Merginos, o kokius jus vaistukus vartojat ir ar padeda? As jau kaip minejau geriu trecias menuo cipralex 10mg, pirma svaite buvo kosmaras, kada pradejau gerti, nes nerimas buvo pakiles iki begalybes. paskui viskas buvo labai grazu, gera, ir dabar pries tris dienas vel nerimas uzejo, bet toks nera, kad labai didelis, bet vistiek negera viduj, tokia keista busena, lyg as lyg ne as. bet ir pradejau save stebeti, ar tirkai cia ne taip kazkas? ar jums taip buna? gal vaistai jau nebeveikia? nors kai geriau anskcaiu as juos buvo super efektas, jokiu nerimo priepuoliu kol vartojau nebuvo, tai manau, kad jie man tiko. penktadieni einu pas gydytoja, reikes viska pasipasakoti...
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 25, 11:33)
Labas husmor. Ojojoi kaip gerai žinau ši jausma.Viska ka aprašiai galima ir man priskirti Dabar geriu AD tai susitvarkau su panikom,bet nežinau kas bus toliau kada nustosiu jos vartuoti. Ne visa gi gyvenima būti kaip narkomane ir gerti hemija.Nežinau, bet tikrai nenoriu vėl tu jausmu ir išgyvenimu.O tu nėko nevartuoji iš vaistuku?
Nieko rimto as negeriu ir niekad negerus,kai jau visai blogai buna, einu pas motery- bioenergetike, ji mane "isvalo" - po jos kelias dienas buna gerai. O geriu tik papilda Triplan- forte, tipo nuotaikai gerinti. Nors daba , pasidariusi eilyny tyrima ( galvos magneta uz 500 ) jauciuos siek tiek geriau, kad ne galvoj blogybiu...
QUOTE(alencija @ 2008 06 25, 11:43)
Merginos, o kokius jus vaistukus vartojat ir ar padeda? As jau kaip minejau geriu trecias menuo cipralex 10mg, pirma svaite buvo kosmaras, kada pradejau gerti, nes nerimas buvo pakiles iki begalybes. paskui viskas buvo labai grazu, gera, ir dabar pries tris dienas vel nerimas uzejo, bet toks nera, kad labai didelis, bet vistiek negera viduj, tokia keista busena, lyg as lyg ne as. bet ir pradejau save stebeti, ar tirkai cia ne taip kazkas? ar jums taip buna? gal vaistai jau nebeveikia? nors kai geriau anskcaiu as juos buvo super efektas, jokiu nerimo priepuoliu kol vartojau nebuvo, tai manau, kad jie man tiko. penktadieni einu pas gydytoja, reikes viska pasipasakoti...
Labukas.kaip suprantu geri AD? Nesijauidink,man irgi tas pats kaip ir tu minėjai.Pradėjus gerti antidepresana Seroxatas pirmos savaitės buvo labai sunkios ,norejau jau mesti, bet paskui viskas susitvarke ,irgi skraidau iš laimes kad taip man gera o panikos vistiek užeidavo,nerimas kaip tu rašai, nesuprasi kas viduje darosi,dažnaiusiai tai būna pms metų.Daktare paaiškino ,kad reikia suprasti savo jausmus,mintis,trumpai tariant reikia ne tik gelbstis vaistais( nors tikrai be ju negalečiau)bet to momentu kada jauti nerima, reikia nusiteikti save kad viskas praeis,nesijaudintis,pakvepuoti...matai čia reikia labai daug aiškinti,geriausiai nueiti į tos kursus.Nors aš dar nebuvau Dabar žiurėsiu kai nustosiu jos gerti,jei ir vėl bus blogai tikrai reikės nueiti.Bet labai noriu tikėtis kad neprireiks ju,kas ten žino
Papildyta:
QUOTE(husmor @ 2008 06 25, 11:52)
Nieko rimto as negeriu ir niekad negerus,kai jau visai blogai buna, einu pas motery- bioenergetike, ji mane "isvalo" - po jos kelias dienas buna gerai. O geriu tik papilda Triplan- forte, tipo nuotaikai gerinti. Nors daba , pasidariusi eilyny tyrima ( galvos magneta uz 500 ) jauciuos siek tiek geriau, kad ne galvoj blogybiu...
Na tikrai kaip mes panašios vegodistonikes Aš dėl kiekvieno skausmo labai pergivenu, ir jeigu nepasidarau tyrimo galvoju kad man kažkas baisaus.Vyras jau nelabai reaguoja į mano pačios nustatitus diagnozės. Visada liepia eiti ir ištirtis. Kada sužinau kad viskas lig neblogai,aprimstu,bet tik trumpam. Dėja nevisada mano tyrimai būna nepagristos mano nerimui Laikykis.
kai uzeina nerimas, panika, nepaaiskinama baime, bandau nuteikti save, kad cia laikina, kad neisprotejau dar, bet nevisada isiena. nerimas taip stipriai uzvaldo, kad galu gale jam pasiduodu. aisku gerdama AD, dabar jauciuosi kitaip. nes busenos kokia buvo pries geriant AD nenoriu net prisiminti. vaje vaje kokios mintys kudlotos lindo, keik as daktaru neperejau, buvau ir pati i greitosiso pagalbos ligoonine nulekus, kai spaudimas uzkilo, ir zonda rijau, ir kraujo tyrimus n kartu dariausi, ir skydlaiuke tyriausi, nu vienu zodziu. dabar ta ligu baime prigeso, tik nezinia ar ilgam. bet pasiruosusi gerti AD ilgai, nenoriu atkristi antra karta.. ir uz ka tokios kancios mums mergaites?
Papildyta:
o mergaites jums buna, kad lyg atmintis netokia gera?
Papildyta:
QUOTE(alencija @ 2008 06 25, 14:10)
kai uzeina nerimas, panika, nepaaiskinama baime, bandau nuteikti save, kad cia laikina, kad neisprotejau dar, bet nevisada isiena. nerimas taip stipriai uzvaldo, kad galu gale jam pasiduodu. aisku gerdama AD, dabar jauciuosi kitaip. nes busenos kokia buvo pries geriant AD nenoriu net prisiminti. vaje vaje kokios mintys kudlotos lindo, keik as daktaru neperejau, buvau ir pati i greitosiso pagalbos ligoonine nulekus, kai spaudimas uzkilo, ir zonda rijau, ir kraujo tyrimus n kartu dariausi, ir skydlaiuke tyriausi, nu vienu zodziu. dabar ta ligu baime prigeso, tik nezinia ar ilgam. bet pasiruosusi gerti AD ilgai, nenoriu atkristi antra karta.. ir uz ka tokios kancios mums mergaites?
Papildyta:
Papildyta:
Tikrai ne tik mergaitėms taip. Jau kuris laikas skaitau šitą skiltį ir skaičiuoju ant pirštų visus simptomus, kurie ir mane kamavo.
QUOTE(roole @ 2008 06 25, 14:47)
Tikrai ne tik mergaitėms taip. Jau kuris laikas skaitau šitą skiltį ir skaičiuoju ant pirštų visus simptomus, kurie ir mane kamavo.
Prašom pasidalinti ką reiškia kamavo ir kaip ir kur dingo
Vat man ne kartą kilo mintis, mergaitės guodžiasi SM o ką daro vyrukai, juk jie turbūt irgi kenčia nuo VD
aha,man ir labai idomu... o as siandien prastai jauciuosi,is ryto lyg ir nieko,o dabar nezinau kas darosi.atrodo kojos nenesa,prakaitas pila......
Na kankinausi aš keletą mėnesių. Kaip ir jūs ėjau per visus gydytojus. Prisigalvojau sau daugybę ligų, tame tarpe ir pačių baisiausių. Sunku pasakyti kas darėsi - mušdavo prakaitas, drebėdavo rankos, apimdavo baimė, svaigdavo galva ir daug kitų požymių. Galiausiai nuėjau pas psichiatrą. Išrašė Fluanxol. Geriu jau ketvirtas mėnuo. Tik pradėjus gert buvo labai blogai. Kreipiaus į tą pačią gydytoją ir prašiau, kad keistų vaistus. Bet ji patarė padaryti nedidelę pertraukėlę ir vėl pradėti gerti. Dabar jau lyg ir gerai. Na nesakau, kad viskas taip pat kaip prieš ligą. Tenka kartais skristi į komandiruotes, tai visada su savimi vežuos Lexotanil tablečių, nes tuomet viskas labai paūmėja.
QUOTE(roole @ 2008 06 25, 20:13)
Na kankinausi aš keletą mėnesių. Kaip ir jūs ėjau per visus gydytojus. Prisigalvojau sau daugybę ligų, tame tarpe ir pačių baisiausių. Sunku pasakyti kas darėsi - mušdavo prakaitas, drebėdavo rankos, apimdavo baimė, svaigdavo galva ir daug kitų požymių. Galiausiai nuėjau pas psichiatrą. Išrašė Fluanxol. Geriu jau ketvirtas mėnuo. Tik pradėjus gert buvo labai blogai. Kreipiaus į tą pačią gydytoją ir prašiau, kad keistų vaistus. Bet ji patarė padaryti nedidelę pertraukėlę ir vėl pradėti gerti. Dabar jau lyg ir gerai. Na nesakau, kad viskas taip pat kaip prieš ligą. Tenka kartais skristi į komandiruotes, tai visada su savimi vežuos Lexotanil tablečių, nes tuomet viskas labai paūmėja.
Kaip matau, praėjai tuos pačius kelius kaip ir mes visos. Gerai, kad radai kas bent kiek padėjo Fluanxolį aš gėriau nuo gruodžio mėnesio, nustojau tik prieš pora sav. Bet man jis vienas nieko nedavė, tik kartu su AD palaipsniui pradėjo gerėti. Ir nuėmus nieko nepasijuto, nes toliau geriu AD. Psichiatras sakė jei nuėmus niekas nepasikeis, jo nebegerti toliau. O staigiam nusiraminimui geriu klonazepamą, lexotanilį esu gėrusi mėnesį laiko prieš metus, bet jis man tik miegą pagerino, priepuolių nenuimdavo. Ir klonazepamo dabar po kelių mėnesių AD jau prireikia vos kartkartėm, per pusmetį nesunaudojau buteliuko, bet visada turiu po ranka. Ir jau vien dėl to ramiau, kad žinau reikalui esant galiu pagelbėt sau.
O šitas skyrelis irgi nemenka pagalba kai ištinka priepuoliai, čia visos bendro likimo, parama ir supratimas tikrai garantuoti
[quote=husmor,2008 06 25, 11:52]Nors daba , pasidariusi eilyny tyrima ( galvos magneta uz 500 ) jauciuos siek tiek geriau, kad ne galvoj blogybiu...
[/quote]
oij kaip juokingai pavarei.)))
man irgi yra galimybe pasidaryti sita tyrima, gal reikia pasinaudoti ja. ka manot?
Papildyta:
[/quote]
man irgi atmintis buvo pradejusi slubuoti.. ypac trumpalaike..
[/quote]
oij kaip juokingai pavarei.)))
man irgi yra galimybe pasidaryti sita tyrima, gal reikia pasinaudoti ja. ka manot?
Papildyta:
[/quote]
man irgi atmintis buvo pradejusi slubuoti.. ypac trumpalaike..
QUOTE(abio @ 2008 06 25, 21:59)
Būtinai pasinaudok. Man ir psichiatras sakė, kad reikia eit atmetimo keliu. Kai apsiraminsi, gal ir geriau paliks. Kuriam laikui bent
Sveikos merginos,
Kaip gyvenate? Kaip jusu sveikateles? gal atostogaujat..
siaip pagal viska, vasara sveikata turetu pasitaisyti, nes nera kada sirgti.)
cia benarshydama internete radau tokia firma Natura munda.
Gal kas lanketes? o gal zinote kazkoki analoga Vilniuj? ar kaip visada visi normaliausiai sutvarkyti daykai yra Kaune...
Kaip gyvenate? Kaip jusu sveikateles? gal atostogaujat..
siaip pagal viska, vasara sveikata turetu pasitaisyti, nes nera kada sirgti.)
cia benarshydama internete radau tokia firma Natura munda.
Gal kas lanketes? o gal zinote kazkoki analoga Vilniuj? ar kaip visada visi normaliausiai sutvarkyti daykai yra Kaune...