Sveikos merginos kur visos pradingot?gal jau pasveikot?As irgi noreciau prie jusu prisijungti, perskaiciau viska ka raset, panasu, kad man irgi vegetacine distonija Prasidejo viskas nuo sirdies permusinejimu, pulas virs 90 buna, nuvariau pas daktara padare kraujo tyrimus, visaks gerai, nuvariau pas koordiologa padare sirdies ehoskopija irgi sirdis vseika, nuvariau pas endokrinologa hormonai tavrkoj, yra maza cistele, kuri sake neturi itakos sirdziai ir tai sake, kad gali dingti, nes dar sumazejo, nuvariau pas ginekologa ten irgi viskas gerai. Koordiologes diagnoze buvo vegetacine nervu distonija. Penktadieni uzejo toks blogumas, sirdis pradejo stipriai dauzytis, pamatavus pulsas buvo virs 100, rankos pradejo drebeti, pasidare silpna galvojau nugriusiu, nerimas, baimes jausmas, nakti niekaip uzmigti negalejau vis nerimas kankino, atrodo jau uzmiegu bet staiga atsimerkiu, nes jei nepajudesiu sustingsiu ir numirsiu Ir vel nuvariau pas dakatare prasiu duoti siuntima pas neurologa, o ji man pasake, kad man jau laikas pas psihiatra Israse AD xanax. Ryoj dar daris vidaus organu ehoskopija O neurologo tur but reikia prasyti magnetinio rezonanso Nu nebezinau jei organai sveiki, nejaugi cia viskas nuo nervu?
QUOTE(georgiana @ 2009 04 10, 20:12)
aciu tikrai manau laikysimes o laiskeli parasysiu, nes tikrai spuprantu kad sitie dalykai yra tokie kai reikia zodzio ir tokios paramos is sono-jie sakyciau geri daktarai ir nemokami ir is sirdies ikiukas
sveiki pabandysiu paguosti mamyte,,, kaip laukiausi ,mire, mama, buvau poros men, sita zinia suzinojau budama uzsienyje, ir paskutini kart mama buvau maciusi pries metus,taip kad teko grysti,ir isvysti mama karste, iskarto nutirpo kaire puse, puoliau i stresa po laidotuviu isvykau, stengiausi ,negalvoti, bet prasidejo baimes, tokios kaip ir jum, sirdis lipdavo is krutines,taigi kovojau ,su gudobeles lasais, isgeriau gal tris buteliukus, po to geriau arbatas, valerijona, begalo daug streso buvo ,keikiau save kad kankinu savo vaika,kuris dar tik vystosi, taigi bijojau gimdymo, nes sirdis, reaguodavo stipriai, buvau ir pas kardiologe, ji man pazadejo kad gimdymo metu neuzeina toki dalykai, nu ka atejo metas gimdyti, gimdziau uzsienyje, tai ka, atvede i kambari ,pamaciau parasta kamb, ir iskarto puoliau i panika, kaip gi as gimdysiu paprastam kab, taigi ,sirdis, pasoko gerokai spaudimas irgi, tada, jau iskviete, kazkoki daktare man, suleido lasiuku i vena, likau strese, bet pulsas susitvarke,na ir pagimdziau, visiskai sveika ir labai ramia mergyte, na o po puses metu gryzus namo i lt, atostogu ,prasidejo bedos, ir suvokimas kad nera mamos, apie kuria stengiausi negalvoti nestuma, va tada ir susirgau depresija, su kuria vargstu,,,,
QUOTE(AREANA @ 2009 05 19, 11:52)
Sveikos merginos kur visos pradingot?gal jau pasveikot?As irgi noreciau prie jusu prisijungti, perskaiciau viska ka raset, panasu, kad man irgi vegetacine distonija Prasidejo viskas nuo sirdies permusinejimu, pulas virs 90 buna, nuvariau pas daktara padare kraujo tyrimus, visaks gerai, nuvariau pas koordiologa padare sirdies ehoskopija irgi sirdis vseika, nuvariau pas endokrinologa hormonai tavrkoj, yra maza cistele, kuri sake neturi itakos sirdziai ir tai sake, kad gali dingti, nes dar sumazejo, nuvariau pas ginekologa ten irgi viskas gerai. Koordiologes diagnoze buvo vegetacine nervu distonija. Penktadieni uzejo toks blogumas, sirdis pradejo stipriai dauzytis, pamatavus pulsas buvo virs 100, rankos pradejo drebeti, pasidare silpna galvojau nugriusiu, nerimas, baimes jausmas, nakti niekaip uzmigti negalejau vis nerimas kankino, atrodo jau uzmiegu bet staiga atsimerkiu, nes jei nepajudesiu sustingsiu ir numirsiu Ir vel nuvariau pas dakatare prasiu duoti siuntima pas neurologa, o ji man pasake, kad man jau laikas pas psihiatra Israse AD xanax. Ryoj dar daris vidaus organu ehoskopija O neurologo tur but reikia prasyti magnetinio rezonanso Nu nebezinau jei organai sveiki, nejaugi cia viskas nuo nervu?
Gal tau sunku tuo patiketi, bet cia viskas nuo nervu, nekankink saves daugiau ir nemetyk pinigu tyrimams pakartotiniams viskas po truputi susitvarkys geriant AD...As sita liga turiu jau gal puse metu, nors diagnozavo tik pries du menesius, niekaip negalejau patiket, kad taip pakrikau, bet ka darysi, teko
QUOTE(buciukas @ 2009 05 19, 18:54)
Gal tau sunku tuo patiketi, bet cia viskas nuo nervu, nekankink saves daugiau ir nemetyk pinigu tyrimams pakartotiniams viskas po truputi susitvarkys geriant AD...As sita liga turiu jau gal puse metu, nors diagnozavo tik pries du menesius, niekaip negalejau patiket, kad taip pakrikau, bet ka darysi, teko
buciukas gal gali papasakoti apie savo sitos ligos simptomus?kaip gydaisi?ar vartoji AD?nuo ko cia viskas tau prasidejo? Nes as vis dar pagalvoju, kad man gal kas nors rimto Visko bijau, pulsas buna daznas, tas nerimas ir pusiausviros praradimas kaz koks ar cia galva man sveigsta net pati nebezinau. Eisiu pas neurologa dar.
Megaites norejau paklausti ar ginekologiskai pas jus viskas gerai?Nes man viduri ciklo vis pasirodidavo kraujingos isskiros, issigandau siaubinagi, is karto mintis apie vezi, nuejau pas daktare istikrino is visu pusiu ir pilvo eho padare ir vaginaline nieko blogo nemate, sako, kad cia tokia man ovuliacija vyksta, nors anksciau taip nebuvo arba nuo nervu. paeme citologini tepineli dabar laukiu atsakymo neramu tai prisigalvojau, kad silpna man nuo to jau. nebezinau kur jau detis nuo tu ikiriu mionciu
QUOTE(AREANA @ 2009 05 20, 11:43)
buciukas gal gali papasakoti apie savo sitos ligos simptomus?kaip gydaisi?ar vartoji AD?nuo ko cia viskas tau prasidejo? Nes as vis dar pagalvoju, kad man gal kas nors rimto Visko bijau, pulsas buna daznas, tas nerimas ir pusiausviros praradimas kaz koks ar cia galva man sveigsta net pati nebezinau. Eisiu pas neurologa dar.
Megaites norejau paklausti ar ginekologiskai pas jus viskas gerai?Nes man viduri ciklo vis pasirodidavo kraujingos isskiros, issigandau siaubinagi, is karto mintis apie vezi, nuejau pas daktare istikrino is visu pusiu ir pilvo eho padare ir vaginaline nieko blogo nemate, sako, kad cia tokia man ovuliacija vyksta, nors anksciau taip nebuvo arba nuo nervu. paeme citologini tepineli dabar laukiu atsakymo neramu tai prisigalvojau, kad silpna man nuo to jau. nebezinau kur jau detis nuo tu ikiriu mionciu
istorija mano ilga, pabandysiu trumpai papasakot - visa ziema laikesi kelios dalys temperaturos, galvoju gal koks virusas, nekreipiau demesio, ejau i darba ir t.t., daresi vis blogiau, pradedavo kresti drebulys, skaudet nugaros plote, atsirado dusulys, sirdis tankiai plake, issigandau pradejau eit per daktarus nieko man nenustate, prirase vitaminu ir sako eik atostogu per atsotogas pasidare taip blogai kad nebegalejau atsikelt visai, galva svaigo nezmoniskai, kordinacija sutriko, zodziu siaubelis vel tyrimai brangiausi, tomogramos ir t.t., o finale - psichatras prirase AD, dabar vel galiu gyventi, dirbu, tiesa vis dar gryzta drebulys kartais, nugara paskauda, bet galva vietoj, sirdis irgi negaliu patiket iki siol kad tokie dalykai gali detis vien del nervu taip kad nebijo, viskas tikrai bus gerai, parasyk kaip sekasi... beja ginekologiniu problemu as neturejau gyvenime, bet pries koki menesi pradejo skaudet sonus, lekiau pas gydytoja privaciai- nieko sako tai nezinau ar cia vel kaip vyras sako "durnumas" ar kas...
QUOTE(AREANA @ 2009 05 20, 11:43)
As jau siandien eilini karta nuvariau pas daktara padare vidaus organu eho, nieko nerado, visaks tvarkoje, ir inkstai ir kepenis ir slapimo pusle ir kasa nu vienu zodziu viskas gerai, sumokejau pinigus nenorejau laukti iki birzelio menesio, dar daktare, kuri dare man eho nustebo, kad atejau privaciai nors turejau siuntima, pasakiau, kad neturiu kantrybes laukti Nu ji paziurejo i mane kaip i kokia debile. Nu beliko man sulaukti to mano citologinio tepinelio atsakimo ir nueiti pas neurologa. Bandysiu pas ji registruotis geguzes pabaigoje Bijau, kad jis mane nukreips pas psihiatra, nes as dar kenciu nuo ikiriu minciu ir hipohondrijos
O kaip dabar tavo sveikatele?ar AD taip padeda?nes man jei sirdis pradeda smarkiai dauzitis tai is karto ir nerimas atsiranda ir pusiausviros praradimas
QUOTE(AREANA @ 2009 05 20, 22:16)
As jau siandien eilini karta nuvariau pas daktara padare vidaus organu eho, nieko nerado, visaks tvarkoje, ir inkstai ir kepenis ir slapimo pusle ir kasa nu vienu zodziu viskas gerai, sumokejau pinigus nenorejau laukti iki birzelio menesio, dar daktare, kuri dare man eho nustebo, kad atejau privaciai nors turejau siuntima, pasakiau, kad neturiu kantrybes laukti Nu ji paziurejo i mane kaip i kokia debile. Nu beliko man sulaukti to mano citologinio tepinelio atsakimo ir nueiti pas neurologa. Bandysiu pas ji registruotis geguzes pabaigoje Bijau, kad jis mane nukreips pas psihiatra, nes as dar kenciu nuo ikiriu minciu ir hipohondrijos
O kaip dabar tavo sveikatele?ar AD taip padeda?nes man jei sirdis pradeda smarkiai dauzitis tai is karto ir nerimas atsiranda ir pusiausviros praradimas
kodel sakai kad bijai kad nukreips pas psichiatra? jeigu yra problemos turi jas spresti, kad galetum gyventi pilnaverti gyvenima kai man buvo "dugnas" visokiu skausmu ir negalavimu as jau nieko nebebijau, nei psichiatro nei kokiu operaciju, tiesiog norejau kad visa tai baigtusi dabar as jaucuosi normaliai, negaliu sakyt kad visai gerai, bet tikrai nepalygint kaip buvo pries AD vartojima skausmu dar buna, svaiguliu tirpimu irgi, bet dingo nerimas, nepagydomu ligu baime, nemiga, zodziu visi psichologiniai tokie dalykai dingo, pasireiskia tik fiziniai negalavimai, bet ir tie tikiuosi praeis
o jum budavo pilvo skausmai ? nes pvz hipochondry dar verzias zarnyno pilvo skausmas ... lotyiniskai , tai gal dauguma is jusu cia ta pilva skauda ?
QUOTE(lucero @ 2009 05 20, 22:58)
o jum budavo pilvo skausmai ? nes pvz hipochondry dar verzias zarnyno pilvo skausmas ... lotyiniskai , tai gal dauguma is jusu cia ta pilva skauda ?
Man ne nebuna tfu tfu tfu, mane tik nerimas pastovus ir baime kankina
QUOTE(lucero @ 2009 05 20, 21:58)
Man skauda ir pilvą, t.y.dešinį šoną, ir galvą, ir nugarą, ir kojas.Prie visa to dar pastovi temperatūra, šaltkrėtys, galvos svaigimas, padidintas pulsas ir blogi kraujo tyrimai. Ir kaip patikėt, kad visa tai nuo nervų.
man ir sunku patiket kad nuo nervu buna net pastovus fizinis skausmas kur nors..... skaiciau psicholoiginej knygoj apie tokius skausmus , tai rase kad reik lb lb isijausti isjausti skausma iki 100proc, kalbetis su juo , nepykti ant jo ar organo ....ir paleisti , pasakyti kad leidziu ir noriu kad skausmas pvz apleistu mano pilva....galva... nugara....
QUOTE(RimPol @ 2009 05 21, 14:55)
Man skauda ir pilvą, t.y.dešinį šoną, ir galvą, ir nugarą, ir kojas.Prie visa to dar pastovi temperatūra, šaltkrėtys, galvos svaigimas, padidintas pulsas ir blogi kraujo tyrimai. Ir kaip patikėt, kad visa tai nuo nervų.
Tai gal viskas nuo to, kad kraujo tyrimai blogi, kaip rasot? Gal truksta magnio, kalio dar kokiu nors sveikatai svarbiu fermentu. Ka daktarai sako, kodel kraujas blogas?Ko truksta?