Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

QUOTE(husmor @ 2008 07 02, 15:04)
Nee..turi daryti,kaip mes visos darem, pirma isleisti kelis tukstanncius tyrimams- o tik tada pas psichiatra  biggrin.gif  4u.gif  ( juokas )

thumbup.gif va cia tai geras. Man taip nuotaikos siandien nera , nu bet cia tai tiesiai i taikini bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 02 liepos 2008 - 14:14
pritariu husmor... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikra tiesa...
Atsakyti
Gal jau geriau jauciames jei jau pacios patikejom kad viskas nuo nervu darosi cia mums. As taip stengiausia visus metus gerus be AD galvojau kad susitvarkysiu bet deje. O kai dabar pagalvoju kam reikejo save tiek draskyti g.gif Ka jau padarysi reikia tai reikia, bet siaip tai jei anksciau tai gal jau ir susitvarkius viska buciau ir nebereiktu gerti. Bet geriau veliau negu niekad blush2.gif
Atsakyti
Jurgele,
gal gali pasidalinti kokia nuorodele apie tuos šarminančius produktus?
nes siaip jau yra tokia versija.. kad organizme gaminasi per daug pieno rugsties, ir todel buna depresijos, vegetatikos sutrikimai...
tai butu idomu paskaityti...smile.gif)
a mazu pades? biggrin.gif lotuliukas.gif
bo dabar tai tik kalbu ir nieko nedarau.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 07 03, 11:46)
Jurgele,
gal gali pasidalinti kokia nuorodele apie tuos šarminančius produktus?
nes siaip jau yra tokia versija.. kad organizme gaminasi per daug pieno rugsties, ir todel buna depresijos, vegetatikos sutrikimai...
tai butu idomu paskaityti...smile.gif)
a mazu pades? biggrin.gif lotuliukas.gif
bo dabar tai tik kalbu ir nieko nedarau.. lotuliukas.gif

Galiu lotuliukas.gif čia patys produktai, o čia visas psl ta tema.

Nežinau, man tai tikrai geriau, kai pradėjau gerti g.gif Nors ir stresų dabar vėl yra, kažkaip nepablogėjo (3x tfu) cool.gif
Atsakyti
Kažkas man šiandien yr, nesusitvarkau su kompu, ištrynė viską ką norėjau parašyt lotuliukas.gif

NOrėjau pasibėdavot dėl to guzo jaučiamo gerklei, kažkas apie jį rašėt g.gif Ar jis ilgai laikosi jums, man tai užeina, tai praeina. toks keistas jausmas, kaip po žarnos ryjimo g.gif

Papildyta:
QUOTE(rjolancikas @ 2008 07 02, 16:31)
pritariu husmor... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif tikra tiesa...

smagus, bet taiklus juokelis thumbup.gif thumbup.gif

Važiuoiu į sanatoriją su dukryte, gal ten biški prasiblaškysiu, išmesiu bjaurias mintis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 04 liepos 2008 - 09:30
As visada stengiuosi y viska ziuret su jumoru ..bet kartais juokas ir manes neima smile.gif
oi..mergaites..sedziu as kalnuose su kompu rankose, gera, silta..saulute kaitina, va..lektuvelis ka tik praskrido.. biggrin.gif
tai taip dziaugiuosi sia minute..nes zinau,kad bus dienu liudnu...
visoms linkiu pasidziaugt maloniom akimirkom ...juk buna ir tokiu vegetonikem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 07 04, 13:30)
As visada stengiuosi y viska ziuret su jumoru ..bet kartais juokas ir manes neima smile.gif
oi..mergaites..sedziu as kalnuose su kompu rankose, gera, silta..saulute kaitina, va..lektuvelis ka tik praskrido.. biggrin.gif
tai taip dziaugiuosi sia minute..nes zinau,kad bus dienu liudnu...
visoms linkiu pasidziaugt maloniom akimirkom ...juk buna ir tokiu vegetonikem  4u.gif

Eik tu sau koks kaifas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aš kitą savaitę prie Nemuno vingių sedėsiu, tik dėja, be kompo biggrin.gif
Atsakyti
Labas, merginos 4u.gif
Jau kokia gera savaite savijauta kur kas geresne, siandien perskaiciau paskutines Jusu zinutes - jos irgi nera liudnos ir pesimistines, tai labai dziugina mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
O as ka tik pagalvojusi, kad kazkas ne taip - ar is balos ta gera savijauta, tik ka paprasiau vyro, kad veztu namo - sugalvojome iki centro nuvaziuoti, tai parduotuvej stovint eilej taip "gera" eme darytis, kad maniau tuoj nugriusiu verysad.gif
O siuo metu, kai rasau, viskas ciki, - ramu, gera bigsmile.gif
O dar lyg nujausdama pries vaziuodama isgeriau puse Xanax - eilini karta irodymas, kad viskas musu galvelese - kaip nusiteiksi, kaip "uzsiprogramuosi", taip ir bus...
Gero Jums visoms ilgojo savaitgalio, o svarbiausia ramaus, harmoningo cool.gif wub.gif
Atsakyti
Pasakykit man, ar gali seimos gydytojas israsyti AD. Nes as neprivazinesiu i ta Kauna kas 2 savaites. Gal zinot kuri nors?
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2008 07 08, 13:25)
Pasakykit man, ar gali seimos gydytojas israsyti AD. Nes as neprivazinesiu i ta Kauna kas 2 savaites. Gal zinot kuri nors?

Manau, kad gali, jei žino kuriuos AD ir kokiom dozėm skirti g.gif

Pas saviškį psichiatrą aš važiuoju kas tris mėnesius, tai jis iškart išrašo trims mėnesiams, tris receptus su ateities datom ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgele: 08 liepos 2008 - 12:37
Va matai kaip gerai, gal ir man ateity taip darys. O kokius tu vartoji? As tai Cipralex, kazkaip savaite buvo visai gerai. Bet dabar jau vartoju gal kokia 12 diena tai ir pykina ir galva skauda kelinta diena. Kazi ar gali del AD buti. Lygtai gydytojas minejo kad gali pykinti nu bet galva kaip plesia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 08 liepos 2008 - 13:05