QUOTE(Jurlin @ 2008 05 21, 22:55)
grazus postas
man darbas padeda gerai jaustis. neesu sveika, bet nuotaika geresne ir sveikata, tik naktys nekokios ir svaigimas. o del rankos nutirimo pasiryzau nueiti pas neurologa, tai uzspaustas nervas ir sanario uzdegimas per ilgai tipo laukiau, o as maniau nerviniu pagrindu, bet gydytojas paneige. kartais visko nurasyti nervams irgi nereiketu
man darbas padeda gerai jaustis. neesu sveika, bet nuotaika geresne ir sveikata, tik naktys nekokios ir svaigimas. o del rankos nutirimo pasiryzau nueiti pas neurologa, tai uzspaustas nervas ir sanario uzdegimas per ilgai tipo laukiau, o as maniau nerviniu pagrindu, bet gydytojas paneige. kartais visko nurasyti nervams irgi nereiketu
OI kaip aciu uz tokius zodzius. As jau irgi galvoju kad kitos iseities nebus tik va kai galesiu i kauna nuleksiu i neuromwda konsultacijos nes man tas valdiskas psichiatras pasirode galvoju nuvaziuosiu ten gal kazkaip kompetetingiau i tai paziures. Nors kas cia zino kaip, nezinau ne ka galvoti. Dabar man dar prisdejo rukas akyse. Jei sugebetume nors pora men neraguoti i aplinka manau viska sustatytume i vietas bet kad jei tiks uzjudina kas skaudiza vieta tada akimirksniu visi pozymiai islenda lauk.