QUOTE(Lina R. @ 2008 11 29, 15:57)
labukas,jau 5 diena geriu zolofta,jauciuosi kolkas dar kai visada
paziuresim kada jau man prades gereti
Nelauk staigaus stebuklingo rezultato
Gerės laipsniškai, po mažą žingsniuką. Gali ir žingsniukas atgal būti. Visiškai pilnai įsivažiuos po kokių 2-3 mėn. Greitą rezultatą tik raminamieji duoda
Galiu parašyti apie savo savijautą, man po 2 mėn buvo ženklus pagerėjimas, bet super gerai nebuvo, kai nuėjau pas psichiatrą, pasiprašiau padidinti dozę (nuo 20 mg iki 30 mg, gėriau Seroxatą, bet veiklioji medžiaga kaip ir Zoloftas). Padidinus dozę dar turbūt virš mėnesio kol pilnai įsiveikė, dar jausdavau tuos atkritimus, bet jau retokai. O po to įsivažiavus jau pradėjau normaliai gyventi, tiesa, nebuvo 100 proc gera būsena, bet kokie 95 tai tikrai.
Kai pradėjau nutraukinėti (po 8 mėn vartojimo), mažinau po 10 mg, tai pirmą savaitę po pamažinimo būdavo toks jausmas lyg toks saldus svaigulys, net nemoku pasakyti. Lyg elektros srovė per kūną tekėtų. Bet kelios dienos ir praeidavo. Galiu pasakyti tik tiek, kad visiškai gerai jaustis pradėjau tik maždaug mėnuo po visiško AD nutraukimo, t.y. dabar
(tfu tfu tfu neprisikalbėjus) Tiesa būna momentiniai svaigtelėjimai, bet jie trumpučiai, ne kasdien ir jei būna tai kokį kartą, dažniausiai vakare, kai būnu pavargusi ar šiaip stresas dieną (o tai šiuo metu irgi vos ne nuolatinė būsena...). Klonazepamo mažai vartojau, dabar apskritai nebe, bet turiu su savim visada - mat patirtis jau yra, kad visko gali būti ir ne pačiu palankiausiu metu.
Tai vat tiek iš mano fronto, tikiuosi kad visoms ateis šviesus momentas, kai nebereikės sukti galvos ką čia padarius kad jaustis normaliai...
Dabar visom jėgom kibau į svorio metimą, nes ir pati turėjau, ir AD pridėjo... Pradėjau vartoti
Reductil, labai bijojau kad nebūtų pablogėjimo, bet pirmą dieną buvo kažkokia nekonkreti savijauta, negerumo, o po to dingo ir grįžo gera savijauta
Beje,
Trude, o koks tavo darbas? Kokio pobūdžio?
Šiaip darbas manau tikrai padeda. Bent jau mintis nukreipia kita linkme