perskaiciau mergaites visa temele ir na pagalvojau bent patarsite ar koki patarima rimtesni duosite ar tiesiog i situacija iskilusia kitaip zvelgti patarsite:( taigi anksciau buvau stipri, gyvenanti laimingai mama; turejau per kelis metus ivairiu isbandymu seimoje, teko patirti dideliu nuoskaudu darbe po kuriu vis tik atidirbus 7 metus turejau palikti mylima darba ir kazkaip tuo metu jauciau toki lyg momentais gerkles smaugima, na pas gydytojus nesilankiau tik sesuo medike patardavo kad na isgerki xanaxo ir palengves ir zinot kazkaip apsipratau ir praejo viskas kaip ir atejo
jauciausi lyg neblogai su MB planavom vaikeli ir as patojau
pastojus dziaugiausi nestumu ir galvojau kad ohoo kiek turesiu laisvo laiko namus sutvarkysiu, darzziuko kelias lysveles apeisiu ir sunui daugiau demesio skirsiu nei dirbdama
taciau viskas prasidejo nuo kai pries 3 savaiteles vis vakarais atsigulu ir kazkaip bijau uzmigti toks kazkoks keistas nerimas salia sunaus uzmigti toks nerimas apemes, bet vijau mintis i sona ir uzmigdavau o kai ateidavo diena lyg gerai budavo, taciau taip praejus savaitelei vaziavau eiliniam vizitui pas gine nes esu 6 menesiukyje
ir issakiau kaip jauciuosi ji skyre daugiau magnio pagerti ir patikrino pulsa ir spaudima ir beje pasake kad na ka darysi hormonai susimakalave:(; na as geriau magni bet man tas nerimas atsirades staiga paumedavo i vakara kai reikia eiti gulti taip lyg sirdis musa musa stipriau rankos lyg ima prakaituoti, lyg gerkle kas uzspaudzia toks jausmas kad pasismaugisu ir atsiranda baime salia sunaus guleti kad kas nenutiktu, tokia keista nepaiskinamom mintim vidine baime atsirado; kaip jus sakote net isedu i masina vaziuoti ir vaziuojant keliu atrodo mintys ima suktis apie tai kad as i griovi vaziuoju ar nuvaziuosiu
taigi as sedau prie interneto skiaciau ir apie depresija ir nerima SM temose ir atrdau mamu patarimu kad esant
galima gerti neuro forte 3 ko man gine nepasake, cia grreiciau as i sekanti visita nuvykus pas ja ta issakiau kad yra nerimas uzeina daugiausiai vakare ir kad geriu neuro forte 3, na ji prie to pacio liepe sedatif ir valerijono tabletes gerti; as jau 2 savaites su puse geriu vaistukus siuos zolinius, stengiuosi save ikalbeti kad as gerai jauciuosi kad as turiu daug nuveikti kol gims vaikiukas bet tas keistas nerimas jis uzeina ne kasdien vakarais buna kad diena ir avkaras ramus ir gulti nueinu ramiai, o buna kad atsigulu ir taip viduje viskas susimakaluoja, kuri vakara mB buvo iskviestas i darba ir tiek pradejua drebeti visu kunu kad as viena su sunumi ir kad man naeramu lyg baime nerimas kad nepasismaugus ar sunaus nepasmaugus bet visaip stengiausiu tu minciu atsikratyti ir skambinau MB kada grys jis gryzo gal po 30 minuciu, jam tik iejus i namus taip ir staiga nustojau drebeti ir lyg tas mintis kas i spinta butu uzdares nustumes, atsiguliau ramiai nusirengiau ir uzmigau; MB sakau kad man neramu kad hormonai tikriausiai siaucia, pati nesuprantu kaip tai atsirado; juk anksciau kad ir likdavau viena su sunum namie per nakti jausdavausi namie kaip tvirtoveje, o dabar vakare televizoriu nenoriu sijungti kazkotai bijau filmu kur musa, ir kiti ziaurus dalykai o vakare pagrinde ta ir rodo; pas gydytojus dar nesilankiau nes nesuvokiu kas vyksta ir bandau save konrtroliuoti, namiskiai mama ir sesuo sako kad pati turiu isikalbeti sau kad esu atsakinga uz savo 3 mane mylincius ir viena
pilvinuka bet na jauciu kad cia SM turiu pasikalbeti su jumis gal kazkas panasiai isgyvene yra; skaiciau apie gydytojus ir konsultacines klinikas bet vis nedrystu vaziuoti :verysad