Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 08, 00:05)
Sveikos mergaites..Matau jusu pagausejo.. Kaip sveikateles? Perskaiciau viska,ka rashet kol nebuvau.. Man tokios baimes uzeina daznai kaip trudei berods..hipohondrines..nors daznai net nebuna realaus pagrindo. Siaip man viskas gerai, darau joga savarankishkai, nezinau dar ar padeda smile.gif Paskutiniu metu beveik kasdiena skauda puse galvos, gydytoja sake, kad irgi nuo to pacio, o man jau vaidenasi augliai, nes galva man labai retai skaudedavo.. Bet logishkai mastant suprantu, kad nuo stuburo, nes nuo auglio gal ishtisai skaudetu ir vis blogetu, ir kt pozymiai atsirastu?? Na zodziu... Bet uzeina karts nuo karto mintys ikyrios, kazkaip jau susitaikiau, nesiblashkau nei tirtis kur, nes jau save zinau. Nors ish kitos puses, taip galima ir liga praziopsot  g.gif  Nu zodziu uzburtas ratas.. O siaip sveikata pasitaise, gal kad maziau nervuojuos. Beja vaziuoju vel i uzsieny, tai kirba kazkas viduj, nemalonu prisiminti paskutinio karto koshmara, bet tikuos bus gerai..  smile.gif
Kaip jum? Nebematau kai kuriu cia jau...ar pasveiko jos  smile.gif  Ar tik siaip dingo, kaip as  ax.gif

Labas Kirmeliau 4u.gif
Manau tikrai galvą tau skauda nuo stuburo, ypač jei osteochondrozė kaklo srityje.
Tik neprisipaišyk sau jokių ligų schmoll.gif
Nors kas kalba, tokia pati blush2.gif
Paskutiniu metu man skrandžio skausmai nepraeina, tai gastroenterologė pasakė, kad tai gali būt, nes savo nervų sistemos tipo nepakeisi rolleyes.gif Bet gi reikia kažkaip kitaip pradėt gyvent doh.gif
Atsakyti
Kirmėliau, bet tavo avataras tai labai sveikai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 10 02, 13:52)
O dabar bandau gyventi kitaip ,kad neprasidetu vel psichosomatines problemos,nes manau,kad mums jautrioms moterims tai gali "uzeidineti" periodiskai  verysad.gif o kaip gyventi pradejau,tai tau parasysiu i AZ,nes apie Biblija ir teigiama energija,pas zmones nuomone gali buti labai skeptiska  verysad.gif

Aš manau jei žmogui tai padeda kitaip pradėti gyventi, bet kokios priemonės geros. Kiekvienas renkasi pagal save. 4u.gif Aš pati vis bandau dirbti su savimi, nes jau atsibodo visos chemijos ir nuolatinė baimė doh.gif
Atsakyti
O man žinokit turbūt jaučiasi psichologinis pagerėjimas jei jau pradėjo kliūti triženklis svoris doh.gif Kažkaip ilgą laiką buvo dzin visiškai schmoll.gif Šiandien užlipau ant svarstyklių, ogi pasirodo per AD nuo žiemos prisiauginau nemačiom dar kokius 7 kg unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 10 08, 07:27)
Kirmėliau, bet tavo avataras tai labai sveikai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na pavalgyti ash megstu, apetito trukumu negaliu skustis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2008 10 08, 07:23)
Labas Kirmeliau 4u.gif
Manau tikrai galvą tau skauda nuo stuburo, ypač jei osteochondrozė kaklo srityje.
Tik neprisipaišyk sau jokių ligų schmoll.gif
Nors kas kalba, tokia pati blush2.gif
Paskutiniu metu man skrandžio skausmai nepraeina, tai gastroenterologė pasakė, kad tai gali būt, nes savo nervų sistemos tipo nepakeisi rolleyes.gif Bet gi reikia kažkaip kitaip pradėt gyvent doh.gif

Na ir ash taip manau ir nesipaishau, tik kai buna bloga nuotaika ar siaip kas negerai, tada mintys lenda.. Bet asmenishkai kai as isitikinu, kad kazkas skauda tik nerviniu pagrindu, ishkart nusiraminu ir skausmas tada praeina:) O jei i ta nervini skausma pradedu isijaust, tai tik stipreja ir tol ramybes neduoda, kol nepasitikrinu ir neisitikinu, kad cia nuo nervu, tada nusiraminu ir praeina skausmas g.gif Bet negi taip lakstysi ir tirsies ant ramybes??? Vat ir skrandis tau trude..Pasitikrintum ir nieko nerastu, turbut ir praeitu? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 08, 15:30)
Na pavalgyti ash megstu, apetito trukumu negaliu skustis  lotuliukas.gif
Papildyta:
Na ir ash taip manau ir nesipaishau, tik kai buna bloga nuotaika ar siaip kas negerai, tada mintys lenda.. Bet asmenishkai kai as isitikinu, kad kazkas skauda tik nerviniu pagrindu, ishkart nusiraminu ir skausmas tada praeina:) O jei i ta nervini skausma pradedu isijaust, tai tik stipreja ir tol ramybes neduoda, kol nepasitikrinu ir neisitikinu, kad cia nuo nervu, tada nusiraminu ir praeina skausmas  g.gif  Bet negi taip lakstysi ir tirsies ant ramybes??? Vat ir skrandis tau trude..Pasitikrintum ir nieko nerastu, turbut ir praeitu? wink.gif

Man lėtinis skrandžio uždegimas verysad.gif bet tikiu, kad tai nerviškai gali būti unsure.gif Nuo mažens jausdavau skrandžio skausmą. O svarbiausia, kad susinervinimą ar nerimą visada jaučiu skrandžio srityje. Kitiems kojos aptirpsta, širdies plote jaučia negerumą, o aš skrandyje. kaip aš juokauju, kad mano sąžinė gyvena skrandyje biggrin.gif
Atsakyti
O man nerviškai pvz prieš kokį egzaminą būtinai užkietėja viduriai smile.gif
Atsakyti
sveikutes visos... 4u.gif stai ir musu kirmelius atsirado... bigsmile.gif kur buvai dingus?dziaugiuosi kad tau jau siek tiek geriau... thumbup.gif tik nebandyk prisigalvoti ligu.. blink.gif man rodos kad mums su vd,butinai kazkoks skausmelis kurioje nors kuno vietoje turi buti.tai skrandyje,tai galvoje,ar dar kur nors.jeigu nieko neskaudetu,mums turbut butu keista,oi labai keista.. bigsmile.gif juokauju istikruju thumbup.gif .as nenoriu girtis,bet pradejau geriau miegoti,ir siaip sveikatele siek tiek geresne,ir net nezinau kodel...ko linkiu ir jums visoms...rasykite kitos kaip laikotes? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Noriu prie jusu prisijungt 4u.gif
Kai man buvo 14m man pripazino sia lyga...

Perskaiciau nuoroda, duota jusu temelei, simtomai tokie pat.

Pries 3m patiriau dideli stresa(nuo 14m iki tuo laiko lyga apie save nedave ziniu). Dirbau darzeli, tada atsirado zmoniu, kurie norejo uzimti mano vieta, ir dare viska, kad tik as iseiciau. Man tas darbas labai patikdavo, bet... tas spaudimas... ta moteris, kaip vampirasgere is manes energija, as neislaikiau, isejau... O dar tuo metu prasidejo problemos su exvyru... Ant skirybu slenkscio... Vienu zodziu, su manim prasidejo dar tada as nesupratau, kas tai-baimes panika. Nakti prabusdavau nuo to, kad atrode, drebejo visas kunas, Galvuojau, kad tai tachikardija, bet ne... Isejau is darbo, issiskiriau su vyru. Atrode, gyvenimas tavo svesesnis ir geriasnis. Bet sveikata nebegrazinsi verysad.gif Prasidejo priepoliai, Pirmas priepuolis atsitiko mieste, tada nuvedziau dukryte i nauja darzeli, o pati nuejau pasivaiksciuot. Labai issigandau, kas su manim darosi, grizau i darzeli, nes buvau netoli jo. Ten iskviete greitaja, isveze i Santariskius, padare tirimus ir paleido namo. Priepoliai pradejo kartotis daznai ir stiprus...
Sutikau gera zmogu, pradejom kartu gyvent, po metu as pastojau. Per niestuma pirmus menesius pragulejau lovoje be jegu, nes pikino ir vemiau istisas paras iki 4men. Priepoliai dingo, pagimdziau dukryte, ir kai jai buvo apie puses metuko, vel pradejo viskas kartotis. Bijau iseit is namu, beveik visa vasara su dukryte prasidejau namie, na negalejau iseit, bijojau, kad kur nugriusiu ir nebeatsikelsiu doh.gif Buvau pas gydytoja, sake, bandyk susikauptis ir galvuot apie ka nors gera priepolio metu. Pradejau treniruotis, dabar priepoliai buna gana retai ir nestiprus. Bet sieloj jauciuosi lyg buciau 70m mociute, nors man tik 28m. Pastoviai spaudzia ir skauda nugara, paskutiniu metu atsirado galvos skausmai, atmintis pablogejo, sirdi skauda. Siou metu sedziu namie su dukrytemis ir studijuoju, baigineju paskutini kursa. Kita vasara teks ieskuotis darba, o as bijau, kad negalesiu dirbt.
Zinau, kad sia lyga sirgo mano tetis jaunystej
Vaistu jokiu negeriu, nes man sake gert tik vitaminus.
Atsiprasau, kad tiek daug prirasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Flamme~: 10 spalio 2008 - 12:24
Ir dar, po gimdimo nukrito baisiai svoris, apetitas vienu momentu visai dingo, tik dabar bandau valgyt daugiau, nes turiu dvi dukrytes, mylima vyra del kuriu turiu gyvent 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Flamme~ @ 2008 10 10, 12:58)
Sveikos! Noriu prie jusu prisijungt 4u.gif
Kai man buvo 14m man pripazino sia lyga...

Perskaiciau nuoroda, duota jusu temelei, simtomai tokie pat.

Pries 3m patiriau dideli stresa(nuo 14m iki tuo laiko lyga apie save nedave ziniu). Dirbau darzeli, tada atsirado zmoniu, kurie norejo uzimti mano vieta, ir dare viska, kad tik as iseiciau. Man tas darbas labai patikdavo, bet... tas spaudimas... ta moteris, kaip vampirasgere is manes energija, as neislaikiau, isejau... O dar tuo metu prasidejo problemos su exvyru... Ant skirybu slenkscio... Vienu zodziu, su manim prasidejo dar tada as nesupratau, kas tai-baimes panika. Nakti prabusdavau nuo to, kad atrode, drebejo visas kunas, Galvuojau, kad tai tachikardija, bet ne... Isejau is darbo, issiskiriau su vyru. Atrode, gyvenimas tavo svesesnis ir geriasnis. Bet sveikata nebegrazinsi verysad.gif Prasidejo priepoliai, Pirmas priepuolis atsitiko mieste, tada nuvedziau dukryte i nauja darzeli, o pati nuejau pasivaiksciuot. Labai issigandau, kas su manim darosi, grizau i darzeli, nes buvau netoli jo. Ten iskviete greitaja, isveze i Santariskius, padare tirimus ir paleido namo. Priepoliai pradejo kartotis daznai ir stiprus...
Sutikau gera zmogu, pradejom kartu gyvent, po metu as pastojau. Per niestuma pirmus menesius pragulejau lovoje be jegu, nes pikino ir vemiau istisas paras iki 4men. Priepoliai dingo, pagimdziau dukryte, ir kai jai buvo apie puses metuko, vel pradejo viskas kartotis. Bijau iseit is namu, beveik visa vasara su dukryte prasidejau namie, na negalejau iseit, bijojau, kad kur nugriusiu ir nebeatsikelsiu doh.gif Buvau pas gydytoja, sake, bandyk susikauptis ir galvuot apie ka nors gera priepolio metu. Pradejau treniruotis, dabar priepoliai buna gana retai ir nestiprus. Bet sieloj jauciuosi lyg buciau 70m mociute, nors man tik 28m. Pastoviai spaudzia ir skauda nugara, paskutiniu metu atsirado galvos skausmai, atmintis pablogejo, sirdi skauda. Siou metu sedziu namie su dukrytemis ir studijuoju, baigineju paskutini kursa. Kita vasara teks ieskuotis darba, o as bijau, kad negalesiu dirbt.
Zinau, kad sia lyga sirgo mano tetis jaunystej
Vaistu jokiu negeriu, nes man sake gert tik vitaminus.
Atsiprasau, kad tiek daug prirasiau blush2.gif

Sveika,
labai tave suprantu console.gif panaši savijauta ilgai neapleido ir mane. Man ta liga taip pat buvo pripažinta paauglystėje, bet krizė praėjo. pasireiškė po dukrytės gimimo, tik mano atveju - dukrytė su negalia. Panikos priepuliai, drebuliai, baimė, nerimas- visa tai pažįstama. Imuninė sistema visai nusilpo, kad atsirado dar puokštė įvairių negalavimu ir ligų.
Gal tik prieš kokius 4 mėn pradėjau truputį jaust gyvenimą. O anksčiau jaučiausi tokia sena verysad.gif
Aš išpradžių gėriau antidepresantus, jie aišku man padėjo. Bet visada jų labai nesinori vartoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 10, 14:09)
Sveika,
labai tave suprantu console.gif panaši savijauta ilgai neapleido ir mane. Man ta liga taip pat buvo pripažinta paauglystėje, bet krizė praėjo. pasireiškė po dukrytės gimimo, tik mano atveju - dukrytė su negalia. Panikos priepuliai, drebuliai, baimė, nerimas- visa tai pažįstama. Imuninė sistema visai nusilpo, kad atsirado dar puokštė įvairių negalavimu ir ligų.
Gal tik prieš kokius 4 mėn pradėjau truputį jaust gyvenimą. O anksčiau jaučiausi tokia sena verysad.gif
Aš išpradžių gėriau antidepresantus, jie aišku man padėjo. Bet visada jų labai nesinori vartoti schmoll.gif

uzjauciu del dukrytes verysad.gif As visai jokiu vaistu nenauduoju, o be to, gydytojai siuo metu man taip ir nenustate, tai as pati supratau, kas yra, nes prisiminiau, kad gulejau lygoninejei paauglystej butent del sitos ligos. Mano teciui praejo, labai tikiuosi, kad man irgi praeis. Kartais atrodo, kad as jau nebe zmogus, o vaiksciuojantis padaras, lygtai viskas yra-mylimos dukrytes, mylimas vyras... o sveikatos nebeturiu. Kazkadabuvau labai stipri ir fiziskai ir moraliskai, o dabar... Labai silpna, kai ateina mm. Kaip gerai, kad atradau sia temele ax.gif
Atsakyti