QUOTE(augjogx @ 2008 07 14, 22:39)
Nu as ir Cipralex geriu, ale man akyse mirgejimas kazkoks gaunasi karts nuo karto. Ar tau nebudavo pradzioj taip? nes lyginant mane su tavim tai as dar neilgai gerius. Toks jausmas kad ar tai nedatraukiu ar akyse liejasi
Tai irgi nerimo bangos dar uzeina karts nuo karto ir prakaitas pila juodai. Nu bet jau ir tvarkytis noriu namuose tai jau
pliusas nerealus o tai per siuksles laipiojau ir nenorejau nieko daryti
nu mirgejimo man tokio kaip nebuvo sakyciau, bet ant akiu krite buvo, ziuriu pvz imonika ir lyg kazkas netaip. ir dbar lyg buna, bet as nezinau ar cia nuo vasitu, greiciau nuo nerimo gal, ir daktaras man ta sake. nebent jau labai ryskiai tau tas jauciasi, o salutin is poveikis ir yra sio vasito, kad gali sutrikti regejimas, pasikonsultuok su gydytoju, jis turetu zinoti. man tai pirmos savaites pradejus gerti buvo katastrofa, nezinau kur dingti kur begti, taip negera buvo, rodes, kad mane pjautso viduje, smaugia. paskui jau su lorafeno pagalba vakarais uzmigdavau pailsedavoau, nes seip isvis nemiegojau beveik du menesius. po dvieju svaiciu jau buvo pagerejimas toks, kad jauciausis normalus zmogus, tik seip viduj negera buvo, jausmas kaltinantis kodel man tas atsitinka, kodel kiti gyvena be jokiu baimiu, nerimu ir paniku. n uir po dvieju menesiu gerimo buvo uzejus triju dienu audra. su gydytoju konsultavasui, ta isake gali buti, tik nereikai issigasti, tada reikai koki raminanti vaista gerti, jeigu tai audrai jeu leidziau isibanguoti, o paskui vel atslego. maanau, kad tu dar palauk, islauk tris menesiukus, nes panikoms, nerimui vidutinis laikas ir yra tiek sksiriams su cipralex. bet asiku jeigu jaua labai labai negerai, tai gal tau jei netinka, arba per silpni, jeigu geroi po 10, gal po 15 reiktu. bet betkokiu atveju kalbekis su gydytoju.
nu kaip man jusu mergaites irgi gaila zinokit, net per sirdi pereina, kai kuri cia parasot, kad sian negera, nes pati zinau ka tai reiskai, kokia tai busena, tik mes galim suprasti....vakar vakare ir as pati lorafeno emiau, nerimas nekankino, ramu buvo, tik uzmigti negalejau, gal kad karsta buvo...