QUOTE(giedreandrius @ 2009 01 15, 00:41)
Niekada nesakyk niekada
Aš lygiai taip pat domėjausi apie šią medžiagą, ir matai žinai kuo skiriasi dirbtinis akmuo, kad ir nuo "granito". Jis neturi porų, ir į jį joks skystis neįsigeria. Pabandymui pabandyk vyną išpilti ir palaikyti ant granito ar tikro akmens, ir alternatyvai paimk dirbtinį akmenį. Skirtumą iškarto pastebėsi.
Na ir daug kitų palyginimų yra.
pvz štai video
corian video
Matau Jūs nepasiduodat. Jeigu Jums tinka ir patinka dirbtinis akmuo, valio, turėkit ir džiaukitės.
Pirmiausia, reikia skirti marmurą nuo granito. Žmonės kurie kelia didesnius reikalavimus nesirenka marmuro į virtuvę.
Antra, esu turejus granitinį stalviršį 2 metus nuomuojamam bute, kurio visiškai nesaugojau. Teko ir pjaustyt tiesiai ant jo ir burokėlių sultis, vyną išpilti. Ir NIEKO neatsitiko. Jokių įbrėžimų, jokių dėmių. Puikiausiai valosi, sausa šluoste papoliravus žėrėdavo kaip naujas.
O apie dirbtinį esu girdėjus (ir mačius) kitokių nuomonių. Ar Jūs bandėt padėti karštą keptuvę ar puodą ant dirbtinio akmens stalviršio? Tikriausiai tektų gaudyti iš apačios.
O bandėt ant šviesaus dirbtinio akmens stalviršio palikti dažantį skystį ilgesniam laikui? O kur dar braižymasis?
Mačiau akmens masės kriauklių temoj mamos balikliu dėmes šveičia, verdančio vandens pilt negali, bet čia turbūt ne tas pats.
O dėl video, tai... Nejaugi tokio amžiaus budama vis dar tikite pasakomis?
Žiūrėdama topshop reklaminius klipukus tikrai netikiu, kad 14 dienų patraukus plastmasinį vamzdelį imituojantį cigaretę, mesiu rūkyt.
Gal pasiliekam kiekviena prie savo nuomonės, o tai jau darosi panašu į pliko pešiojimą.