Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(Jurlin @ 2008 05 21, 22:55)
grazus postas  wub.gif
man darbas padeda gerai jaustis. neesu sveika, bet nuotaika geresne ir sveikata, tik naktys nekokios ir svaigimas. o del rankos nutirimo pasiryzau nueiti pas neurologa, tai uzspaustas nervas ir sanario uzdegimas  doh.gif  per ilgai tipo laukiau, o as maniau nerviniu pagrindu, bet gydytojas paneige. kartais visko nurasyti nervams irgi nereiketu  g.gif

OI kaip aciu uz tokius zodzius. As jau irgi galvoju kad kitos iseities nebus tik va kai galesiu i kauna nuleksiu i neuromwda konsultacijos nes man tas valdiskas psichiatras pasirode g.gif galvoju nuvaziuosiu ten gal kazkaip kompetetingiau i tai paziures. Nors kas cia zino kaip, nezinau ne ka galvoti. Dabar man dar prisdejo rukas akyse. Jei sugebetume nors pora men neraguoti i aplinka manau viska sustatytume i vietas bet kad jei tiks uzjudina kas skaudiza vieta tada akimirksniu visi pozymiai islenda lauk. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes...tu teisi augjogx.kartais atrodo -nors butu viena diena kada tu gerai pasijaustum.nera tokios dienos kad man ko nors neskaudetu,nemaustu,nerimas,pa.kaip kokia pensininke.ryte atsikeliau-o jausmas kad visa menesi dirbus ir neturejus poilsio.visus raumenis skauda,virpa.nusibodo.... verysad.gif pradejau leistis panangina-gal truputeli sirdele palepinsiu,nes pradeja jausti kad tabaluojasi ko tai ji man..
Papildyta:
beje-sekmes olive... 4u.gif kazin kaip kirmelius?atsilieeepppkkk....kirmeliau. g.gif .
Atsakyti
Man dar yra gydytoja israsius Rudetel gerti, bet as ir jo dar nepradejau. Jau nezinau nuo ko man cia pradeti. Sake kad jie silpnesi raminantys vaistai
Atsakyti
as irgi kats nuo karto dusauju..wink.gif
bet, kadangi kai ima gniauzti gerkle zinau, kad tai tai nervinis dalykas, tai ir nebesinervuoju..smile.gif

QUOTE(husmor @ 2008 05 21, 15:06)
As tai dusauju..pastoviai man oro truksta, tai atsidustu..ar buna taip kam nors ?
Pasidarau visus ymanomus tyrimus, ir jei nieko baisaus neranda- einu antidepresantu issirasyt.Ne gyvenimas, ale bardakas  doh.gif
Skaiciau apie visokias fobijas, baimes ir panikas..tu tai cia rimti susirgimai..
dar virsvoris kamuoja..ech...

Papildyta:
Sekmes Olive

QUOTE(olive @ 2008 05 21, 23:50)
O pas mane buvo atvirksciai,is pradziu viska tyriausi fiziologiskai ir gydytojai nieko nerasdavo.Bet apie psichiatra ir AD jie net neuzsimindavo,del to as ant ju pykstu labiausiai,nes tikrai jau buvo sunku...sakydavo tokia jau tu esi jautri, israsydavo raminanciu ir vitaminu  doh.gif ,kiek as ju tik negeriau...buciau as sita foruma radusi anksciau...Nes su manimi kentejo ir mano seima,mano vyrui medali uz kantrybe reiketu iteikti  smile.gif
Dabar skauda skrandi ir tikrai zinau,kad ne nervai,esu pasiruosusi kita savaite uzsirasyti didziausiam savo siaubui  blink.gif  endoskopiniam tyrimui  fear.gif palinkekit man sekmes  rolleyes.gif

Atsakyti
"Rudotelis' - gali sukelti galvos svaigima..nesamone kazkokia..raminamasis vaistas, o toks salutinis poveikis ..
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 05 22, 11:35)
"Rudotelis' - gali sukelti galvos svaigima..nesamone kazkokia..raminamasis vaistas, o toks salutinis poveikis ..

Tai kad man jinai ir taip svaigsta be sustojimo, tai kur dar jau svaigti blush2.gif man atrodo reiks kas vakara po 50gr drinks_cheers.gif stresui nuimti padaryti. Gal padetu, nes viena vakara tai man labai padejo. Nu bet ir prie tu vaistu priprantama. Nu bet tai ka daryt tai bent jau aisku bus nuo ko i sonus meto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kyškė @ 2008 05 21, 19:46)
Pasirodo as ne vienisa  blink.gif
- pries pora men ir man deme atsirado (ant krutines);
- oro trukumas pastaruoju metu taip pat kaip reikiant pakankina  verysad.gif
Del pirmos bedos kur tik nebuvau: pas ginekologe, dermatologe, onkologa...
Pas ginekologe pridaviau krauja del kruties vezio zymenu. Suzinojau, kad skaicius virsyja leistina  verysad.gif
Tiesa, onkologas echoskopijos metu nieko itartino nepamate (dristu manyti, kad sios ligos uzuomazgu joks aparatas ir neparodys). Belieka laukti, stebeti.

Nu tai aš jau ir vėl sunerimau g.gif Šiaip krūtis echoskopu nesenai tyriausi, tai nieko išskyrus mostopatiją (kurią turiu nuo ankstyvos jaunystės). Ir tą dėmė šiek tiek arčiau kaklo, nu ties iškirpte, visai negilia blush2.gif
Nu čia mane tai suneramino g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 05 22, 14:07)
Tai kad man jinai ir taip svaigsta be sustojimo, tai kur dar jau svaigti  blush2.gif man atrodo reiks kas vakara po 50gr  drinks_cheers.gif stresui nuimti padaryti. Gal padetu, nes viena vakara tai man labai padejo. Nu bet ir prie tu vaistu priprantama. Nu bet tai ka daryt tai bent jau aisku bus nuo ko i sonus  meto  lotuliukas.gif

Joa, ir as pradesiu gert..( alkoholy ). Pasidariau galvos magneta uz babkes siandien..oho kiek butu snapso iseje... nu ir nerado nieko ypatingo, tik kad smulkios kraujagysles susitraukusios, reik plest. Gersiu biggrin.gif
Atsakyti
klausykit o jums nebuna kad oda kaip per vata jaustumete?ar as cia viena tokia? g.gif tai jus vis dar tiriates ane?as jau niekur nebeinu....jauciu vel reikes eiti pas psichoterapeuta....kojos mano kaip medines,atrodo jauciu visas kraujagysles,jauciu kaip kraujas jomis teka-nesamones kazkokios...
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 05 22, 18:08)
klausykit o jums nebuna kad oda kaip per vata jaustumete?ar as cia viena tokia? g.gif tai jus vis dar tiriates ane?as jau niekur nebeinu....jauciu vel reikes eiti pas psichoterapeuta....kojos mano kaip medines,atrodo jauciu visas kraujagysles,jauciu kaip kraujas jomis teka-nesamones kazkokios...

nu tai man taip jau senai. taip jaučiu odą vienoj sėdmenų pusej ir šlauny.jau net dėmesio nebekreipiu irnesakyk.gif Išsityriau, rado stuburo išvaržas 2, tai man taip nuo to ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 22 gegužės 2008 - 17:54
tai ka man galvoti kaip pas mane tokia oda beveik visame kune jauciama? g.gif turbut belieka nusisauti..tos kojos kaip nesavos ir dar kazkoks nervinis niezulys prisideda... verysad.gif padirbau fiziskai vakar ir sakes-nezinau vel kas darosi...kosmaras... verysad.gif
Atsakyti
o tai gal tada davaj visos vegetodistonikes susirenkam viena vakara ir prisigeriam. tai kita diena tikrai visos zinosim nuo ko bloga yra...smile.gif))))))
Atsakyti