Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

Tikiuosi nepyksit, kad atidariau naują temą ax.gif Nors Šiuo metu retokiai beužsuku, bet vis saugiau kai yra vieta, kur bet kada gali rasti likimo draugus ir nusiraminti, kad tu ne vienas su savo nerimu ax.gif
Papildyta:
Man jau kokios keturios dienos, kai ant kūno atsiradusi labai keista dėmė. Tokia lygi, apvali rausva. Tik atrodo kad ji plečiasi, nors gal tai tik mano smegeninėje blink.gif Žinau, kad visokie odos susirgimai taip pat būnanuo nervų lotuliukas.gif jaučiu kaip vėl prisigalvoju visokių negerų dalykų. O pas gyd. nenoriu eit doh.gif sakys dėl kiekvieno spuogo laksto verysad.gif
Atsakyti
Koks skirtumas,kuri prates tema , mes cia visos vienodom teisem smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 05 21, 14:07)
Tikiuosi nepyksit, kad atidariau naują temą ax.gif Nors Šiuo metu retokiai beužsuku, bet vis saugiau kai yra vieta, kur bet kada gali rasti likimo draugus ir nusiraminti, kad tu ne vienas su savo nerimu  ax.gif
Papildyta:
Man jau kokios keturios dienos, kai ant kūno atsiradusi labai keista dėmė. Tokia lygi, apvali rausva. Tik atrodo kad ji plečiasi, nors gal tai tik mano smegeninėje blink.gif Žinau, kad visokie odos susirgimai taip pat būnanuo nervų lotuliukas.gif jaučiu kaip vėl prisigalvoju visokių negerų dalykų. O pas gyd. nenoriu eit doh.gif sakys dėl kiekvieno spuogo laksto verysad.gif

labutis.jei ta deme is tikruju pleciasi,krastai truputi ryskesni,o vidus baltesnis-gali buti kad ikando erke...mano vyrui taip buvo,ta deme issiplete per visa koja.jam nustate laimo liga.bet as tik sakau kad gali buti-gal tik siaip koks odos grybelis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rjolancikas @ 2008 05 21, 13:41)
labutis.jei ta deme is tikruju pleciasi,krastai truputi ryskesni,o vidus baltesnis-gali buti kad ikando erke...mano vyrui taip buvo,ta deme issiplete per visa koja.jam nustate laimo liga.bet as tik sakau kad gali buti-gal tik siaip koks odos grybelis... g.gif

Nu į įkandimą nepanašu schmoll.gif Šiap ji lyg ir pleiskanoja g.gif O ta demė ant krutinės aukštai, tai jau tikrai erkę būčiau pastebėjusi rolleyes.gif O dėl didėjimo sakau negaliu įvertinto objektyviai schmoll.gif gal sakau čia man smegeninej jau negerai schmoll.gif Va dar pilvą pamaudžia, buvau pas ginekologe jopkio uždegimo nerado, padarė tik profilaktiškai gimdos kaklelio tyrimą, o man jau vaidenasi viskas, kas blogiausia doh.gif jau vėl stogas važiuoja, o jau buvo praėjęs tas nerimas ir baimė verysad.gif vaistinej nusipirkau kazkokių kapsulių nuo nerimo Nostresar kazko pan. Išgėriau, bet kažkaip nežinau g.gif nelabai veikia verysad.gif
Atsakyti
As tai dusauju..pastoviai man oro truksta, tai atsidustu..ar buna taip kam nors ?
Pasidarau visus ymanomus tyrimus, ir jei nieko baisaus neranda- einu antidepresantu issirasyt.Ne gyvenimas, ale bardakas doh.gif
Skaiciau apie visokias fobijas, baimes ir panikas..tu tai cia rimti susirgimai..
dar virsvoris kamuoja..ech...
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2008 05 21, 15:06)
As tai dusauju..pastoviai man oro truksta, tai atsidustu..ar buna taip kam nors ?
Pasidarau visus ymanomus tyrimus, ir jei nieko baisaus neranda- einu antidepresantu issirasyt.Ne gyvenimas, ale bardakas  doh.gif
Skaiciau apie visokias fobijas, baimes ir panikas..tu tai cia rimti susirgimai..
dar virsvoris kamuoja..ech...

Tai vat kad rimta:verysad:
Pasiskambinau dėl tyrimo - geras thumbup.gif dėmė atrodo pradeda blukti nuo lorindeno, nu ryt bus matyt g.gif
Oi kaip sau gyvenimą gadinu su savo hipochondrija verysad.gif Pasirodo Vudis Alenas mano draugas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 21 gegužės 2008 - 17:30
as tai jau net neinu pas gydytojus..atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 05 21, 18:29)
Tai vat kad rimta:verysad:
Pasiskambinau dėl tyrimo - geras thumbup.gif dėmė atrodo pradeda blukti nuo lorindeno, nu ryt bus matyt g.gif
Oi kaip sau gyvenimą gadinu su savo hipochondrija verysad.gif Pasirodo Vudis Alenas mano draugas lotuliukas.gif

Pasirodo as ne vienisa blink.gif
- pries pora men ir man deme atsirado (ant krutines);
- oro trukumas pastaruoju metu taip pat kaip reikiant pakankina verysad.gif
Del pirmos bedos kur tik nebuvau: pas ginekologe, dermatologe, onkologa...
Pas ginekologe pridaviau krauja del kruties vezio zymenu. Suzinojau, kad skaicius virsyja leistina verysad.gif
Tiesa, onkologas echoskopijos metu nieko itartino nepamate (dristu manyti, kad sios ligos uzuomazgu joks aparatas ir neparodys). Belieka laukti, stebeti.
Del demes (pirmo vizito metu), paminejo keratoze, veliau to nebetvirtino... g.gif Beje, po dermatologinio tyrimo, grybelio pedsaku nerado.
Kas del oro trukumo sindromo, svarstau du variantus: arba tai depresijos pozymis (mano drauges liudna patirtis sad.gif ), arba tiesiog... magnio trukumas hihihi.gif
Atsakyti
Kirmelius nebeuzeina, gal pasveiko, taip palaikem ja, matyt palaikymas padejo smile.gif
Au..Kirmeliau,kaip gyveni ?
Atsakyti
QUOTE(olive @ 2008 05 21, 11:39)
As kartais jusu merginos nesuprantu  g.gif ,jeigu zinote,kad viena is iseiciu yra AD, tai kodel nesigydote? Nejaugi geriau gyventi nepilnaverti gyvenima?(o jis pas mane toks ir buvo, kai del galvos svaigimo bijodavau kur nors iseiti)nejaugi geriau svaigintis raminanciais prie kuriu priprantama??? blink.gif juk tai ne gydymas...
Mano iseitis is to viso kosmaro buvo tik AD,o keturis metus bandziau viska  verysad.gif nepriaugau jokio antsvorio(nors geriau jau antsvoris negu pykinimas ir tas siubavimas)Labai pasitikejau savo gydytoja,kuri sakydavo,kad AD tobuleja suoliais,ir nereikia ju bijoti!!Kai vieni AD neduodavo norimo rezultato pakeisdavom i kitus.Dabar jau ketvirtas menuo kai nebegeriu AD,ir pirmas pavasaris kai pagaliau nebepykina,nebebijau niekur iseiti,skambinu kriksto mamai del geliu sodinimo,del pyragu kepimo,tuo tarpu anksciau skambindavau kai verkdavau, skusdavausi,panikuodavau,klausinedavau:kas man yra?!kas man yra?!

Is visos sirdies linkiu ir jums greiciau susirasti protinga, tobulejanti gydytoja,kuriuo jus pasitiketumete ir imtis ryztingesniu veiksmu pries sita klaikia busena.
Tikrai is padeties yra iseitis ir ne viena.... smile.gif
Sekmes jums  4u.gif

grazus postas wub.gif
man darbas padeda gerai jaustis. neesu sveika, bet nuotaika geresne ir sveikata, tik naktys nekokios ir svaigimas. o del rankos nutirimo pasiryzau nueiti pas neurologa, tai uzspaustas nervas ir sanario uzdegimas doh.gif per ilgai tipo laukiau, o as maniau nerviniu pagrindu, bet gydytojas paneige. kartais visko nurasyti nervams irgi nereiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 05 21, 23:55)
grazus postas  wub.gif
man darbas padeda gerai jaustis. neesu sveika, bet nuotaika geresne ir sveikata, tik naktys nekokios ir svaigimas. o del rankos nutirimo pasiryzau nueiti pas neurologa, tai uzspaustas nervas ir sanario uzdegimas  doh.gif  per ilgai tipo laukiau, o as maniau nerviniu pagrindu, bet gydytojas paneige. kartais visko nurasyti nervams irgi nereiketu  g.gif

O pas mane buvo atvirksciai,is pradziu viska tyriausi fiziologiskai ir gydytojai nieko nerasdavo.Bet apie psichiatra ir AD jie net neuzsimindavo,del to as ant ju pykstu labiausiai,nes tikrai jau buvo sunku...sakydavo tokia jau tu esi jautri, israsydavo raminanciu ir vitaminu doh.gif ,kiek as ju tik negeriau...buciau as sita foruma radusi anksciau...Nes su manimi kentejo ir mano seima,mano vyrui medali uz kantrybe reiketu iteikti smile.gif
Dabar skauda skrandi ir tikrai zinau,kad ne nervai,esu pasiruosusi kita savaite uzsirasyti didziausiam savo siaubui blink.gif endoskopiniam tyrimui fear.gif palinkekit man sekmes rolleyes.gif
Atsakyti
Sekmes , Olive 4u.gif
Atsakyti