visai gražu ir neįkyri spalva
QUOTE(Juodai @ 2013 05 25, 22:16)
visai gražu ir neįkyri spalva
niu va kaip ramiau pasidare
QUOTE(Juodai @ 2013 05 25, 23:18)
su kvarcu dar kas gerai, kad gali jį padaryti tokį pastorintą - labai gražiai storesnis stalviršis atrodo
Su dirbtiniu akmeniu ta pati galima padaryti
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 25, 22:31)
Su dirbtiniu akmeniu ta pati galima padaryti
Galima, labai graziai atrodo, bet vyras sake nei uz ka
QUOTE(Flirt @ 2013 05 26, 00:34)
Galima, labai graziai atrodo, bet vyras sake nei uz ka
Idomi jusu vyro reakcija bet kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 25, 22:38)
Idomus jusu vyras man idomi jo reakcija beja, kokybisko dirbtino akmens kaina lygi kvarco kainai, mes rinkomes dirbtini akmeni, man jis kur kas estetiskiau ir graziau bei praktiskiau atrodo, dar pasirinkima leme, kad mums reikalingas buvo baltas stalvirsis, o zinia, kvarcas tam netinkamas tiesa, nelieka sujungimo siuliu
Vyras daug dirba su corian'u
QUOTE(Flirt @ 2013 05 26, 00:41)
Vyras daug dirba su corian'u
O ka butent jis dirba su corianu?
Kiekvienas specas turi savo nuomone, siuo atveju musu interjero kurejai kaip tik nesiule mums kvarco
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 25, 22:43)
Kiekvienas specas turi savo nuomone, siuo atveju musu interjero kurejai kaip tik nesiule mums kvarco
Gal del to, kad su dirbtiniu akmeniu galima graziau suzaist
O siaip tai visiskai vieningos nuomones tokiu klausimu nelabai ir bus
Papildyta:
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 25, 22:43)
montuoja, atnaujina
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 26, 00:43)
o kodėl nesiūlė kvarco ? kas su juo negerai?
ir kodėl sakėte, kad kvarcas netinkamas baltam stalviršiui? ar jau persigalvojot, kad ištrynėt
mačiau gamintojų puslapiuose baltų kvarcų
man tai būtų gaila pinigų už tą dirbtinį akmenį - juk realiai ten plokštė aplieta keliais mm epoksidu sulipdytais ingredientais (nežinau tiksliai kokiais ), ar aš neteisi? o pinigus plėšia už plokštę+plastmasę didesnius, nei už gryną akmenį (kalbu apie granitą) aišku, patogu tai, kad siūlių nėra, kad plautuvę gali išlieti , bet vistiek gaila būtų... kalbant apie siūles, pas mane dabar plokštės stalviršis, o sujungta taip, kad beveik nesimato nepatinka tiktai juostelės palei sieną - vat ten tai nešvarumų kaupykla bet virtuvių temoj mačiau kitokių sprendimų tarpelio tarp sienos ir stalviršio užsandarinimui
QUOTE(Juodai @ 2013 05 27, 01:05)
o kodėl nesiūlė kvarco ? kas su juo negerai?
ir kodėl sakėte, kad kvarcas netinkamas baltam stalviršiui? ar jau persigalvojot, kad ištrynėt
man tai būtų gaila pinigų už tą dirbtinį akmenį - juk realiai ten plokštė aplieta keliais mm epoksidu sulipdytais ingredientais (nežinau tiksliai kokiais ), ar aš neteisi? o pinigus plėšia už plokštę+plastmasę didesnius, nei už gryną akmenį (kalbu apie granitą) aišku, patogu tai, kad siūlių nėra, kad plautuvę gali išlieti , bet vistiek gaila būtų... kalbant apie siūles, pas mane dabar plokštės stalviršis, o sujungta taip, kad beveik nesimato nepatinka tiktai juostelės palei sieną - vat ten tai nešvarumų kaupykla bet virtuvių temoj mačiau kitokių sprendimų tarpelio tarp sienos ir stalviršio užsandarinimui
higienos sumetimais kvarcas ir dirbtinas akmuo panasus, dirbtinas akmuo turri kelis variantus - kokybiska corian irkie zemesnes kokybes monteli, mums svarbu buvo, kad nebutu sujungimu, nesikauptu nesvarumai, kriaukle neislieta, bet priklijuota bei aukstas bortas be sujungimu sienai. Dirbtinas akmuo lengvai priziurimas, atnaujinamas bei siltas praeity turejom plokstes stalvirsi, baisu ir nepatogu, ilgainiui susidevi vietomis bet kaip jau minejo kolege, vieningos nuomones nera ir nebus
kadangi musu interjera dare profai su didziuliu bagazu patirties tiek LT, tiek ir uzsienyje, jie puikiai zino kas yra patogu bei praktiska, kokybiska ir mes jais pasitikejom ir esam labai patenkinti rezultatu