Sveikos merginos Perskaiciau Jusu visa tema ir nusprendziau parasyti. Nors tikliai nezinau ar man tikrai vegetacine distonija ar kas dar O prasidejo viskas prie puse metu, gal biksi daugiau, kai pradejau jausti kaip permusineja sirdi, pradejau matuoti spaudima biski didokas, o pulasa visa laika virs 90, kartais ir 100 Nuejau pas savo daktare padare kordiograma, nustate tahikardija ir dave siuntima pas endokrinologa. Hormonu tyrimai geri, ehoskopija parode, kad kairej pusej maza cista, bet sake nuo to sirdis neturetu tabalotis, liepe ateiti uz puse metu ir tikrintis. Kitas viztas buvo pas koordiologa papasakojus apie savo problemas ji kaz kodel is karto nusprende, kad man vegetacine distonija, bet del viso pikto padare sirdies ehoskopija, aciu Dievui jokiu patalogiju nerado, sirdis sveika, tada jau tikrai padare isvada, kad vegetacine distonija. Israse betaloc zok 25, geriu jau antra menesi, sirdis tikrai atsigavo, galvojau pasveikau. Bet dabar jauciu, kad man vaziuoja stogas, rytais atsikelus vos paeinu, bet prasivaiksciojus viskas praeina, baime, kad sergu nepagydoma liga baigia mane isvesti is proto. Visur ka nors sau randu, pas gydytojus eiti paniskai bijau Jauciu, kad turiu fobija ligoms ir daktarams.
Ar del vegetacines distonijos gali padideti limfmazgiai Nezinau bet man atrodo, kad kakle turiu maza slenkanti guziuka, ar kam nors taip buvo?
Atleiskit, kad tiek daug prirasiau
Sveika ligu baime tai hipochondrija gal ..... o limfazgiai dideti atrodo yra linke kai yra endokronines sistemos bedu . ar ir dabar tau buna aukstas spaudimas , pulsas ?
Ne spaudimas daziausiai buna 120/82 arba kartais 130/88, o pulsas tai 88 kartais mazesnis, kartais virs 90. Netgi dabar mane apeme baime, paskaitau cia apie visu problemas, baisu darosi Siap ta guziuka ar limfmazgi pastebejau pries puse metu ta pacia diena kaip ehoskopavo skydliauke, ir pamate cista, nu nezinau ar cia gali buti susije. Man atrodo sergu visom ligom, nezinau ka ir daryti. Tokiu tempu ir as pradesiu gerti antideprisantus. Anksciau paniskai bijojau, kad gali sirdis sustoti, paskui, kad gali buti skydliaukes koks vezys tfy tfy tfy, dabar jau limfmazgi radau, kosmaras kaz koks, oman tik 26 , o jauciuosi kaip 80.
Merginos, noriu jus paraginti pasveikti As anskciau tiek rasiau jau, kad pasveikti yra imanoma Ankciau pati per siuos nerimus ir panikas susigadinau sau kelis metus Susiemiau, pasveikau be jokiu AD ir jauciuosi jau daugiau nei metai begalo laimingas zmogus Net esu dekinga, kad buvo laikotarpis tox baisus, nes dabar kieviena diena gyvenu optimistiskai O pasveikimas prasidejo nuo siu kursu: http://www.gyvenimom...splus/apie.html Tai buvo didziulis ikvepimas ir per kelis menesius atsikraciau visu tu nesamoniu. Nebijokite pabandyti, nes nuryti AD yra lengviausias budas, tik kazi kodel tiek daug gerianciu AD vis dar serga...
Sypsokites, nes gyvename viena karta ir tokiom "ligom" nera laiko
QUOTE(mereveja @ 2009 02 10, 15:41)
Merginos, noriu jus paraginti pasveikti As anskciau tiek rasiau jau, kad pasveikti yra imanoma Ankciau pati per siuos nerimus ir panikas susigadinau sau kelis metus Susiemiau, pasveikau be jokiu AD ir jauciuosi jau daugiau nei metai begalo laimingas zmogus Net esu dekinga, kad buvo laikotarpis tox baisus, nes dabar kieviena diena gyvenu optimistiskai O pasveikimas prasidejo nuo siu kursu: http://www.gyvenimom...splus/apie.html Tai buvo didziulis ikvepimas ir per kelis menesius atsikraciau visu tu nesamoniu. Nebijokite pabandyti, nes nuryti AD yra lengviausias budas, tik kazi kodel tiek daug gerianciu AD vis dar serga...
Tai kad ten tik jaunimui..nesakau,kad blogai, bet ..labai ribotas amziaus cenzas..
QUOTE(mereveja @ 2009 02 10, 16:41)
Noriu paklausti ar tu taip pat jausdavai baime?Ar cia man vienai jau stogas vaziuoja? Svarbiausiai as nebijau iseiti i lauka arba i darba, visa laika jei kas suskauda ar ka nors sau apciuopdama randu ir jau galvoju apie pacia baisiausia liga Tur but man laiaks pas psihiatra
Areana tau panasu kad hipochondrija + nerimas , bet ne veg distonija paziurek temoj forume : Paklausk psichologo
QUOTE(lucero @ 2009 02 10, 20:03)
Areana tau panasu kad hipochondrija + nerimas , bet ne veg distonija paziurek temoj forume : Paklausk psichologo
Man atrodo, kad viskas kartu pas mane
QUOTE(AREANA @ 2009 02 10, 18:57)
Noriu paklausti ar tu taip pat jausdavai baime?Ar cia man vienai jau stogas vaziuoja? Svarbiausiai as nebijau iseiti i lauka arba i darba, visa laika jei kas suskauda ar ka nors sau apciuopdama randu ir jau galvoju apie pacia baisiausia liga Tur but man laiaks pas psihiatra
Jausdavau baime ir nerima Negalejau kokius metus iki tolimesnes parduotuves net nueti, atrodytdavo dar numirsi... Kosmariski metai buvo Ir AD man tik pagilino sia liga...Tik metus juos gerti ir sussiemus pasveikau pati ir visos baimes isgaravo po truputi Dabar galiu viena keliauti kr tik noriu ir visa kita daryti ko bijodavau
QUOTE(mereveja @ 2009 02 11, 14:33)
Jausdavau baime ir nerima Negalejau kokius metus iki tolimesnes parduotuves net nueti, atrodytdavo dar numirsi... Kosmariski metai buvo Ir AD man tik pagilino sia liga...Tik metus juos gerti ir sussiemus pasveikau pati ir visos baimes isgaravo po truputi Dabar galiu viena keliauti kr tik noriu ir visa kita daryti ko bijodavau
Va va taip ir man yra .Kas tik suskauda,tuoj galvoju gal man jau vėžys ,dabar prisikabinau prie širdies,atrodo ja jaučiu plakant net gerklėje.Važiavau pas gydytojos dėl stuburo,pamatavo spaudima sako apatinis per didelis 120/90,ir jau šiandiena antra diena kai tai neišeina man iš galvos,šiandiena net reikia išvien papildomo oro ikvėpti .O jei tai rimta ?Geriu 3 mėnesi AD,kolkas nejaučiu pagerėjimo
man ir taip , daug baimiu , duria pastarosiom dienom pilvo virsuje tai oj kiek ligu jau prigalvojau , siaubas , o gydytoja manes negali pakesti
QUOTE(Martelė @ 2009 02 24, 21:38)
Va va taip ir man yra .Kas tik suskauda,tuoj galvoju gal man jau vėžys ,dabar prisikabinau prie širdies,atrodo ja jaučiu plakant net gerklėje.Važiavau pas gydytojos dėl stuburo,pamatavo spaudima sako apatinis per didelis 120/90,ir jau šiandiena antra diena kai tai neišeina man iš galvos,šiandiena net reikia išvien papildomo oro ikvėpti .O jei tai rimta ?Geriu 3 mėnesi AD,kolkas nejaučiu pagerėjimo
Nemanau, kad labai rimta. Oro trūkumas yra grynai vegetacinis simptomas (taip dar būna kai infarktas ištinka, bet jei jau būtų infarktas manau neberašytum SMe ). Aš turėjau iki nėštumo spaudimą normaliausią 120/80, dabar dažniausiai būna apie 130/90. Niu didokas. Oro trūkumas buvo kai buvo vegetacinės bėdos, kai dabar jau laikau save pasveikusia, to nebepasitaiko ir širdis į vietą nusileido. Svarbiausia nustok panikuoti, tai tikrai yra nerviniu pagrindu
Dėl AD, gal reikėtų pakoreguoti dozę? Gėriau 2 mėn, super pagerėjimo nebuvo, tada paprašiau dozę padidinti, ir kai ją padidino, dar po 2 mėn pradėjau jaustis tikrai daug geriau.