Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(Roja @ 2008 10 29, 16:31)
Rasau cia pirma karta, bet skaitau tai jau senokai...Aisku, ne be priezasties. Tiek daug randu panasumu su savo problemomis. Sikart "uzkibau" ant "pozityvisciu kampelio". Taip noreciau ten pakliuti ir nors kokio laipsnio pozityviste patapti...Ar galima butu tiketis "nukreipimo"?

Aisku!!!kuo daugiau pozytivumo ir optimizmo tuo geriau visam pasauliui.As ir ten tik paskaitau,ryte prie puodelio kavos smile.gif ,bet to uztenka,kad diena butu sviesi,pilna meiles,upo ir optimizmo wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.supermama...howtopic=366961
Atsakyti
Labai labai aciu Olivei.
Atsakyti
4u.gif Sveikos meginos...Jetau galvojau, kas cia per ligos pavadinimas...o pasirodo pats dievas atsiunte pas saviškes, nes išsižiojau pamačiusi...Tiesiog visas problemas sau prisitaikiau...
Jetau jetau..galvojau, kad aš viena tokia paklaikusi.. unsure.gif .. Labai stengiuosi susidraugaut ir su savimi..ir bandau savitaigas...nelabai sekasi, tiksliau nekasdien... O tiek turiu visokių planų..darbų...Bet sedžių kaip vėpla ir dejuoju..rankos nekyla nieko veikti...apie ėjimą į darba net negaliu paagalvoti...paskutinysis mane ir pribaigė..galutinai..
Užsuksiu dažniau pas jus..tikrai gal su bendramintėm bus lengviau..o tai nieks nesupranta ko aš durniuoju.. verysad.gif unsure.gif
Laikykitės..nepasiduokit rudeniui.. 4u.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Jurgele @ 2008 10 29, 13:47)
Klausyk, Trudžiuk biggrin.gif Papasakok kaip tau buvo savijauta kai nutraukei AD? Iškart, po savaitės, po mėnesio  g.gif

Aš kažkaip net nepamenu jokių sunkumų. Nutraukiau ir tiek g.gif pabaigiau išgert, nusprendžiau kad netęsiu. Gėriau ir ėjau psichoterapijos, tai kažkaip lengvai. Nors atrodo, kad reikia mažinti. Pasijutau geriau, ryte keltis norėjau. Praėjo visi tirpimai, bet po kokių pusės metų prasidėjo kitokie dalykai, visokie skausmai doh.gif
Bet aš manau, kad aš vis dar nesusitaikau su dukrytės negalia verysad.gif Todėl ir bėdos nesibaigia doh.gif
Bet aš stengiuosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Almike @ 2008 10 30, 15:03)
4u.gif Sveikos meginos...Jetau galvojau, kas cia per ligos pavadinimas...o pasirodo pats dievas atsiunte pas saviškes, nes išsižiojau pamačiusi...Tiesiog visas problemas sau prisitaikiau...
Jetau jetau..galvojau, kad aš viena tokia paklaikusi..   unsure.gif .. Labai stengiuosi susidraugaut ir su savimi..ir bandau savitaigas...nelabai sekasi, tiksliau nekasdien... O tiek turiu visokių planų..darbų...Bet sedžių kaip vėpla ir dejuoju..rankos nekyla nieko veikti...apie ėjimą į darba net negaliu paagalvoti...paskutinysis mane ir pribaigė..galutinai..
Užsuksiu dažniau pas jus..tikrai gal su bendramintėm bus lengviau..o tai nieks nesupranta ko aš durniuoju.. verysad.gif  unsure.gif
Laikykitės..nepasiduokit rudeniui.. 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 05 lapkričio 2008 - 17:15
Gal kas galetu pasakyti kokia nors neuromedos alternatyva vilniuje, mane domina butent Vegetacines nervu sistemos disfunkcijos (distonijos) diagnostika.

Itariu pas save sia liga, nes jau 3 metus jauciu cikliskai uzeinancius negalavimus- galvos spaudima, pykinima, maudziancius skausmus sirdies srityje, po pazastim, sis skausmas kartais nueina iki pat koju ar pirstu galu. Be to vargina galvos svaigimas, dusulys (ypac ryskus persalus) bei saltis visiskai nepernesu fizinio kruvio (netgi mankstos), po jo visi sitie simtomai paryskeja ir tesiasi kelias dienas, po kurio laiko praeina, bet pasinervinus arba labiau pajudejus vel atsinaujina, ir taip jau kelis metus.

Gal kas turejot panasiu problemu, kaip jas sprendete ? Galvoju apie joga, bet noreciau pries tai isitinkinti, kad tai tikrai ta liga. Nenoriu gydytis medikamentais, nebent vitaminais ir maisto papildais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo actualstr: 06 lapkričio 2008 - 14:17
QUOTE(actualstr @ 2008 11 06, 14:10)
Gal kas turejot panasiu problemu, kaip jas sprendete ? Galvoju apie joga, bet noreciau pries tai isitinkinti, kad tai tikrai ta liga. Nenoriu gydytis medikamentais, nebent vitaminais ir maisto papildais.

Niu, dusulio irgi būna, kai nusiraminu praeina. Bet pvz lipimas laiptais, jaučiasi gan stipriai. Anksčiau stresavau, dabar labiau nurašau savo svoriui blush2.gif Beje, panašūs simptomai būna ir su skydliaukės bėdom. Ar ją tyreisi?

Alternatyvos neuromedai Vilniuj aš asmeniškai neradau schmoll.gif Šiaip jie ir šeštadieniais priima, tikrai įmanoma nuvažiuoti 4u.gif

Kad vitaminai ir maisto papildai padėtų... Jie tik nepakenks, bet problemos neišspręs schmoll.gif Jei tikrai yra problema, ją reikia gydyti.

Atsakyti
del skydliaukes buvau, paciupinejo - sako viskas ok, paeme krauja, tai rytoj turbut nueisiu suzinosiu kaip ten. Manot kraujo uztenka jeigu nieko neuzciuopia ?

Dar klausimas - kodel su sita problema siuncia tiesiai pas psichoterapiauta, o ne visu pirma pas neurologa ? as nepasakyciau kad emociskai labai blogai jauciuosi, na taip - jautrumas pas mane didelis, todel jautriai reaguoju i tam tikras gyvenimo situacijas, daznai patenku i tas "juodas gyvenimo demes", bet manau tai yra aplinkybes, buna ir laimingu momentu, tokiu dalyku kaip panika, perdeta baime ir t.t. nejauciu, matyt todel, kad man neitin rupi kaip i mane ziuri. Tuo labiau kad ir laimingais momentais negalavimai nepraeina.
Atsakyti
Manau, kad jeigu dingtu bent jau tos sirdies ir pykinimo problemos po fizinio kruvio, ir galeciau pradeti sportuoti, kaip anksciau, tai butu viskas ko man reikia iki pilnos laimes, o tada ir visa kita susitvarkytu.

Beje mano negalavimai atsirado staigiai, per intensyvia sporto treniruote, o pries tai pora dienu apturejau stipru stresa - treniruoteje sueme sirdi, negalejau testi, o vakare prasidejo visa tai ka jauciu iki siol.
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif

Kazkada ir rasiau siame skyrlyje, dabar dazniau bunu pas "agarofobikes", taciau matau, kad pries astuonis metus man nustatyta vegetodistonija , kuria meginau gydyti arbatelemis ir t.t. DEJA verysad.gif
Viskas tik komplikavosi iki panikos ataku, klaikios savijautos, todel dabar tenka gydytis kiek rimciau, vartoju AD.

Merginos, pastaruoju metu mane labai nugasdino toks dalykas : nakti, apie kokia 4 val. staiga prabundu, jausmas, kad esu zvali ir tik perlieja kuna kazkokia banga, po to ima rodytis, kad lyg ikvepiu, taciau negaunu oro, na ir aisku, sirdele plaka nezmonisku greiciu unsure.gif
O sianakt lyg ir peciai pradejo tirpti - tokia baime sykiu paima, kad net nezinau ka daryti - greitai ikalu raminanciu ir viskas pamazu atlegsta.
O makaule skauda jau TRECIA diena, is pradziu pakausi, po to smilkinius, kakta, zodziu sprandas lyg surakintas ir atrodo, kad kraujas nepatenka iki smegenines verysad.gif

Na va, pasiguodziau, nes nezinau, kiek dar mano vyrui uzteks kantrybes klausytis visu dejoniu verysad.gif
Atsakyti
[
Na va, pasiguodziau, nes nezinau, kiek dar mano vyrui uzteks kantrybes klausytis visu dejoniu verysad.gif
[/quote]
Sveika Skorpix mirksiukas.gif Manau mane irgi pažįsti biggrin.gif O kiek laiko vartuoji AD? Gal tai PA užejo? Gal kokio streso turejai? g.gif O galva ir man skauda jau tris dienas ,nors vasara ji taip dažnai neskaudedavo. unsure.gif Ir dar kalusimelis : kiek laiko praejo nuo paskutines PA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 06 lapkričio 2008 - 20:07
[quote=Ksėna,2008 11 06, 21:04]
[
[/quote]
Sveika Skorpix mirksiukas.gif Manau mane irgi pažįsti biggrin.gif O kiek laiko vartuoji AD? Gal tai PA užejo? Gal kokio streso turejai? g.gif O galva ir man skauda jau tris dienas ,nors vasara ji taip dažnai neskaudedavo. unsure.gif Ir dar kalusimelis : kiek laiko praejo nuo paskutines PA?
[/quote]

Sveikute, Ksena 4u.gif
Taip, tikrai tave jau pazistu kaip aktyvia ivairiu temu dalyve.
AD vartoju nuo spalio 1 d., stipriu PA pastaruoju metu neturejau, tik sios dvi baisios naktines - viena gal pries gera savaite, kita vakar nakti verysad.gif
Na, reikia manyti, kad tai PA - juk padejo raminantys...
Ka manote?

p.s. o dabar jau stresuoju, kad vel nakti neuzeitu, bijau pries guldamasi verysad.gif

Na, zodziu, kaip ta vovere uzdarame prakeiktame rate, is kurio niekaip negaliu istrukti verysad.gif
Atsakyti
Skorpix nesijaudink tai tiiikrai PA smile.gif Tu visai neilgai AD vartoji,nieko nuostabaus kad dar PA užejo. Man irgi vartodama AD PA užeidavo,net ir po dvieju mėnesių .Nusiramink ,tikrai taip buna. Tu pati supranti kad PA ir yra baisi to ,kad bijai pasikartojančio priepuolio. doh.gif Suprantu tave todėl kad pati tokia. Mano psihoterapeute sake kad taip gali buti ,todėl ir išrašo prie AD raminančius. Jei ką rašyk į PA. mirksiukas.gif Dar forumietes supyks kad ne į temą rašom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 06 lapkričio 2008 - 23:31