Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

Sveikos mergaites-voveraites smile.gif kaip jus jauciates ? As galiu pasakyti, man jau kokia trecia diena kosmaras - pastoviai svaigsta galva, toks vaizdas kad as - tai ne as (baisus ir keistas pajutis), as vakar buvau tokia issigandusi, kad man darbe prasidejo isterika, pradejau verkti, isvariau namo, tai kalbejausi su sese, vis kartodama, kad as nenoriu patekti i psichuske, ir kad man stogas vaziuoja .... blink.gif tai vakar isgeriau 0.5 xanax ir nuo 15.00 val iki ryto pramiegojau, man dar taip nebuvo... Net nezinau kas man yra. Siandien dariausi kaklo kraujagysliu ultragarsa, tai pasake viskas OK, be pakeitimu - ir apsidziaugiau ir ne - nes nesuprantu nuo kuo man taip bloga, as vos darbe issedziu. Dare dar ir krutu ultragarsa, tai aptiko abejuose krutyse cistas..... nusiminiai, bet gydytojas sako nieko baisaus, reikia gimdyti ir kuo ilgiau maitinti.
Ar jums mergaites viskas gerai su ta musu VD ? ar irgi jauciat kokius negerumus ? Gal cia pilnatis, ar kazkaip orai veikia ? as net nezinau ka man daryti, kaip iseiti is tos bjaurios busenos ????? Gal ka patarsite ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2008 07 23, 13:03)
Sveikos mergaites-voveraites smile.gif kaip jus jauciates ? As galiu pasakyti, man jau kokia trecia diena kosmaras - pastoviai svaigsta galva, toks vaizdas kad as -  tai ne as (baisus ir keistas pajutis), as vakar buvau tokia issigandusi, kad man darbe prasidejo isterika, pradejau verkti, isvariau namo, tai kalbejausi su sese, vis kartodama, kad as nenoriu patekti i psichuske, ir kad man stogas vaziuoja ....  blink.gif  tai vakar isgeriau 0.5 xanax ir nuo 15.00 val iki ryto pramiegojau, man dar taip nebuvo... Net nezinau kas man yra. Siandien dariausi kaklo kraujagysliu ultragarsa, tai pasake viskas OK, be pakeitimu - ir apsidziaugiau ir ne - nes nesuprantu nuo kuo man taip bloga, as vos darbe issedziu. Dare dar ir krutu ultragarsa, tai aptiko abejuose krutyse cistas..... nusiminiai, bet gydytojas sako nieko baisaus, reikia gimdyti ir kuo ilgiau maitinti.
Ar jums mergaites viskas gerai su ta musu VD ? ar irgi jauciat kokius negerumus ? Gal cia pilnatis, ar kazkaip orai veikia ? as net nezinau ka man daryti, kaip iseiti is tos bjaurios busenos ????? Gal ka patarsite ?  4u.gif

o tu geri kokius nors AD, ar tik retkarciais Xanax? nes man taip buvo pries AD vartojima, kai stogas vaziavo, galvojau irgi, kad karaustausi is proto ir reieks i psichuske..
Atsakyti
QUOTE(alencija @ 2008 07 23, 13:18)
o tu geri kokius nors AD, ar tik retkarciais Xanax? nes man taip buvo pries AD vartojima, kai stogas vaziavo, galvojau irgi, kad karaustausi is proto ir reieks  i psichuske..

geriu jau 4 men. seratralin. Tame ir problema, kad AD geriu, o savijauta labai bloga, bent dabar, pasimatavau spaudima 106 - 63, o pulsas 112, vos pasedziu darbe.
Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2008 07 23, 15:25)
geriu jau 4 men. seratralin. Tame ir problema, kad AD geriu, o savijauta labai bloga, bent dabar, pasimatavau spaudima 106 - 63, o pulsas 112, vos pasedziu darbe.

nu man sake gydytojas, kad gali ir tuo periodu kai vartojama AD atkryciu buti, bet jeigu jie jau labai stiprus ir tesiasi ilga laika reikia keisti vaistus arba didinti doze vaisto. gal ko pasinervinai, pergyvenai dabar, ir pasekme to, kad dabar negera. nu uzjauciu labai, nes pati zinau ka tai reiskia.. laikykis, vistiek praeis.
Atsakyti
Jeigu tave Musicka paguos, tai ri man taip pat yra..smile.gif)) kiekviena ryta darbe kankinuosi... tik as kazkaip niekada neisterikuoju.. nors ishsigastu labai.. as 2 metai geriau sertralina.. bet ziema prasidejo tokie galvos svaigimai, kad siaubas.. tai nusprendziau nebegerti.. velniu man juos naudoti, jeigu ne kiek nuo to negeriau.. o pulsas irgi daznai buna toks kaip ir pas tave.. nors gal dabar jau truputi mazesnis.. o siaip pastoviai buna ~83.. ir dar kazkaip blogiau matau...smile.gif

QUOTE(Musicka @ 2008 07 23, 14:25)

Atsakyti
QUOTE(Musicka @ 2008 07 23, 12:03)
Sveikos mergaites-voveraites smile.gif kaip jus jauciates ? As galiu pasakyti, man jau kokia trecia diena kosmaras - pastoviai svaigsta galva, toks vaizdas kad as -  tai ne as (baisus ir keistas pajutis), as vakar buvau tokia issigandusi, kad man darbe prasidejo isterika, pradejau verkti, isvariau namo, tai kalbejausi su sese, vis kartodama, kad as nenoriu patekti i psichuske, ir kad man stogas vaziuoja ....  blink.gif  tai vakar isgeriau 0.5 xanax ir nuo 15.00 val iki ryto pramiegojau, man dar taip nebuvo... Net nezinau kas man yra. Siandien dariausi kaklo kraujagysliu ultragarsa, tai pasake viskas OK, be pakeitimu - ir apsidziaugiau ir ne - nes nesuprantu nuo kuo man taip bloga, as vos darbe issedziu. Dare dar ir krutu ultragarsa, tai aptiko abejuose krutyse cistas..... nusiminiai, bet gydytojas sako nieko baisaus, reikia gimdyti ir kuo ilgiau maitinti.
Ar jums mergaites viskas gerai su ta musu VD ? ar irgi jauciat kokius negerumus ? Gal cia pilnatis, ar kazkaip orai veikia ? as net nezinau ka man daryti, kaip iseiti is tos bjaurios busenos ????? Gal ka patarsite ?  4u.gif

Ar darai kvepavimo pratimus? Pakvepuok, pamatysi kaip palengves. Ir apskritai atkreipk demesi i savo kvepavima. Itariu, kad jis labai pavirsutiniskas, stenkis kvepuoti lygiai,kad pilvas kilnotusi ir pilnai iskvepk. Ar nelankai kokio baseino ar kokio kito sporto.? Bent man tai palengvina bukle
Tu nesi psichine ligone, juk zinai tai. Turi nerimo sutrikima...Kaip ir dauguma is cia esanciu
Man irgi nemiga prasidejo, siandien su klonazepamu miegojau....Pilnatis gal irgi kazkiek veikia.
Atsakyti
Man ir tokia savijauta budavo, bet dabar jau reciau kai prismenu kaip as kankinaus, nu ir velnaim? Dabar jau men geriu AD tikrai jau pradedu tiketi kad geriau ir tokie panikos priepuoliai silpnesni buna. Tai va kai buvo paastreje pamenat kai buvau supanikavus doh.gif o paskui kai prisiminiau kad as taip gyvendavau kas diena. Tai eina sau. Viskas ir tau bus gerai, gal tiesiog reikia vaistus pakeisti? man ta Klonazepama liepe gerti tai as miegu nakti kaip uzmusta. Nei as ka girdziu nei ka
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 07 23, 16:28)
Man ir tokia savijauta budavo, bet dabar jau reciau kai prismenu kaip as kankinaus, nu ir velnaim? Dabar jau men geriu AD tikrai jau pradedu tiketi kad geriau ir tokie panikos priepuoliai silpnesni buna. Tai va kai buvo paastreje pamenat kai buvau supanikavus  doh.gif o paskui kai prisiminiau kad as taip gyvendavau kas diena. Tai eina sau. Viskas ir tau bus gerai, gal tiesiog reikia vaistus pakeisti? man ta Klonazepama liepe gerti tai as miegu nakti kaip uzmusta. Nei as ka girdziu nei ka

Kiek laiko tau klonazepama skyre gerti?
Atsakyti
QUOTE(mireja @ 2008 07 23, 17:33)
Kiek laiko tau klonazepama skyre gerti?

geriu nakciai po 1/4 jau koki menesi, buvau nutraukus tai liepe vel pradeti. bet galvoju ar man reikia toliau gerti ar ne. Nes kazkaip atsijungiu jau visai miegodama. O dar prie to ir xanax geriu. Bet dabar kaip ir nelabai noreciau nutraukti be gydytojo leidimo.
Atsakyti
Kaip siandien jauciates? As tai be rysio, nes galva atrodo kaip i presa ispausta kad butu, taip spaudzia man ja schmoll.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif as irgi panasiai jauciuosi...man lyg ir gerkle skaudena,lyg sloga.....kazkur matyt perpute... g.gif nesmagu per tokius karscius su skaudancia gerkle buti... verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
As irgi sian ziauriai dirgli, nervuota, irzli. Nerimukas toks mazas viduj yra, bet matomai AD daro savo, apslopina ji. tik viena itarima negera turiu, kad galiu lauktis.. vat jau cia butu isvis negerai doh.gif , nes keturis men geriu AD. nu bet labai tikiuosi, kad taip nebus. Kita savaite pasidarysiu testa, bus aisku... kazko pilvo apacia maudena g.gif
ar kuriai teko is jusu pastoti vartojant AD?
Atsakyti