokiu kitu problemu...Aj,ką aš čia aiškinsiu,pati žinai
Aš pradėjau ligu ieškoti nuo 23 metu ,dabar beveik 30 bet dabar ieškau riečiau,todėl kad geriu AD ir jau nebijau mirti nuo vėžio,insulto,infarkto ir t.t Bet anksčiau tik koks skausmas iškato save laidojau.
Aciu uz palaikima Man tai labai geda eiti pas savo seimos gydyoja, nes paskuti karta, kai buvau pas ja, t.y. praeita savaite ji man tiesiai sviesiai pasake, kad man reikia pas psihiatra Pasijutau labai blogai. Ji nepriima mane rimtai. Nu tikiosi, kad mes visos anksciu ar veliau pasveiksim