QUOTE(Zivivi @ 2009 03 05, 11:52)
+
Pasveikti tikrai noriu. Gal ir reiketu pasikonsultuoti
nezinau kaip kitos merginos, bet as jauciuosi emociskai ir psichiskai stabili, zinau, kad vegetodistonija susijusi su nervais, bet man ji daugiau su fizine liga asocijuojasi nei su psichine. Antidepresantu nevartosiu tikrai, gal as ir kategoriska, bet sie vaistai skirti tiems, kuriems jau visiskai nekas, be to, prie ju priprantama ir yra nemazai salutiniu poveikiu. Pastovaus nerimo pas mane nera, tai kam save pastoviai girdyti AD ar raminamaisiais. As raminamuosius geriu tik kai jauciu jog priepolis arteja... Kiek kreipiausi i gydytojus, visi vienareiksmiskai kartojo, kad sergant sia liga tiesiog reikia pastoviai stiprinti imunine sistema, ilsetis, vengti stresu. Apie AD vartojima ne vienas neuzsimine. Gal mano ligos pobudis kitoks, as nezinau. Simptomu daug galeciau isvardinti, bet nerimo, baimes tarp ju nera. Na gal labai labai retkarciais.
Aš lygiai tokia pati stabili
Be to, esu tiksliukė
Pusantrų metų jaučiau pačius fiziškiausius pojūčius, dėl to išleidau šimtus, net tūkstančius litų brangiai kainuojantiems tyrimams (niekur nenorėjau laukti eilėse nemokamai). Vien galvos BMR kiek kainavo. Na bet gal tau norisi eiti tokiu keliu nesimokant iš svetimos patirties.
Beje, prie AD nepriprantama, priprantama prie raminamųjų. Kaip suprantu jų kažkodėl neišsigandai?
Raminamieji turi momentinį poveikį, AD tokio neturi, bet jie gydo, turi ilgalaikį poveikį, o raminamieji - tik slopina vienkartinį priepuolį.
Nerimas ir baimė su laiku gali išlįsti
Kai jau prasidėjo tikrieji priepuoliai, tada tik praėjau atgaminti, kad jau daug signalų buvo iš anksčiau, bet juos tiesiog nurašiau.
Ir nežinau imunitetas man kažkaip mažokai siejasi su vegetacine nervų sistema. Na, bet kuriuo atveju įtakoja daug mažiau nei psichologinė būsena
Bet kuriuo atveju, labai džiaugiuosi kad šiame skyrelyje jau esu tik "svečio teisėmis" ir labai linkiu visoms pasveikti