Sveikos
paskaiciau jusu komentarus nes seniai buvau ilindus, tai ziuriu kad greitai galesim atidaryti papildoma tema CIPRALEX. as buvau pas gydytoja tai ir man juos israse nes jau nebegalejau susitvarkyti su tais svaigimais tirpimais ir pan. Nors ir mankstas darau ir viska. Bet nueinu miegoti, o atsikeliu ryte kaip nemiegojus Kaip viskas nusibodio tai ir vaziavau pas gyd. Bet kai man prirase vaistu nakciai tokiu tai vos i lova speju ilipti is kart nuluztu ir dar cipralex ir xanax, nu man kazkaip labai jau daug cia visko atrodo. Bet sake tik menesiui o paskui paliks tik AD
QUOTE(augjogx @ 2008 06 30, 15:12)
Sveikos
paskaiciau jusu komentarus nes seniai buvau ilindus, tai ziuriu kad greitai galesim atidaryti papildoma tema CIPRALEX. as buvau pas gydytoja tai ir man juos israse nes jau nebegalejau susitvarkyti su tais svaigimais tirpimais ir pan. Nors ir mankstas darau ir viska. Bet nueinu miegoti, o atsikeliu ryte kaip nemiegojus Kaip viskas nusibodio tai ir vaziavau pas gyd. Bet kai man prirase vaistu nakciai tokiu tai vos i lova speju ilipti is kart nuluztu ir dar cipralex ir xanax, nu man kazkaip labai jau daug cia visko atrodo. Bet sake tik menesiui o paskui paliks tik AD
As jau antra karta geriu cipralex, pirma karta labai jis man gerai "tiko ir patiko", tik matomai per trumpai geriau, kad atsinaujino visi sitie nerimai. dbar jau geriu trys menesiai, pradzioj apie dvi savaites, kad miegociau geriau lorafena, is pradziu po 2mg, velaiu po 1mg. paskui miegas susitvarke savaime.
QUOTE(alencija @ 2008 06 30, 15:46)
As jau antra karta geriu cipralex, pirma karta labai jis man gerai "tiko ir patiko", tik matomai per trumpai geriau, kad atsinaujino visi sitie nerimai. dbar jau geriu trys menesiai, pradzioj apie dvi savaites, kad miegociau geriau lorafena, is pradziu po 2mg, velaiu po 1mg. paskui miegas susitvarke savaime.
o kad prisiskaiciau kad priauga svorio nuo tu Ad tai galvoju nu ner kad butu viskas gerai. Nu kada cia pasibaigs viskas. Bijau kam ir pasakyti kad tokiu vaistu prirase, nes aplinkai tai yra nenormalu
QUOTE(augjogx @ 2008 06 30, 17:22)
o kad prisiskaiciau kad priauga svorio nuo tu Ad tai galvoju nu ner kad butu viskas gerai. Nu kada cia pasibaigs viskas. Bijau kam ir pasakyti kad tokiu vaistu prirase, nes aplinkai tai yra nenormalu
nu as tikrai nepriaugau nei gramo juos vartodama. o ir dabar niekas neauga, taip kad nesibaimink. o gerti gerk, jeigu pati jau nebesusitvarkai su savimi ir niekam nesakyk, kam cia pasakoti? uztenka kad zinai tu, gydytojas ir mes:)
QUOTE(alencija @ 2008 06 30, 16:35)
nu as tikrai nepriaugau nei gramo juos vartodama. o ir dabar niekas neauga, taip kad nesibaimink. o gerti gerk, jeigu pati jau nebesusitvarkai su savimi ir niekam nesakyk, kam cia pasakoti? uztenka kad zinai tu, gydytojas ir mes:)
Aciu uz palaikyma , tik tiek kad jau seniai rekejo o laikiausi kiek imanydama ir vistiek prie to pacio priejau tik su didesnem komplikacijom
QUOTE(augjogx @ 2008 06 30, 17:47)
Aciu uz palaikyma , tik tiek kad jau seniai rekejo o laikiausi kiek imanydama ir vistiek prie to pacio priejau tik su didesnem komplikacijom
nu as manau, jeigu smegenelese truksta cheminiu junginiu, tai nepades tikrai nei terapijos, nei saviytaiga, nei joks laikymasis. Butini vaistai, kurie tuos junginius atstato. o prie vaistu tada jau galima ir terapijas taikyti, kad nauda didesne butu. as irgi uzdelsiau dabar pora menesiuku vaistus pradeti vartoti, gydytoja dar bande mane gydyti valerdixu, nes nuotaika mano buvo gera, tik viduj panika ir nerimas iki beprotybes mane slege.. paskui jau pati prisiprasiau pas ja cipralex, nors ji ma nsiule dar kitus, bet kadangi juos buvau gerus, man tiko, tai nenorejau eksperimentuoti. ir sikart reiks jau juos vartoti ilgaiu, negu pirma karta (9men buvo).
Sveikos merginos, noriu pasiguosti, o gal surasti palaikymo. As karts nuo karto cia parasau. As irgi pirma karta vartojau Zolofta (AD) - 2 metus paskui pati nutraukiau ir i PT ejau 6 men. (tik mano psichologe man ne labai patiko). Ir i gyvenimo meno kursus praejau. Kiek pagalvoju kiek as i save investuoju, bet kad pilnai islipciau is tu ligu - vis neiseina, net nezinau ko dar grebtis. Po beveik metu pertraukos vel gryzau prie AD (Seratralinas), jau geriu 2 men. Aisku simptomatika pagerejo, bet visvien kad pilnai atsistatyti - tikrai ne. Ir pas mane gyvenime viskas gerai, pagaliau sutikau nuostabu zmogu, daug grazaus laiko praleidziame kartu, darbas, namai - viskas ciki. Bet viduje is pradziu buvo nerimas, paskui po AD 1.5 men. pajutau ziauria depresuha, nezinau ar taip turi buti..... Na aisku tos mano busenos keiciasi. Nebuna visa laika blogai. Kamuoja visokios ikyrios mintys. Vakar kazkodel labai blogai jauciausi, tai vakarui neiskenciau isgeriau 1/4 clonazepamo, tai bent visa nakti ismiegojau. O is ryto save griauzti pradejau, kad esu jau kaip narkomane, pastroviai rankinuke vaistu kruva... Isnaudojau savo visas stiprybes atsargas, tiesiog nezinau, jei bus tik blogiau ka reikes daryti....
Eh kaip norisi tiesiog ramiai dziaugtis gyvenimu... Atrodo taip paprasta, bet neiseina Na sorry, merginos, uz tokias liudnas gaideles, tiesiog norejosi pasiguosti.... Linkiu siandien visoms geros nuotaikos
Eh kaip norisi tiesiog ramiai dziaugtis gyvenimu... Atrodo taip paprasta, bet neiseina Na sorry, merginos, uz tokias liudnas gaideles, tiesiog norejosi pasiguosti.... Linkiu siandien visoms geros nuotaikos
QUOTE(Musicka @ 2008 07 01, 08:22)
. Vakar kazkodel labai blogai jauciausi, tai vakarui neiskenciau isgeriau 1/4 clonazepamo, tai bent visa nakti ismiegojau. O is ryto save griauzti pradejau, kad esu jau kaip narkomane, pastroviai rankinuke vaistu kruva... Isnaudojau savo visas stiprybes atsargas, tiesiog nezinau, jei bus tik blogiau ka reikes daryti....
Nieko viskas gerai, mes cia visos paguodos ieskom. Bet man tai gydytojas israse menesi gerti klonazepama po 1 tabl. tai as geriu jo po 0,5. Nes kai isgeriau 1 tai visi galvojo kad jau miegosiu ir antra para ir pati kai atsikeliau tokia apdujus jauciausi. O dabar geriu 0,5 tai visai nieko, nu bet kaip as isimiegu kaip nezinau pries kiek laiko taip gera buvo miegoti. Tik gaila kad su vaistais tai eina tik padaryti. bet sake tipo vaistai sutvarkys ir paskui miegosiu normaliai. tikekimes kad taip ir bus. Dar prie viso to xanax liepe men pagerti+ AD. Nu zodziu visas bukietas. ziuresim kaip toliau bus
QUOTE(augjogx @ 2008 07 01, 09:10)
Nieko viskas gerai, mes cia visos paguodos ieskom. Bet man tai gydytojas israse menesi gerti klonazepama po 1 tabl. tai as geriu jo po 0,5. Nes kai isgeriau 1 tai visi galvojo kad jau miegosiu ir antra para ir pati kai atsikeliau tokia apdujus jauciausi. O dabar geriu 0,5 tai visai nieko, nu bet kaip as isimiegu kaip nezinau pries kiek laiko taip gera buvo miegoti. Tik gaila kad su vaistais tai eina tik padaryti. bet sake tipo vaistai sutvarkys ir paskui miegosiu normaliai. tikekimes kad taip ir bus. Dar prie viso to xanax liepe men pagerti+ AD. Nu zodziu visas bukietas. ziuresim kaip toliau bus
Zinai man gydytoja, aki prirase AD, kartu ir clonozepamo, na tipo kol suveiks AD, tai ji sake pagal nuoziura 1/8 ryte ir per pietus, o 1/4 arba 1/2 nakciai, bet as kazkaip diena istveriu, ne labai man reikia, bet va naktys budavo arba bemieges arba labai prastai miegodavau. Na tai as per tuos 2 men. (kai jau vartoju AD) is viso gal tik kokias 3 tabl. clonozepamo suvartojau, zodziu geriu tik esant reikalui... Bet mane neramina, kodel AD pilnai nesutvarko smegeninem ?? noretusi geresnio rezultato, jei jau vartoju AD. ir apskritai ar galima visiskai is tokio tipo ligu islipti, ar taip ir reikes visa gyvenima kankintis, kovoti del kiekvienos geros emocijos
QUOTE(Musicka @ 2008 07 01, 13:50)
Zinai man gydytoja, aki prirase AD, kartu ir clonozepamo, na tipo kol suveiks AD, tai ji sake pagal nuoziura 1/8 ryte ir per pietus, o 1/4 arba 1/2 nakciai, bet as kazkaip diena istveriu, ne labai man reikia, bet va naktys budavo arba bemieges arba labai prastai miegodavau. Na tai as per tuos 2 men. (kai jau vartoju AD) is viso gal tik kokias 3 tabl. clonozepamo suvartojau, zodziu geriu tik esant reikalui... Bet mane neramina, kodel AD pilnai nesutvarko smegeninem ?? noretusi geresnio rezultato, jei jau vartoju AD. ir apskritai ar galima visiskai is tokio tipo ligu islipti, ar taip ir reikes visa gyvenima kankintis, kovoti del kiekvienos geros emocijos
as esu vartojus pries 8 metus tai man buvo didele nelaime uz tai ir teko pavartoti bet man po keliu menesiu atsirado tiek jegos kad as kategoriskai nuejau pas gyd ir pasakiau kad noriu mesti ir po truputi meciau, bet pati to norejau labiau negu bet kas. Tai va tikiuosi kad ir dabar taip bus o klonazepam man liepe nakciai gerti visa laik (menesi laiko) kadangi as atiskeliu nepailsejus visai. Nu bet gal viskas po truputi usitvarkys
atleiskit kad klausiu, bet gal galit man paaiskinti kas ta vegetacine distonija? visko as cia neskaiciau gal sitoj temelej ir parasyta, net nezinau, man irgi kazkas netvarkoj yra, neturiu su kuo issikalbeti, jau baigiu visai isproteti...