QUOTE(Kirmelius @ 2008 10 08, 00:05)
Sveikos mergaites..Matau jusu pagausejo.. Kaip sveikateles? Perskaiciau viska,ka rashet kol nebuvau.. Man tokios baimes uzeina daznai kaip trudei berods..hipohondrines..nors daznai net nebuna realaus pagrindo. Siaip man viskas gerai, darau joga savarankishkai, nezinau dar ar padeda Paskutiniu metu beveik kasdiena skauda puse galvos, gydytoja sake, kad irgi nuo to pacio, o man jau vaidenasi augliai, nes galva man labai retai skaudedavo.. Bet logishkai mastant suprantu, kad nuo stuburo, nes nuo auglio gal ishtisai skaudetu ir vis blogetu, ir kt pozymiai atsirastu?? Na zodziu... Bet uzeina karts nuo karto mintys ikyrios, kazkaip jau susitaikiau, nesiblashkau nei tirtis kur, nes jau save zinau. Nors ish kitos puses, taip galima ir liga praziopsot Nu zodziu uzburtas ratas.. O siaip sveikata pasitaise, gal kad maziau nervuojuos. Beja vaziuoju vel i uzsieny, tai kirba kazkas viduj, nemalonu prisiminti paskutinio karto koshmara, bet tikuos bus gerai..
Kaip jum? Nebematau kai kuriu cia jau...ar pasveiko jos Ar tik siaip dingo, kaip as
Kaip jum? Nebematau kai kuriu cia jau...ar pasveiko jos Ar tik siaip dingo, kaip as
Labas Kirmeliau
Manau tikrai galvą tau skauda nuo stuburo, ypač jei osteochondrozė kaklo srityje.
Tik neprisipaišyk sau jokių ligų
Nors kas kalba, tokia pati
Paskutiniu metu man skrandžio skausmai nepraeina, tai gastroenterologė pasakė, kad tai gali būt, nes savo nervų sistemos tipo nepakeisi Bet gi reikia kažkaip kitaip pradėt gyvent