Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(husmor @ 2008 05 23, 17:25)
O as sian skydliaukes hormona issityriau.., tai daba ieskau, koks jis turi but normalus..nors aisku galiu ir gydytojos paklaust smile.gif bet kadangi "daktarauju" pati...
kag kuri zinot ?

Kurį tyrė?
Atsakyti
TTH
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 05 23, 17:44)

http://www.eksmosmtc...anciam/TSH.html
Atsakyti
Aciu, paskaiciau, tai ta norma- labai plataus diapazono..as ytelpu y jy smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 05 23, 08:19)
Pardeti vartoti  lotuliukas.gif gal kaip tik tas atsipalaidavimas ir reikalingas  rolleyes.gif

man nuo minties jau bloga, tad neiseis pradeti, bandziau daug kartu doh.gif

QUOTE(husmor @ 2008 05 23, 15:17)
Mergaites, kokius vitaminus ar papildus " pasiskirti " sau pavasariui ? jokiu negeriu, reik gal ko nors g.gif
Kokius geriat .? Zinau,kad kazkada kalbejom, ale pamirsau...

pakai yra geriausi vitaminai. LT turbut turi tik womens dayly pack- labai geri tikrai, ten berods po 5 kapsules maiselyje 4u.gif

QUOTE(trude @ 2008 05 23, 16:01)
O kodėl taip dažnai tu ryji tą žarną?

pastoviai kraujuoja zaizdeles, tulzies daug abu refliuksai. tiria, kad stebeti bukle, maza kas ten gali komlikuotis smile.gif

QUOTE(olive @ 2008 05 23, 16:08)
geriau gerti ryklio kremzliu pavildus,zuvu taukus, dar kazka... smile.gif tik ne vitaminus nes jie tipo maitina visokius auglius  blink.gif
Jei sugalvotumete eiti isgerti as ir prisijungsiu,nors esu abstinente,bet kavos su mielu noru      gathering.gif

ryklio taukai siaip[ labiau skirti po visokiu operaciju, zaizdu gyjimo g.gif bent man jau taip vaistinej sake g.gif
ir as prisijungciau ax.gif
Atsakyti
Kuriai cia is ( be manes ) dar neiseina be streso nueit y parduotuve ? kazkada kalbejom,bet as vel pamirsau doh.gif kokia iseitis ?
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 05 26, 11:31)
Kuriai cia is ( be manes ) dar neiseina be streso nueit y parduotuve ? kazkada kalbejom,bet as vel pamirsau  doh.gif  kokia iseitis ?

Kažkam tikrai buvo. Mane nuo to išgelbėjo AD. Iki tol irgi bijojau, net jei įeidavau rami, ten taip supanikuodavau doh.gif
Atsakyti
Eina sau..negi nebus kito kelio , be AD... doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos
va as si savaitgali isitikinau galutinai kad man visi skausmai nuo nervu. Turejau toki stresa o paskui turejau pirma savo gyvenime priepuoli. va ir pamaciau kas tas yra. Siaubas niekam nelinkeciau tos savijautos kai spaudimas ir pulsas kyla ant akiu. Ir kai nmauose niekas net nereaguoja i tavo savijauta verysad.gif tokia viena pasijutau kad dar dabar neatsigaunu. Tokiose situacijose ir pamatai ka turi salia saves. o gi nieko tik save pacia, kuri net nezino ka padaryti su savim ir kaip rlgtis tokioj situacijoj doh.gif
Tik tiek kad reikalingos tokios situacijos kad pamatytim kas aplinkui tave dedasi
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 05 26, 13:04)
Sveikos visos
va as si savaitgali isitikinau galutinai kad man visi skausmai nuo nervu. Turejau toki stresa o paskui turejau pirma savo gyvenime priepuoli. va ir pamaciau kas tas yra. Siaubas niekam nelinkeciau tos savijautos kai spaudimas ir pulsas kyla ant akiu. Ir kai nmauose niekas net nereaguoja i tavo savijauta  verysad.gif tokia viena pasijutau kad dar dabar neatsigaunu. Tokiose situacijose ir pamatai ka turi salia saves. o gi nieko tik save pacia, kuri net nezino ka padaryti su savim ir kaip rlgtis tokioj situacijoj  doh.gif
Tik tiek kad reikalingos tokios situacijos kad pamatytim kas aplinkui tave dedasi

Vargsele console.gif
Atsakyti
husmor-man be streso nelabai iseina nueiti i parduotuve.... verysad.gif ne visada,bet dazniausiai mane lydi nerimas....augjogx-man sest.irgi buvo labai blogai-teko gerti klonaz.....ir tikrai zinau-niekas kitas nepasirupins tavim-tik tu pati... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 05 26, 12:56)
Eina sau..negi nebus kito kelio , be AD... doh.gif

Norėčiau paguosti pasakydama, kad yra, bet negaliu, nes bent aš jo neradau. O AD lygiai taip pat gal net dar labiau nenorėjau gerti. Pirmą išrašytą receptą prasinešiojau 3 mėnesius, galiausiai pabaigusiame galioti pataisiau datą blush2.gif ir nusipirkau... Bet jie netiko, tada dar mėnuo, kol pakeitė, tada 2 mėnesiai, kol jie pradėjo tinkamai veikti. Mano kelias iki pagerėjimo užtruko va tiek. Norėčiau tikėti ir palinkėti, kad jei jau pasiryši gerti AD tau jie iškart ir tiks, nes jei ne, tai net ir pasiryžimas juos gerti dar neduos geros savijautos iškart. Teks palaipsniui mokytis geriau jaustis...

QUOTE(augjogx @ 2008 05 26, 13:04)
Sveikos visos
va as si savaitgali isitikinau galutinai kad man visi skausmai nuo nervu. Turejau toki stresa o paskui turejau pirma savo gyvenime priepuoli. va ir pamaciau kas tas yra. Siaubas niekam nelinkeciau tos savijautos kai spaudimas ir pulsas kyla ant akiu. Ir kai nmauose niekas net nereaguoja i tavo savijauta  verysad.gif tokia viena pasijutau kad dar dabar neatsigaunu. Tokiose situacijose ir pamatai ka turi salia saves. o gi nieko tik save pacia, kuri net nezino ka padaryti su savim ir kaip rlgtis tokioj situacijoj  doh.gif

Užuojauta, bet visiška tiesa. Kitiems mes reikalingos sveikos, laimingos, besišypsančios. O kai blogai, niekas kitas neišgelbės, tik pati kapanotis turi...
Atsakyti