Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(uogytė24 @ 2009 03 07, 15:05)
Labutis, noreciau ir as prisijungti i jusu kompanija  verysad.gif man nediagnozavo nieko, bet jauciu panasius simptomus, ypac galvos svaigima ir sirdies plakima parduotuvej ar vairuojant  doh.gif  verysad.gif  bet nevisada, buna ir visai sviesiu dienu, sunkiausia dazniausiai buna ryte, paskui jau viskas susitvarko  unsure.gif norejau paklausti, jus iskarto pradejot gerti AD, ar bandet kokiais homeopatiniais: pvz, nervoheel, vertigoheel...?
gal galit gera gydytoja kaune parekomenduoti, nes seimos man tik raminanciu israse lengva ranka, nors as ju negeriu  schmoll.gif

Pradžioj gėriau nervoheel, sedatif, neuro, arbatas kapsules, viską. Nepadėjo.

Pati esu vilnietė, važinėdavau į Kauną pas fantastišką gydytoją. Nenoriu reklamuoti, bet tai Mindaugas Jasulaitis iš Neuromedos (prie aklųjų silpnaregių sankryžos, kieme), gali pasiskaityti psl klinika
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2009 03 07, 17:19)
Pradžioj gėriau nervoheel, sedatif, neuro, arbatas kapsules, viską. Nepadėjo.

Pati esu vilnietė, važinėdavau į Kauną pas fantastišką gydytoją. Nenoriu reklamuoti, bet tai Mindaugas Jasulaitis iš Neuromedos (prie aklųjų silpnaregių sankryžos, kieme), gali pasiskaityti psl klinika

bet kad kainos ten blink.gif kaip dažnai teko lankytis? kiek pinigeliu kainavo?
Atsakyti
QUOTE(uogytė24 @ 2009 03 07, 15:30)
bet kad kainos ten  blink.gif kaip dažnai teko lankytis? kiek pinigeliu kainavo?

Na nežinau, pirmą vizitą mokėjau daugiau, virš 100, bet tada darė ir tyrimą. O pakartotiniai vizitai kainuoja po 63 ar 67 lt. Palyginus kainas Vilniuj - privačiai prasideda nuo 100 lt g.gif
Pirmus 3 kartus buvau kartą per mėnesį, vėliau kas 2-3 mėn. Nuvažiuodavau pasikalbėt ir išsirašyt vaistų į priekį. Paskutinį kartą kadangi buvom aptarę nutraukimą ir pan, apsilankiau po pusmečio. Tik padėkoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2009 03 07, 18:56)
Na nežinau, pirmą vizitą mokėjau daugiau, virš 100, bet tada darė ir tyrimą. O pakartotiniai vizitai kainuoja po 63 ar 67 lt. Palyginus kainas Vilniuj - privačiai prasideda nuo 100 lt  g.gif
Pirmus 3 kartus buvau kartą per mėnesį, vėliau kas 2-3 mėn. Nuvažiuodavau pasikalbėt ir išsirašyt vaistų į priekį. Paskutinį kartą kadangi buvom aptarę nutraukimą ir pan, apsilankiau po pusmečio. Tik padėkoti  smile.gif

na gal tada nera taip baisu ax.gif koki tyrima dare?tave jau galima sveikinti kas pasveikai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogytė24: 07 kovo 2009 - 18:00
QUOTE(Jurgele @ 2009 03 05, 18:04)
Nemanau, kad reikia

QUOTE(maža mazgė @ 2009 03 05, 19:46)
Martele, manau viskas gerai su tavo sirdele  drinks_cheers.gif

Ačiu mergytės už šioki toki nuraminima,čia jums po balionėli 4u.gif 4u.gif .Tada nebesuksiu sau galvos.

QUOTE(uogytė24 @ 2009 03 07, 17:05)
Labutis, noreciau ir as prisijungti i jusu kompanija  verysad.gif man nediagnozavo nieko, bet jauciu panasius simptomus, ypac galvos svaigima ir sirdies plakima parduotuvej ar vairuojant  doh.gif  verysad.gif  bet nevisada, buna ir visai sviesiu dienu, sunkiausia dazniausiai buna ryte, paskui jau viskas susitvarko  unsure.gif norejau paklausti, jus iskarto pradejot gerti AD, ar bandet kokiais homeopatiniais: pvz, nervoheel, vertigoheel...?
gal galit gera gydytoja kaune parekomenduoti, nes seimos man tik raminanciu israse lengva ranka, nors as ju negeriu  schmoll.gif

Išbandžiau ir aš visokiausių homeopatinių vaistų,jie nepadėjo schmoll.gif ,pasikankinus mėnesiuka,norėjau kuo greičiau išbristi iš tos bjaurios būsenos ir pradėjau gerti AD.
Bandau išsikapstyti ir dabar su AD ax.gif

Išlydėjau vyra šį rytą,kokia panikos ataką turėjau,nebežinojau ar kristi ant žemės ir verkti,ar eiti iš namų kad kas nuramintu,bet dukryčių tai nepaliksi vienų,taip tuščia namie kai MB išvažiavo,išsigandau galvojau kaip aš dabar būsių viena kelis mėnesius be jo verysad.gif ,bet išgėriau lexsotanilio ir po biški apsiraminau.
Atsakyti
QUOTE(uogytė24 @ 2009 03 07, 17:56)
na gal tada nera taip baisu  ax.gif koki tyrima dare?tave jau galima sveikinti kas pasveikai?  bigsmile.gif

Apie tą tyrimą rašyta puslapiu ar dviem atgal mirksiukas.gif

Jaučiuosi sveika blush2.gif Kas iki VD buvo įprasta - t.y. jaustis normaliai, po to kai ji atsirado, kiekviena diena būdavo pilna pastangų jaustis gerai doh.gif Dabar vėl gyvenu nemąstydama, viskas kaip anksčiau ax.gif

Martele, praeis mirksiukas.gif Aš bijodavau pasilikti net vakare viena su vaiku, kai vyrą iškviesdavo į darbą, kur jau ten keliems mėnesiams doh.gif Vis bijojau kad man kažkas atsitiks ir kaip jis toks mažas, tada buvo jau ropliukas, neduokdie kur nors užlips, ką nors paims, privalgys ko nereikia ar susižeis, kol vyras grįš doh.gif Bet kad ir kaip blogai būdavo, kad ir kaip silpna negera atrodė mirsiu, nei karto nenualpau, nenukritau. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 07 kovo 2009 - 18:31
QUOTE(Jurgele @ 2009 03 07, 20:26)
Martele, praeis  mirksiukas.gif Aš bijodavau pasilikti net vakare viena su vaiku, kai vyrą iškviesdavo į darbą, kur jau ten keliems mėnesiams  doh.gif Vis bijojau kad man kažkas atsitiks ir kaip jis toks mažas, tada buvo jau ropliukas, neduokdie kur nors užlips, ką nors paims, privalgys ko nereikia ar susižeis, kol vyras grįš  doh.gif Bet kad ir kaip blogai būdavo, kad ir kaip silpna negera atrodė mirsiu, nei karto nenualpau, nenukritau. Laikykis  4u.gif

Tai va,kad ir aš nesu nei apalpusi,nei greitosios kvietusi.Reikia dar daug man su savimi padirbėti g.gif .Ačių už palaikymą Jurgele,ką aš daryčiau be jūsų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martelė @ 2009 03 07, 19:57)
Tai va,kad ir aš nesu nei apalpusi,nei greitosios kvietusi.Reikia dar daug man su savimi padirbėti  g.gif .Ačių už palaikymą Jurgele,ką aš daryčiau be jūsų  blush2.gif

Jei nepatingėtum perverst senesnes temas, rastum daug patarimų kaip padėti sau. O tokiu atveju kai artindavosi priepuolis gydytojas liepė sau kalt į galvą, kad ir kaip blogai jautiesi, kad ir kaip negera, kad ir atrodo kad miršti, uždusi, sprogsi, tai - NĖRA MIRTINAI pavojinga. Ir kai pradėjau sau tai kalt į galvą, priepuoliai suretėjo ir palengvėjo iškart... Raminamieji nuveikdavo likusį darbą. O vėliau, jau geriant AD, jei susijaudindavau stipriai, pajusdavau kad viduj pradeda drugelis plazdėt ir jei nors kiek leisdavau mintį kad bijau, iškart pradėdavo kilt panika, tada sakydavau sau stop - ir viskas akimirksniu baigdavosi. Bet tam reikėjo nemažai savęs treniruočių praeit mirksiukas.gif
Man tai tęsėsi apie pora metų, tikrai netikėjau, kad pasveikti įmanoma unsure.gif
Atsakyti
man ir taip .... apalpimo gatvej numirimo baime ir pan , bet jau ismokau dirbt su savim , lb padeda gilus kvepavimas
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2009 03 07, 22:14)
Jei nepatingėtum perverst senesnes temas, rastum daug patarimų kaip padėti sau. O tokiu atveju kai artindavosi priepuolis gydytojas liepė sau kalt į galvą, kad ir kaip blogai jautiesi, kad ir kaip negera, kad ir atrodo kad miršti, uždusi, sprogsi, tai - NĖRA MIRTINAI pavojinga. Ir kai pradėjau sau tai kalt į galvą, priepuoliai suretėjo ir palengvėjo iškart... Raminamieji nuveikdavo likusį darbą. O vėliau, jau geriant AD, jei susijaudindavau stipriai, pajusdavau kad viduj pradeda drugelis plazdėt ir jei nors kiek leisdavau mintį kad bijau, iškart pradėdavo kilt panika, tada sakydavau sau stop - ir viskas akimirksniu baigdavosi. Bet tam reikėjo nemažai savęs treniruočių praeit  mirksiukas.gif
Man tai tęsėsi apie pora metų, tikrai netikėjau, kad pasveikti įmanoma  unsure.gif

Būtinai paieškosiu senų temų user posted image.Pažanga esu jau padariusi,vis dėl to stažą turiu šios ligos nemažą su pertraukomis,bet vis išvien reikia per naujo save mokinti unsure.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau cia pas jus daug naudingos informacijos, manu kad as tikrai turiu vegetodistonija,nes kiek tyriausi niekas nieko neranda, o jauciauosi klaikiai, mintys, galvos svaigimas, veido lyg koks aptirpimas. Panikos priepuoliai t.p. buna, bijau kad mirsiu vaikeliu neuzauginus ir t.t. Pats didziausiais sukretimas ivyko 2006-10-21 kada labai sunkiai susirgo mano mazyliuke-jai buvo diagnozuotas bakterinis meningitas.................................................................................................................................................................................................
Siuo metu viskas jau preje ,tfu tfu tfu, taciau va man prasidejo baimes , kad neduok die kazkas gali vel nutikti, veju mintis salin, bet deja, nesigauna. Daktare sako, cia tau islindo to meto pergyvenimai, nors tuo metu jauciausi stipri. Tiesa, as nealpstu, bet buna stemples spazmai, kai lyg oro truksta, patarkite kaip geriau gyditis, kad nebesijaust taip klaikiai?
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2009 03 09, 00:08)
Prisiskaiciau cia pas jus daug naudingos informacijos, manu kad  as tikrai turiu  vegetodistonija,nes kiek tyriausi niekas nieko neranda, o jauciauosi klaikiai, mintys,  galvos svaigimas, veido lyg koks aptirpimas. Panikos priepuoliai t.p. buna, bijau kad mirsiu vaikeliu neuzauginus ir t.t. Pats didziausiais sukretimas ivyko 2006-10-21 kada labai sunkiai susirgo mano mazyliuke-jai buvo diagnozuotas bakterinis meningitas.................................................................................................................................................................................................
Siuo metu viskas jau preje ,tfu tfu tfu,  taciau va man prasidejo  baimes , kad neduok die kazkas gali vel nutikti, veju mintis  salin, bet deja, nesigauna.  Daktare sako, cia tau  islindo to meto pergyvenimai, nors tuo metu jauciausi stipri.  Tiesa, as nealpstu, bet buna stemples  spazmai, kai lyg oro truksta, patarkite kaip geriau gyditis, kad nebesijaust taip klaikiai?

Norėčiau ir aš šitaip nebesijausti.Šiandiena pajaučiau širdies permušimą ir toks klaikus nerimas per kūną perėjo,toks jausmas kad man infarktas,o paskui save apraminau,po lėžuviu pasikišau lexotanilio tablete,neuro 3 kapsule išgėriau ir po valandikės apsiraminau(geriu dar AD),bet širdy paduria iki dabar verysad.gif .Nusipirkau prieš kelias dienas Gudobelės lašų,pagersiu gal nors ji man nebesidažys nuo nerimo taip stipriai g.gif
Nevisada ir man eina mintis nuvyti šalin,bet stengiuosi kiek galiu unsure.gif
Atsakyti