Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

O as paskambinau daktareliui ir sake kad taip buna prie vegetaciniu sutrikimu, kaip pradedi gerti vaistus gali akyse mirgeti ir regejimas strigti. Sake kad viskas gerai. Tik kad dar liepe man gerti klonazepam nakciai. Tai imsiu kokia imanoma maziausia doze. Nes siaip tai jis amn nepatinka schmoll.gif as taip sunkiai ryte isivaziuoju paskui po jo g.gif Nu bet reikia tai reikia ka jau dabar padarysi, kad tik pageretu
Atsakyti
o tai tu blogai miegi?

QUOTE(augjogx @ 2008 07 15, 13:50)
O as paskambinau daktareliui ir sake kad taip buna prie vegetaciniu sutrikimu, kaip pradedi gerti vaistus gali akyse mirgeti ir regejimas strigti. Sake kad viskas gerai. Tik kad dar liepe man gerti klonazepam nakciai. Tai imsiu kokia imanoma maziausia doze. Nes siaip tai jis amn nepatinka schmoll.gif as taip sunkiai ryte isivaziuoju paskui po jo  g.gif Nu bet reikia tai reikia ka jau dabar padarysi, kad tik pageretu

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 07 15, 14:08)
o tai tu blogai miegi?

as miegu kaip ir normaliai, bet man sako kad as neatsipalaiduoju miegodama blush2.gif
Atsakyti
augjogx manau kad tau nereikia labai issigasti....man ir daznai sitas nerimas uzeina,ir miegas sutrinka.nors as negeriu ad.man nakciai padeda clonazepamas.o kartais ir diena tenka isgerti jo.....o ka daryti....ir ant akiu krenta...o kas liecia pms,tai sitas dalykas tikrai zinau paastreja.o ypac mums-vegetodistonikems...bent man buna viskas dvigubu smugiu suduodama g.gif .ir svaigimas,ir pykinimas,ir kuno skausmai,raumenu skausmai-dvigubi...nelabai ka galiu pasakyti apie ad,nes ju negeriu,bet manau tiek atgerus-gal vertetu pakenteti..... mirksiukas.gif as taip pagalvoju-kada po velniu baigsis visos sitos nesamones,noriu normalaus gyvenimo.... blink.gif taip pabodo-kiekviena diena vis ka nors skauda,vis kas nors negerai....su ad as tempiu guma....nezinau ar gerai darau...? g.gif bet paskaicius kai kuriu mergaiciu istorijas-pagalvoji-kam save nuodytis metus,jei po to vel is naujo viskas kartojasi?is kitos puses vel pagalvoji-bet tuos metus nors pagyveni..... thumbup.gif nezinau....nezinau....
Atsakyti
labai atsiprasau, bet as cia kazko nesuprantu.
jeigu tu miegi normaliai. ir atsikeli ishsimiegojusi. ar ne?
tai kaip tau gali sakyti, kad tu miegodama neatsipalaiduoji?
ar tu gal kartu su daktaru miegi? biggrin.gif biggrin.gif

is savo patirties galiu papasakoti.. kai man prasidejo tie vegetacines distonijos priepuoliai (arba kaip dabar sako panikos priepuoliai) is pradziu is baimes del nezinios -kas cia man dabar atsitiko, buvau pradejusi bijoti miegoti arba uzmigti, nes "o jeigu man vel kas atsitiks" .. bet paskui kai jau pradejau susivokti kas man atsitiko.. miegas susitvarke ir miegodavau normaliai.. tik beda buvo ta, kad diena man sirdis nesiliaudavo dauziusis ir t.t. Taip galu gale susiduriau su psichiatrais.. na man irgi iskarto paskyre ad ir tranxena. tai galiu pasakyti, kad nuo to tranxeno, as pradejau taip prastai miegoti, per nakti atsibusdavau po keleta kartu, ir tada diena noredavau miegoti..ir dar sapnuodavau visokias nesamones.. tada pasiule pabandyti clonazepama. buvo lygtai geriau.. o paskui as pati emiau ir nusprendziau, kad nebegersiu as ju nakciai.. ir nezinau kas pasidare, bet vel pradejau miegoti normaliai.. bet gal tik man cia taip.. beje ir spitominas mane veikdavo kazkaip ne taip. ishgerdavau ryte, ir toks apsiblausimas ir sunkumas uzeidavo kokiam pusvalandziui, kad irgi meciau.. g.gif siaip clonazepamas diena padedavo puikiai, tik as jo labai mazai tenaudojau.. o dabar tai del atsargos turiu lexatonilio.. ir apskritai, dabar jau 2,5 metu nuo mano bedu pradzios, as savo vaistineleje turiu tiek visokiu raminamuju. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(augjogx @ 2008 07 15, 15:44)
as miegu kaip ir normaliai, bet man sako kad as neatsipalaiduoju miegodama  blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 07 15, 23:43)
ar tu gal kartu su daktaru miegi?  biggrin.gif  biggrin.gif

is savo patirties galiu papasakoti.. kai man prasidejo tie vegetacines distonijos priepuoliai (arba kaip dabar sako panikos priepuoliai) is pradziu is baimes del nezinios -kas cia man dabar atsitiko, buvau pradejusi bijoti miegoti arba uzmigti, nes "o jeigu man vel kas atsitiks" .. bet paskui kai jau pradejau susivokti kas man atsitiko.. miegas susitvarke ir miegodavau normaliai.. tik beda buvo ta, kad diena man sirdis nesiliaudavo dauziusis ir t.t. Taip galu gale susiduriau su psichiatrais.. na man irgi iskarto paskyre ad ir tranxena. tai galiu pasakyti, kad nuo to tranxeno, as pradejau taip prastai miegoti, per nakti atsibusdavau po keleta kartu, ir tada diena noredavau miegoti..ir dar sapnuodavau visokias nesamones.. tada pasiule pabandyti clonazepama. buvo lygtai geriau.. o paskui as pati emiau ir nusprendziau, kad nebegersiu as ju nakciai.. ir nezinau kas pasidare, bet vel pradejau miegoti normaliai.. bet gal tik man cia taip.. beje ir spitominas mane veikdavo kazkaip ne taip. ishgerdavau ryte, ir toks apsiblausimas ir sunkumas uzeidavo kokiam pusvalandziui, kad irgi meciau..  g.gif  siaip clonazepamas diena padedavo puikiai, tik as jo labai mazai tenaudojau.. o dabar tai del atsargos turiu lexatonilio.. ir apskritai, dabar jau 2,5 metu nuo mano bedu pradzios, as savo vaistineleje turiu tiek visokiu raminamuju. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Siaip, man gydytoja sake,kad panikos priepuoliai ir vegetacine distonija yra skirtingi dalykai.
Esu girdeusi,kad gerai issimiegoti ir pailseti ,neuztenka tik pamiegoti.Ne vienai mano pazystamai,gydytojai israsydavo vaistu,motyvuodami,kad nervai labiau pailses ir atsipalaiduos.
P.S.
O kas jums ir kaip, tiek raminanciu priraso?As ,kad ir kaip prasydavau,negaudavau,tik pacioje pradzioje kai dar priepuoliai budavo,reikedavo clonazepamo ketvirti po liezuviu pakisti.Priepuoliai dingo ir raminancius maciau kaip savo ausis smile.gif Ir seimos gydytoja,kai tik paprasau ko nors,tai tik visokius homeopatinius verysad.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
As irgi vargstu su tuo miegu, nors palyginus kas buvo kovo men. tai zymiai geriau. Uzmigti dabar jau galiu, bet toks vaizdas kad miegu budinciam rezime, prabudineju po 100 kartu, nereikia net zadintuvo. Tai kai buna napamiegu gerai keleta naktu, tai 1/4 clonazepama nakciai isgeriu, ziauriai nenoriu, bet ka darysi, bent atsikeliu pailsejus. Gal jus zinote kokiu preparatu (zoliniu) kurios sureguliuotu normalu miega ?
Ir dar noriu paklausti - ar gali taip buti, as jau beveik 3 men. geriu AD (sertralin) bet man pries menesi buvo uzejus tokia depresuha, kad sakes, gyvenimas buvo nemielas, kas cia per nesamones, taigi vaistai tik padeti turi ??? ar cia vadinamos musu duobes ??? Kaip noretusi gryzti i tuos senus laikus, kai jauciausi sveika, laiminga, o dabar keikviena diena kova uz buvi. Linkiu visiems geros nuotaikos ir geru emociju 4u.gif
Atsakyti
Ai nu gi zinai, kad sioje korumpotoje sistemoje viskas imanoma.. thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(olive @ 2008 07 16, 11:21)
Siaip, man gydytoja sake,kad panikos priepuoliai ir vegetacine distonija yra skirtingi dalykai.
Esu girdeusi,kad gerai issimiegoti ir pailseti ,neuztenka tik pamiegoti.Ne vienai mano pazystamai,gydytojai israsydavo vaistu,motyvuodami,kad nervai labiau pailses ir atsipalaiduos.
P.S.
O kas jums ir kaip, tiek raminanciu priraso?As ,kad ir kaip prasydavau,negaudavau,tik pacioje pradzioje kai dar priepuoliai budavo,reikedavo clonazepamo ketvirti po liezuviu pakisti.Priepuoliai dingo ir raminancius maciau kaip savo ausis  smile.gif Ir seimos gydytoja,kai tik paprasau ko nors,tai tik visokius homeopatinius  verysad.gif
Geros dienos visoms  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 07 15, 22:43)
ar tu gal kartu su daktaru miegi?  biggrin.gif  biggrin.gif

is savo patirties galiu papasakoti.. kai man prasidejo tie vegetacines distonijos priepuoliai (arba kaip dabar sako panikos priepuoliai) is pradziu is baimes del nezinios -kas cia man dabar atsitiko, buvau pradejusi bijoti miegoti arba uzmigti, nes "o jeigu man vel kas atsitiks" .. bet paskui kai jau pradejau susivokti kas man atsitiko.. miegas susitvarke ir miegodavau normaliai.. tik beda buvo ta, kad diena man sirdis nesiliaudavo dauziusis ir t.t. Taip galu gale susiduriau su psichiatrais.. na man irgi iskarto paskyre ad ir tranxena. tai galiu pasakyti, kad nuo to tranxeno, as pradejau taip prastai miegoti, per nakti atsibusdavau po keleta kartu, ir tada diena noredavau miegoti..ir dar sapnuodavau visokias nesamones.. tada pasiule pabandyti clonazepama. buvo lygtai geriau.. o paskui as pati emiau ir nusprendziau, kad nebegersiu as ju nakciai.. ir nezinau kas pasidare, bet vel pradejau miegoti normaliai.. bet gal tik man cia taip.. beje ir spitominas mane veikdavo kazkaip ne taip. ishgerdavau ryte, ir toks apsiblausimas ir sunkumas uzeidavo kokiam pusvalandziui, kad irgi meciau..  g.gif  siaip clonazepamas diena padedavo puikiai, tik as jo labai mazai tenaudojau.. o dabar tai del atsargos turiu lexatonilio.. ir apskritai, dabar jau 2,5 metu nuo mano bedu pradzios, as savo vaistineleje turiu tiek visokiu raminamuju. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Man ir taip buvo kad bijodavau uzmigti kad nenumirciau.Ale dabar jau nieko. Vakar ikaliau maza dalele to klonazepamo, nu zinokit tikrai miegas skiriasi. jauciu kad energijos daugiau turiu. Nors gal cia itakos turi ir skambutis gydytojui. Pasake kad viskas gerai tai ir tada zymiai geriau jauciuosi
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 07 16, 14:21)
Man ir taip buvo kad bijodavau uzmigti kad nenumirciau.Ale dabar jau nieko. Vakar ikaliau maza dalele to klonazepamo, nu zinokit tikrai miegas skiriasi. jauciu kad energijos daugiau turiu. Nors gal cia itakos turi ir skambutis gydytojui. Pasake kad viskas gerai tai ir tada zymiai geriau jauciuosi

Sveikos visos,toks orelis uz lango,tik prie kompo drybsoti rolleyes.gif
O man nuo clonezapamo nebudavo jokios energijos,net jei tekdavo pavartoti vakare,tai dar iki pietu vaiksciodavau apdujusi stupid.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olive: 17 liepos 2008 - 09:56
QUOTE(olive @ 2008 07 17, 10:55)
Sveikos visos,toks orelis uz lango,tik prie kompo drybsoti  rolleyes.gif
O man nuo clonezapamo nebudavo jokios energijos,net jei tekdavo pavartoti vakare,tai dar iki pietu vaiksciodavau apdujusi  stupid.gif

man irgi nuo Klonazepamo taip buvo. Bet dabar tai as jo atsignybiu tik kruopelyte, tai viskas ok. Ir kas keisciausia kad as atsikeiu ryte labai gerai ir jau nebemieguista. Tik po kokiu 2 val toks miegas suima paskui isivaiskto ir tada jau viskas ok 4u.gif Taip noriu tiketi kad viskaas gerai bus, tai manu kad viskas taip ir bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pažiūrėjau kad senokai niekas nerašė, labai norėčiau tyliai pasidžiaugti, kad tai reikštų geras skyrelio permainas smile.gif

Mes apturėjom streso savaitgalį, pagalvojau jei nebūčiau jau tiek įsigėrusi AD, turbūt katastrofa būtų buvus, jau ir taip nelengva... Vaikui penktadienį susinėrė žarnos (invaginacija), staigiai sukarščiavo, pradėjo raitytis, nusilpo, nuvežėm į ligoninę, laimei neprireikė operacijos, užteko prapūtimo su narkoze, bet streso ojojoj kiek. Jau vien pagulėjimas ligoninėj ko vertas, o dar nuolat zyziantis ir nepatenkintas vaikas, baimė dėl jo sveikatos...

Ir dar supratau vieną dalyką... Man reikia keisti darbą, jis viena iš priežasčių, kuri man galėjo "padėti" įsitaisyti VD ir paniką...
Atsakyti