Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

4u.gif aisku,tai panikos priepolis. bigsmile.gif o as jau...net ir nepagydomu ligu prisigalvojau, doh.gif .taip,keisti gyvenimo buda-butina,ta stengiuosi daryti,tiesiog,neinti visko taip giliai i sirdi,ir nesiparinti,del menkniekiu....
jauciuosi zymiai geriau,kad dar ir karts nuo karto pasitaiko tie priepoliai,bet labai silpni,vos juntami.manau,viskas bus gerai,nors,...tai galesiu teigti,kaip baigsis visos mano problemos su darbiniu kruviu,tiksliau-verslo problemos,nes esu verslininke,ir dirbu vadovaujama darba-patyriu be galo daug stresu,ir dar du vaikus viena auginu...kurgi cia stogas nepavaziuos...bet turiu pratemti iki kovo men-o tada viskas grandioziskai pasikeis,manau-ir sveikata atsistatys...gal...
...dabar galiu tik svelninti situacija,ir,kiek imanoma,tausoti savo nervus ir sveikata. cool.gif
Atsakyti
Sveikos visos
Kaip jus cia laikotes? tikiuosi sia ziema ir pavasari busim sitam forume busim maziau aktyvesnes, gal jau labiau mokam elgtis su pasaliniais dirgikliais kas mus is pusiausvyros veda? mirksiukas.gif Seniai jau buvau forume tai nusprendziau paskaityti kaip ujus cia. As tai bijau ka nors ir sakyti apie save, dabar jau kaip ir uzeina tokiu nerviniu dalyku. Man dabar buna jei jau koks stresas tai kojas pakerta, pradeda jos man drebeti. Bet labai i tai demesio nekreipiu. Geriau Cipralex gal kokius 3-4men. Bet paskui savaime man isejo nutraukti, tai pamirsdavau isgerti tada pabandydavau pratemti iki kitos dienos,o jei neiseidavo tai isgerdavau mazesne doze nei gydytojas buvo prirases. Paskui kazkaip nebegeriau ir nebereikejo. Bet sitas vaistas man tikrai padejo. Sunkiausia buvo kai israse klonazepama nakciai, kai ji reiekjo nutraukti tai kazkas baisaus buvo. Galvojau kad neistempsiu. Bet tik paskui supratau kad cia nuo to vaisto butent, nes gyd nurasinejo viska ant Cipralex. Bet as ta cipralex kaip geriau be KLNZP tai viskas gerai buvo. Dabar jei sunksne diena ar streso daugiau tai man padeda kvepavimas, joga. Aisku ne visada bet be situ dalyku tai jau neisivaizduoju dienos. Pripratau kaip prie AD, ir dziaugiuosi tuo. Kartias jei jau labai galva sukasi isgeriu Cinarizin (pleciantis). O siaip stengiuosi kuo toliau nuo vaistu tik neaisku kaip toliau bus, dabar vitaminus geriu ALOE VERA(gal esat kuri isbandzius?) ir vitamina C kad tik energijos butu daugiau ir maziau pasaliniu minciu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O kaip jums nustatė, kad yra vegetacinė distonija? Ar prieš tai nuėjote pas visus įmanomus gydytojus ir jus užtikrino, kad esate sveikos, tai beliko tik VD? biggrin.gif Na panikuoju aš dabar dėl savo būsenos... Širdis visada lyg išsigandus ir dar kartais paskauda.. o va šiandien - skauda visą dieną, duria. Ir kartais oro pritrūksta, galvą skauda.
Neatsirenku jau, kaip jaučiuosi ir kas vyksta. Visai išsibalansavus. Net atrodo nežinočiau nuo pradėt pasakot kas man yra, ir pas kokius gydytojus eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2008 12 20, 18:57)
Sveikos  4u.gif
O kaip jums nustatė, kad yra vegetacinė distonija? Ar prieš tai nuėjote pas visus įmanomus gydytojus ir jus užtikrino, kad esate sveikos, tai beliko tik VD? biggrin.gif Na panikuoju aš dabar dėl savo būsenos... Širdis visada lyg išsigandus ir dar kartais paskauda.. o va šiandien - skauda visą dieną, duria. Ir kartais oro pritrūksta, galvą skauda.
Neatsirenku jau, kaip jaučiuosi ir kas vyksta. Visai išsibalansavus. Net atrodo nežinočiau nuo pradėt pasakot kas man yra, ir pas kokius gydytojus eiti  doh.gif

Sveika.
Jei pojūčiai tokie, pirmiausia nueičiau pas bpg, pasidaryčiau kardiogramą, kraujo tyrimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 12 20, 20:10)
Sveika.
Jei pojūčiai tokie, pirmiausia nueičiau pas bpg, pasidaryčiau kardiogramą, kraujo tyrimą  4u.gif

4u.gif
Kardiogramą padarė neseniai - viskas puikiai, dar tyrė skydliaukės hormonus - idealūs, plaučius - sveiki, kalį/magnį - tvarkoj... ir bendri kraujo geri.. tai ir nežinau kur dėtis smile.gif o širdį vis jaučiu, gal kiek mažiau, kai xanaxo pavartoju... nors net nežinau. labai nepastovi savijauta, kiekvieną minutę viskas keičiasi.
turėjau stresą, daug darbo, daug pasikeitimų. eisiu prisiduoti psichiatrui.
Atsakyti
QUOTE(cherry pie @ 2008 12 20, 19:45)
4u.gif
Kardiogramą padarė neseniai - viskas puikiai, dar tyrė skydliaukės hormonus - idealūs, plaučius - sveiki, kalį/magnį - tvarkoj... ir bendri kraujo geri..  tai ir nežinau kur dėtis smile.gif o širdį vis jaučiu, gal kiek mažiau, kai xanaxo pavartoju... nors net nežinau. labai nepastovi savijauta, kiekvieną minutę viskas keičiasi.
turėjau stresą, daug darbo, daug pasikeitimų. eisiu prisiduoti psichiatrui.

Tuomet taip ax.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien cia uzbegau ne pasiguosti, o pasidziaugti sventemis wub.gif
palinketi visoms ramiu Kuciu vakaro ir smagiu Kaledu 4u.gif

Kai baltas angelas Tau ranką tiesia, Imi tikėt, kad greit aušra nušvis. Ir gruodžio ilgesys neamžinas - ateina Kalėdų džiaugsmas ir nauja viltis !

Su sventemis, mielosios smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo husmor: 24 gruodžio 2008 - 10:00
Ir aš sveikinu visas su šventėm 4u.gif
ir linkiu daug sveikatos ir optimizmo newyear.gif 000059.gif 000054.gif
Atsakyti
O jum būna taip , kad truksta oro ir atrodo kad tuoj nualpsi , bet nenualpsti ?
Atsakyti
[quote=Jurgele,2008 11 29, 16:50]
Man svoris krito kol PA kamavo, nes tada ir pykindavo, ir svaigdavo galva nenormaliai, kad kasnis į burną iškart negera būdavo schmoll.gif O kai AD šitus pojūčius numalšino, nu tai ir pirmyn... doh.gif

Jurgele noriu jusu paklausti ,o kaip buvo su nestumu,nes matau kad dar labai nedaug laiko praejo, wub.gif
nes as siuo metu laukiuosi,ir ypac dabar paciam gale nestumo,man kyla visokie negerumai,galva pastoviai svaigsta,karstis musa,aisku bandau save suimt i rankas,bet baimiu pilna,kad mirsiu gimdimo metu,kad istiks panika vienu zodziu kosmaras doh.gif
tiesa as pusantru metu geriau seroxat,gyvenau kaip ant sparnu,po kol nepastojau,ir nenutraukiau ju naudojimo smile.gif dabar pastoviai sedziu ant hemopatiniu tabletyciu,aisku nelabai man jos padeda,bet kitos iseities neturiu,vardan vaikelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2008 12 28, 16:41)
Jurgele noriu jusu paklausti ,o kaip buvo su nestumu,nes matau kad dar labai nedaug laiko praejo, wub.gif
nes as siuo metu laukiuosi,ir ypac dabar paciam gale nestumo,man kyla visokie negerumai,galva pastoviai svaigsta,karstis musa,aisku bandau save suimt i rankas,bet baimiu pilna,kad mirsiu gimdimo metu,kad istiks panika vienu zodziu kosmaras doh.gif
tiesa as pusantru metu geriau seroxat,gyvenau kaip ant sparnu,po kol nepastojau,ir nenutraukiau ju naudojimo smile.gif dabar pastoviai sedziu ant hemopatiniu tabletyciu,aisku nelabai man jos padeda,bet kitos iseities neturiu,vardan vaikelio wub.gif

Oi, kad man jau daug laiko praėjo doh.gif Mažiui jau treti metai. Iki nėštumo ir nėštumo metu niekada neturėjau panašių bėdų. Pirmas priepuolis įvyko kai sūnui buvo pusė metų.

O dėl baimių... visos ir įvairiose situacijose jų turim ir turėsim, juk ne iš akmens esam, tik skirtumas ar leidžiam baimėm užvaldyti ar ne. Man dabar kažkaip lengviau pasidarė sukovoti su priepuoliais gal dėl to jų ir nebejaučiu (3 x tfu). Kai tik pradeda kilti iškart nuslopinu, kad nieko nebus, neprisigalvoju, neįsijaučiu ir nebūna blush2.gif ax.gif Tam aišku daug stiprybės pridėjo ir vaistų vartojimo periodas, kuris matyt leido nervų sistemai pailsėti ir sustiprėti blush2.gif

Laikykitės, viskas bus gerai wink.gif Jum dar daug pojūčių prisideda ir dėl hormonų pasikeitimų. Pagimdysit, atslūgs, viskas bus kitaip wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 28 gruodžio 2008 - 17:22
Sveikos merginos 4u.gif
man švenčių dienomis ir dabar kažkaip nekaip. Labai keistas jausmas lyg širdis šokinėtų ir kuliais vartytusi. man būdavo taip anksčiau, bet ne taip tankiai. O dabar jau beveik keturios dienos, širdis atrodo per gerklę iššoks doh.gif Ar pasilenkiu ar ką nors energingiau padarau ar tiesiog biški susijaudinu ir šokinėja verysad.gif Nebesuprantu kas čia man pasidarė. Net po tokio dalyko, kai viešai draugei skaičiau sveikinimo žodzius, pradėjo sokynėt doh.gif Ir dar toks keistas virpėjimas prisidėjo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti