Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(Mergelė @ 2008 10 16, 08:25)
Perskaičiau Jūsų temą ir manau, kad pagal visus jūsų aprašytus požymius ir mane aplankė ši liga. Nerimas, viso kūno drebėjimas, galvos skausmas, spengimas ausyse. doh.gif  verysad.gif Liūdna, ima ašarojimas, apie darbą net negaliu pagalvoti. Bet man irgi prirašė vaistų, raminančiųjų (XANAX), širdies darbą  gerinančių, bei leisti į veną. Siunčia pas endokrinologą. Ai nežinau. Viskas atrodo juoda ir baisu. verysad.gif

Labas 4u.gif Man ta liga pripazino mokyklos laikais ir ash jusdavau tik shirdies plakima.. Paskui praejo ir gyvenau kaip niekur nieko, pamirshus visai apie ja. Paskui vel pasijutau blogai ir maniau, kad tai ta liga, bet tai buvo stuburo problemos. O ta liga man reishkiasi tiesiog didesniu jautrumu i viska, bet gyventi netrukdo smile.gif Gal tau ir ne ta liga.. Kuno drebejimas, nerimas, galvos skausmas.. gal tiesiog patyrei stresa? O jei ir ta liga, nera ji tokia baisi smile.gif Pritaikius gera gydyma ir save saugant ir pamirshi, kad taip jauteis ir vel viskas bus gerai.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 10 16, 09:34)
Nelabai į temą,bet Kirmilio logotipas superinis thumbup.gif Pažiūrejus į tai kaip Rumencėva valgo ir dar tokio didumo sumuštinuka su uogienė, apie visas savo negalavimus pamirštu. thumb_yello.gif

Xexexe lotuliukas.gif Aciu 4u.gif Filmas tas jega Devciata.. O ir valgyti taip nerupestingai noreciau ir ash lotuliukas.gif
Atsakyti
ačiū jums visoms už palaikymą.
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 16, 12:55)
Labas  4u.gif  Man ta liga pripazino mokyklos laikais ir ash jusdavau tik shirdies plakima.. Paskui praejo ir gyvenau kaip niekur nieko, pamirshus visai apie ja. Paskui vel pasijutau blogai ir maniau, kad tai ta liga, bet tai buvo stuburo problemos. O ta liga man reishkiasi tiesiog didesniu jautrumu i viska, bet gyventi netrukdo smile.gif Gal tau ir ne ta liga.. Kuno drebejimas, nerimas, galvos skausmas.. gal tiesiog patyrei stresa? O jei ir ta liga, nera ji tokia baisi smile.gif Pritaikius gera gydyma ir save saugant ir pamirshi, kad taip jauteis ir vel viskas bus gerai..  smile.gif

norieciau paklaust-o kas buvo su stuburu? Nes man skauda stuburas, buvau pas neurologa, pasake nieko blogo, bet as jauciu, kad kazkas negerai. Gal kas galietu patart koki gera gydytoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Flamme~ @ 2008 10 17, 06:52)
norieciau paklaust-o kas buvo su stuburu? Nes man skauda stuburas, buvau pas neurologa, pasake nieko blogo, bet as jauciu, kad kazkas negerai. Gal kas galietu patart koki gera gydytoja? g.gif

Labas smile.gif Man nustate kaklo ir juosmens slanksteliu osteochondroze - susidevejima. Ir nemaza. Bet stuburo man niekada rimtai neskaudejo. Juosmens srity jauciu kaip spaudima, bet ne skausma. Na cia visiems ivairiai. Ir tas stuburas duoda tokius simptomus, kad net negalejau patiketi, kad cia nuo stuburo. O jums dare rentgeno nuotraukas? Kaip nustate, kad nieko blogo?
Papildyta:
P. S. matau tu ish Vilniaus, tai negaliu patarti gydytojo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 17, 11:15)
Labas smile.gif Man nustate kaklo ir juosmens slanksteliu osteochondroze - susidevejima. Ir nemaza. Bet stuburo man niekada rimtai neskaudejo. Juosmens srity jauciu kaip spaudima, bet ne skausma. Na cia visiems ivairiai. Ir tas stuburas duoda tokius simptomus, kad net negalejau patiketi, kad cia nuo stuburo. O jums dare rentgeno nuotraukas? Kaip nustate, kad nieko blogo?
Papildyta:
P. S. matau tu ish Vilniaus, tai negaliu patarti gydytojo  rolleyes.gif

Dare, sake kad kazkas yra, bet nieko blogo. As zinau, kad man du diskai nuejo is vietos. Girdejau, kad del nugaros skausmo irgi buna bloga.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 10 16, 12:26)
O kad siūnčia pas endokrenologa labai gerai,ištirs tavo skydliauke ,padarys kraujo tyrimus dėl hormonu. Labai dažnai tokiems kaip mums diagnazuoja skydliaukės hiperfunkcija arba hipofunkcija. Paskirs gydyma...O ką liečia tavo psihologinės busėnos manau tau bitinai reikia psihoterapeuto konsultacijos.

O aš adr apie skydliaukę nežinojau doh.gif mane siuntė, bet aš pabijojau ir nenuėjau, nors prieš beveik metus darė echoskopą. sakė idiali, tačiau šeimos gydytoja vis čiupinėja ir vis klausinėja ir galiausiai pati pradėjau tikėt, kad yra kažkokia problema. Išrašė siuntimą kraujo tyrimui, bet vis delsiu verysad.gif dar vienos ligos man dar tetruko doh.gif
O va vakar labai susinervinau ir vėl skrandį pradėjo skaudėti, o tik atrodo susitvarkė doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 17 spalio 2008 - 13:29
QUOTE(trude @ 2008 10 17, 11:27)
O aš adr apie skydliaukę nežinojau doh.gif mane siuntė, bet aš pabijojau ir nenuėjau, nors prieš beveik metus darė echoskopą. sakė idiali, tačiau šeimos gydytoja vis čiupinėja ir vis klausinėja ir galiausiai pati pradėjau tikėt, kad yra kažkokia problema. Išrašė siuntimą kraujo tyrimui, bet vis delsiu verysad.gif dar vienos ligos man dar tetruko doh.gif
O va vakar labai susinervinau ir vėl skrandį pradėjo skaudėti, o tik atrodo susitvarkė doh.gif  verysad.gif

Man tas pats trude unsure.gif Man labai daznai gydytojai uzsimena apie skydliauke. Tipo padidinta, net matosi ir atseit akys per dideles bigsmile.gif Pasitikrinau nesenai viska.. Na ish tikro padidinta, bet hormonai geri. Tai nezinau, cia jau blogai ar ne, kad padidinta? Pradzia gal ligos kokios? Nesuprantu. g.gif
Sake gert jodo tabletes, bet jei neaishku nuo ko ji padidejo, tai nezinau ar tikslinga jas gert. Juk ir perdozavimas to jodo negerai skydliaukei. O gydytoja sako bus matyt ar tiko jodas ar ne, kaip eksperimentas koks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 17, 14:38)
Man tas pats trude  unsure.gif  Man labai daznai gydytojai uzsimena apie skydliauke. Tipo padidinta, net matosi ir atseit akys per dideles  bigsmile.gif  Pasitikrinau nesenai viska.. Na ish tikro padidinta, bet hormonai geri. Tai nezinau, cia jau blogai ar ne, kad padidinta? Pradzia gal ligos kokios? Nesuprantu.  g.gif
Sake gert jodo tabletes, bet jei neaishku nuo ko ji padidejo, tai nezinau ar tikslinga jas gert. Juk ir perdozavimas to jodo negerai skydliaukei. O gydytoja sako bus matyt ar tiko jodas ar ne, kaip eksperimentas koks  unsure.gif

Nu ir man kai aš pastambėjau ji nuolat čiupinėja. Aš kažkaip iš pradžių nereagavau, bet paskui patikėjau, kad ji padidejus. Gal reik tą tyrimą pasidaryt? hormonų blink.gif Bet kaip aš bijaunaujų deagnozių fear.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 17, 12:08)
Nu ir man kai aš pastambėjau ji nuolat čiupinėja. Aš kažkaip iš pradžių nereagavau, bet paskui patikėjau, kad ji padidejus. Gal reik tą tyrimą pasidaryt? hormonų  blink.gif Bet kaip aš bijaunaujų deagnozių fear.gif

Bet jei sutrike hormonai gi visa organizma ish pusiausvyros veda. O laiku pradejus gydyti geresni rezultatai smile.gif Bet tu hormonu spektrai labai platus, mazai shnasu isheiti uz ribu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 17, 15:15)
Bet jei sutrike hormonai gi visa organizma ish pusiausvyros veda. O laiku pradejus gydyti geresni rezultatai smile.gif Bet tu hormonu spektrai labai platus, mazai shnasu isheiti uz ribu  rolleyes.gif

gal ir man hormonai sutrike, nes tikrai nekaip jauciuos, ir tas silpnumas, ir apetitas buvo sumazejes. Tai gerai, kad nors dabar apetitas atsistate, bet svoris taip ir neauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 17, 15:15)
Bet jei sutrike hormonai gi visa organizma ish pusiausvyros veda. O laiku pradejus gydyti geresni rezultatai smile.gif Bet tu hormonu spektrai labai platus, mazai shnasu isheiti uz ribu  rolleyes.gif

Sutinku Kirmelius kad geriau nueiti ,padaryti tyrimus ...manau geriau kada tik pradžia ,o ne pabaiga. doh.gif Aš jau rašiau kad nežinodama kad mano skydliauke nesveika galvojau kad numirsiu ,taip bloga budavo. Silpnumas nežmoniškas,nuovargis ir t.t. O kada nustatę hiperfunkcija pradėjau gerti metizoli ir plius AD pasveikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 17, 15:08)
Nu ir man kai aš pastambėjau ji nuolat čiupinėja. Aš kažkaip iš pradžių nereagavau, bet paskui patikėjau, kad ji padidejus. Gal reik tą tyrimą pasidaryt? hormonų  blink.gif Bet kaip aš bijaunaujų deagnozių fear.gif

Nebijok, geriau išsitirti. Aš jau vakar pridaviau THT tyrimą, pirmadienį einu darys echoskopiją. Man, kaip taip blogai, taip noriu, kad greičiau nustatytų ligą, nes tokia nežinomybė tik dar labiau kankina.

QUOTE(~Flamme~ @ 2008 10 17, 21:19)
gal ir man hormonai sutrike, nes tikrai nekaip jauciuos, ir tas silpnumas, ir apetitas buvo sumazejes. Tai gerai, kad nors dabar apetitas atsistate, bet svoris taip ir neauga doh.gif

O kad man taip svoris neaugtų. ax.gif Dabar kai geriu vitaminus, neinu į darbą ir apskritai, kai nervuojuosi, tai tik duok pavalgyt. VArau viską iš eilės.
Atsakyti