QUOTE(Mergelė @ 2008 10 16, 08:25)
Perskaičiau Jūsų temą ir manau, kad pagal visus jūsų aprašytus požymius ir mane aplankė ši liga. Nerimas, viso kūno drebėjimas, galvos skausmas, spengimas ausyse. Liūdna, ima ašarojimas, apie darbą net negaliu pagalvoti. Bet man irgi prirašė vaistų, raminančiųjų (XANAX), širdies darbą gerinančių, bei leisti į veną. Siunčia pas endokrinologą. Ai nežinau. Viskas atrodo juoda ir baisu.
Labas Man ta liga pripazino mokyklos laikais ir ash jusdavau tik shirdies plakima.. Paskui praejo ir gyvenau kaip niekur nieko, pamirshus visai apie ja. Paskui vel pasijutau blogai ir maniau, kad tai ta liga, bet tai buvo stuburo problemos. O ta liga man reishkiasi tiesiog didesniu jautrumu i viska, bet gyventi netrukdo Gal tau ir ne ta liga.. Kuno drebejimas, nerimas, galvos skausmas.. gal tiesiog patyrei stresa? O jei ir ta liga, nera ji tokia baisi Pritaikius gera gydyma ir save saugant ir pamirshi, kad taip jauteis ir vel viskas bus gerai..
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 10 16, 09:34)
Nelabai į temą,bet Kirmilio logotipas superinis Pažiūrejus į tai kaip Rumencėva valgo ir dar tokio didumo sumuštinuka su uogienė, apie visas savo negalavimus pamirštu.
Xexexe Aciu Filmas tas jega Devciata.. O ir valgyti taip nerupestingai noreciau ir ash