Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(olive @ 2008 05 21, 23:50)
esu pasiruosusi kita savaite uzsirasyti didziausiam savo siaubui  blink.gif  endoskopiniam tyrimui  fear.gif palinkekit man sekmes  rolleyes.gif

as nelinkesiu sekmes, nes ryju zarna kas pusmeti tai tikrai ir tas 30 sekundziu to proceso vieni juokai, svarbu kai nuryji ja, imituoti kad puti zvakutes ant torto (taip kvepuoti reikia), tai tada tyrimo net nejauti ir net nepykina, baikes cia biggrin.gif galiu uz tave nuryti jei nori lotuliukas.gif

QUOTE(abio @ 2008 05 22, 21:21)
o tai gal tada davaj visos vegetodistonikes susirenkam viena vakara ir prisigeriam. tai kita diena tikrai visos zinosim nuo ko bloga yra...smile.gif))))))

o ka daryti nabagem negerenciom g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sutinku.... thumbup.gif davai thumbup.gif
Atsakyti
galima ir negerti o tik pasikalbeti...cia gerianciu manau tikrai mazai yra.. biggrin.gif
Atsakyti
o ka daryti nabagem negerenciom g.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Pardeti vartoti lotuliukas.gif gal kaip tik tas atsipalaidavimas ir reikalingas rolleyes.gif

Del mediniu koju tai as geriu tanakan jis kraujotaka gerina ir pleciantis yra, jo sudetis yra ginko tra ta ta........... ale sako geriausias. nu bent jau kojos mano lengvesnes kol kas. Bet ji reikia gerti apie 4-5 men. Savaitei man iseina apie 15-20 lt geriu po 1*3 d. taip gydytoja sake. Bet dabar pamazinau nes Magne B6 pradejau gerti. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 23 gegužės 2008 - 07:22
tanakan -cia zolinis preparatas? g.gif

Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 05 23, 08:28)
tanakan -cia zolinis preparatas? g.gif

Taip zolinis, tipo geras del to kad ta Ginko zole yra garinimo budu isgauta tai atseit tu geru savybiu yra daugiau nei kituose ginko preparatuose
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 05 21, 23:50)
O pas mane buvo atvirksciai,is pradziu viska tyriausi fiziologiskai ir gydytojai nieko nerasdavo.Bet apie psichiatra ir AD jie net neuzsimindavo,del to as ant ju pykstu labiausiai,nes tikrai jau buvo sunku...sakydavo tokia jau tu esi jautri, israsydavo raminanciu ir vitaminu  doh.gif ,kiek as ju tik negeriau...buciau as sita foruma radusi anksciau...Nes su manimi kentejo ir mano seima,mano vyrui medali uz kantrybe reiketu iteikti  smile.gif
Dabar skauda skrandi ir tikrai zinau,kad ne nervai,esu pasiruosusi kita savaite uzsirasyti didziausiam savo siaubui  blink.gif  endoskopiniam tyrimui  fear.gif palinkekit man sekmes  rolleyes.gif

Visiškai mano situacija. Tyriausi be galo be krašto. Ir tuos pačius fiziologinius sau pasiskirdavau, o pas psichiatrą nuėjau tik netyčiom radus vieną Neuromedos straipsnelį doh.gif Ir forumą jau radau po vizito...

Sėkmės, dariausi pernai, ne toks baisus vilkas kaip atrodo smile.gif

QUOTE(abio @ 2008 05 22, 21:21)
o tai gal tada davaj visos vegetodistonikes susirenkam viena vakara ir prisigeriam. tai kita diena tikrai visos zinosim nuo ko bloga yra...smile.gif))))))

Abio, visom keturiom už, nors ir pati prie nevartojančių, bet ko nepadarysi dėl geros kompanijos... biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kokius vitaminus ar papildus " pasiskirti " sau pavasariui ? jokiu negeriu, reik gal ko nors g.gif
Kokius geriat .? Zinau,kad kazkada kalbejom, ale pamirsau...
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 05 22, 21:28)
as nelinkesiu sekmes, nes ryju zarna kas pusmeti tai tikrai ir tas 30 sekundziu to proceso vieni juokai, svarbu kai nuryji ja, imituoti kad puti zvakutes ant torto (taip kvepuoti reikia), tai tada tyrimo net nejauti ir net nepykina, baikes cia  biggrin.gif  galiu uz tave nuryti jei nori  lotuliukas.gif
o ka daryti nabagem negerenciom  g.gif  lotuliukas.gif

O kodėl taip dažnai tu ryji tą žarną?
Aš tai ir su skrandžiu bėdų turiu, bet biški rečiau tiriuosi g.gif Va praeitąpavasarį buvo toks periodas kaipdabar, kad nuolat čiulpia, nuolat graužia, bet kaidarausi beveik niekada nieko neranda doh.gif Nu tiesa refliuksas tai yra verysad.gif
Atsakyti
Aciu merginos visoms uz palaikyma 4u.gif dar foruma radau apie ta endoskopini,tai gal ne toks jis ir baisus g.gif Jurlin aciu uz kvepavimo patarimus smile.gif skaiciau,kad svarbiausia gerai kvepuoti.
Siandien kaip tik pietaudama girdejau kaip moterys prie gretimo staliuko kalbejosi apie organizmo stiprinima pavasari,kad geriau gerti ryklio kremzliu pavildus,zuvu taukus, dar kazka... smile.gif tik ne vitaminus nes jie tipo maitina visokius auglius blink.gif
Jei sugalvotumete eiti isgerti as ir prisijungsiu,nors esu abstinente,bet kavos su mielu noru gathering.gif
Atsakyti
Atsiprasau padariau klaida papildus o ne pavildus mirksiukas.gif
As pati tai dabar geriu omega-3 su folio rugstimi ir B vitaminais ir dar aisku vitamina C.Nors dar reiketu ko nors nagams,ragams lotuliukas.gif nail.gif nes jau labai jie pas mane skilineja ax.gif
Atsakyti
O as sian skydliaukes hormona issityriau.., tai daba ieskau, koks jis turi but normalus..nors aisku galiu ir gydytojos paklaust smile.gif bet kadangi "daktarauju" pati...
kag kuri zinot ?
Atsakyti