Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(augjogx @ 2008 07 08, 14:04)
Va matai kaip gerai, gal ir man ateity taip darys. O kokius tu vartoji? As tai Cipralex, kazkaip savaite buvo visai gerai. Bet dabar jau vartoju gal kokia 12 diena tai ir pykina ir galva skauda kelinta diena. Kazi ar gali del AD buti. Lygtai gydytojas minejo kad gali pykinti nu bet galva kaip plesia  doh.gif

Seroxat. O tu paskaityk lapelį, gal ir gali būt toks šalutinis poveikis.

Man ilgai gerai nesidarė nuo AD. Prie viso to žiauriai prakaitas mušė, nuolat šlapia vaikščiojau. O po poros savaičių nuo pradžios buvo toooks pablogėjimas. Ilgai organizmas matyt nepriėmė. Galvos neskaudėjo, o pykindavo tai ir prieš AD... Geriau jaučiausi tik praėjus kokiem 2-3 mėnesiam vartojimo. Va dabar, tfu tfu tfu visiškai žmogus jaučiuosi, jokių svaigimų, panikos priepuolių schmoll.gif Ar sutapimas ar ne, bet visiškai užsiraukė man likutiniai reiškiniai kai pradėjau "šarmintis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 07 08, 14:04)
Va matai kaip gerai, gal ir man ateity taip darys. O kokius tu vartoji? As tai Cipralex, kazkaip savaite buvo visai gerai. Bet dabar jau vartoju gal kokia 12 diena tai ir pykina ir galva skauda kelinta diena. Kazi ar gali del AD buti. Lygtai gydytojas minejo kad gali pykinti nu bet galva kaip plesia  doh.gif

Oi mane nuo cipralex labai ilgai pykino. Ypač ryte valantis dantis ax.gif Manau kad gali ir galvą nuo jų skaudėti, vistiek ten kažką mūsų smegenukam daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu tikekimes kad jie tik i gera daro musu smegenim, nes baimiu tai tikrai maziau ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, smile.gif
matau rasinejate apie Cipralex'a,teko ir man ji truputi pavartoti(apie pora savaiciu)
Atsimenu buvo be galo silpna,visiska apatija,nelipdavau is lovos ir jegu nebudavo ir prasmes nemaciau.Gydytoja is karto pakeite i kitus AD ,sake:neturetu taip buti.Po to situacija pagerejo...
Sekmes visoms 4u.gif ir gero oro vacation1.gif
Atsakyti
Sveikos

o man siandien jau galva nebeskauda taip, gal prades gereti savijauta. Nuotaika tai tikrai geresne jauciu. Nors ta Cipralex neilgai tegeriu ax.gif
Atsakyti
labukas visoms.... 4u.gif kaip gyvenate?kaip sveikateles?ko nerasote? g.gif aaauuuuu,kur visos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 07 12, 18:27)
labukas visoms.... 4u.gif kaip gyvenate?kaip sveikateles?ko nerasote? g.gif aaauuuuu,kur visos? mirksiukas.gif

Labas, mergytes 4u.gif
As vis paskaitineju, kazkaip tikrai atostogos, viskas aprimo, ne tokios ir mes aktyvios.
Atradau seniai pamirsta relaxo metoda - siuvinejima - nusipirkau kol kas mazuciu pavyzdeliu ir "uzsikabinau" - sedziu balkone sau kaip kokia bobulyte ir kaifuoju - gelytes zydi, oras irgi "mano" - saule neplieskia, ne karsta, zodziu pas tas smile.gif
Gal viskas i gera, gal nera taip jau viskas beviltiska, kaip kartais atrodydavo - viskas, kas buvo gero ir grazaus, baigesi, teks nesti si nerimo ir paniku "kryzeli" iki gyvenimo pabaigos schmoll.gif
O kai geriau, tai tiesiog reikia dziaugtis ir tiek, nors ir labai mazais pasiekimais - va ryte net vaisiu ir uogu su vyru nuvaziavome nusipirkti, ir kavos isgeriau - ir NIEKO, sirdeles NEKALA, zodziu viskas nuo vidinio nusiteikimo priklauso : ax.gif
Linkiu ir Jums visoms nors ir po trupineli ramybes, harmonijos ir sugebejimo pasidziaugti smagiomis akimirkomis, kai nelieka minciu apie gresiancias ir isivaizduojamas ligas ir susitelkima ties savais kuno siunciamais signalais, kuriuos kartais taip mokame isdidinti ir sureiksminti ir save isibauginti unsure.gif
Rasykite, kartu smagiau ir lengviau zygiuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos,
Ar geriau jauciates kad jeu neberasot? Man tai net nzn kaip ir geresne savijauta bet buna tokiu nuotaikos svyravimu, gal tas Cipralex turi kokio poveikio. Kartais su niekuo sneketi nenoriu kartais negaliu nutilti doh.gifO dar kai pradejuo spuogais versti, nieko daugiau nenaudoju tai net nzn ar gali toks vaistu poveikis buti? kaip paaugle dabar nuseta inkstirais o ypac galvoje, net nzn kaip gydyti tokius dalykus nes net paauglystej neturejau tokiu problemu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 07 14, 08:22)
Sveikos visos,
Ar geriau jauciates kad jeu neberasot? Man tai net nzn kaip ir geresne savijauta bet buna tokiu  nuotaikos svyravimu, gal tas Cipralex turi kokio poveikio. Kartais su niekuo sneketi nenoriu kartais negaliu nutilti  doh.gifO dar kai pradejuo spuogais versti, nieko daugiau nenaudoju tai net nzn ar gali toks vaistu poveikis buti? kaip paaugle dabar nuseta inkstirais o ypac galvoje, net nzn kaip gydyti tokius dalykus nes net paauglystej neturejau tokiu problemu  schmoll.gif

Man tas pats, veidas spoguotas..ko tik nebandziau , bet..man jie atsirado po dozes vaistu, kai skaudejo stuburo izvarza, todel esu sventai ysitikinusi- kad spuogai nuo vaistu. bent jau man..
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 07 14, 09:22)
Sveikos visos,
Ar geriau jauciates kad jeu neberasot? Man tai net nzn kaip ir geresne savijauta bet buna tokiu  nuotaikos svyravimu, gal tas Cipralex turi kokio poveikio. Kartais su niekuo sneketi nenoriu kartais negaliu nutilti  doh.gifO dar kai pradejuo spuogais versti, nieko daugiau nenaudoju tai net nzn ar gali toks vaistu poveikis buti? kaip paaugle dabar nuseta inkstirais o ypac galvoje, net nzn kaip gydyti tokius dalykus nes net paauglystej neturejau tokiu problemu  schmoll.gif

Sveikos merginos,
Nu as irgi gerai jauciuosi dabar, praeita savaite visa "kosmose" buvau, tai uzsirasiau privaciai sian pas viena daktara, nueisiu konsultaciajai, nes seip vaisktau pas gydytoja Koralu poliklinikoj, seip nebloga, tik nelabai isklaso mane:)o sitas daktarelis jaunas, malonus. daug patarimu, nuramina, suteikia pasitikejimo ir pasveikimo vilties:)
dabar kas liecia spuogus, mane irgi bere ir piram karta ir dabar, kai pas gydytoja uzklausiau, tai tik papurte galva, tipo negali buti, reiks paklusti pas si gydytoja. bet man padejo tfu tfu tfu, tepaliukas. nuejau i Kauno gatves poliklinika pas Rostova, israse tepaliuko su antibiotiku ir hormonu Depo provera, naudoju dbar antra, bet jau po pirmo rezultatas buvo geras, tai mazum pagelbes ir jums pameginkit, jo kaina apie 26 litus, cia gaminamas. O as tai dbar labai prakaituoju, ypac naktimis, atsikeliu visa slapia, lyg is vonios islipus, nezinau ar cia nuo sito karscio ar nuo vaistu?
Bet visumoj viskas gerai, jeigu savijauta tokia tai butu galima gyventi ir simta metu:) Tik valgyti pradejau daug, bet jau cia ne nuo vaistu:)
Atsakyti
O mano oda kokia riebi dabar doh.gif galva kiekviena diena verkiant turiu plauti, nu sakes ne jau cia toki poveiki tas Cipralex duoda. Nu kad tik galvele tvarkytus iskesiu tuos spuogus kad tik stoga i vieta pastatytu. Tik va ryte kai isgeriu sirdele tai dauzosi o paskui nieko isgeriu xanax ir praeina. Nu zodziu kad viskas gerai dar nelabai galiu pasakyti, bet akyse jau svieseja ax.gif
Atsakyti
as parpedinau is dakterelio jau, tai taip jis mane gerai nuteike, suteike vilties ir pasitikejimo. nu kad tokiu daktaru daugiau, tai manau vaistu poveikis dar efektyvesnis butu:)
Atsakyti