QUOTE(Hameris @ 2011 09 23, 17:38)
Visu pirma, kodel jus isikalete i galva, kad si medziaga yra kvarcas? Stiklas taipat gaminamas is kvarcinio smelio, tai ir stikla vadinkite kvarcu, ir irodinekite, kad jis labai atsparus ir nesibraizo, bei lyginkit su deimantu moso skaleje.
O ta jusu ivardinta kaip risamoji medziaga, ir yra tam tikra derva, epoksidke liaudiskai tariant.
Ir jos ten tikrai ne maziausia dalis. Tai va toks tas jusu "kvarcas"
Su peiliu galima ir ant plastmasiniu stalvirsiu pjaustyti... tik idomu ar ilgai.
Jus pabandykit keptuve uzdeti ant to "kvarciuko" ir tada parasykit.
Jus supraskit, marketingas reikalingas tik tokiems "kvarcams", "dirbtiniams akmenims", "lietam marmurui", "technostone", "silestone", "corian" ir t.t. ir panasiai.
O naturaliam akmeniui reklamos nereikia, per tukstancius metu akmuo sau susikure nepajudinama reputacija.
Risamoji medziaga sudaro 7proc., joje yra veidrodziu sukiu, spalvos pigmentai ir t.t.(nemanau, kad ten epoksidas, na , bet tarkime, kad taip),93 proc. kvarco ir smulkinto granito. O pjaustau as ant to pavirsiaus jau seniai:) karsta puoda, keptuve esu uzdejus, ir nieko nenutiko. Siaip granitas irgi nemegsta didelio karscio.
As manau, kad zmones, kurie neturi laiko ir noro:) super prieziurai super "naturaliems" pavirsiams renkasi toki varianta kaip as:), juk medines gindys irgi labai grazu, ypac kokio bambuko, bet jas super priziuret reikia, jos braizosi, negalima slapiai plauti, impregnuoti, slifuoti kas kazkiek metu, su kulniukais tikrai neprabegsi:), bet uztat - "100 proc. naturalu". Tas pats ir su stalvirsiais - 7 proc. "nenaturalumo" mane isgelbsti nuo demiu, ibrezimu, impregnavimo, blizginimo, o koks gausus spalvu pasirinkimas:) ir dzin man tie 7proc "nenaturalumo", as uz grozi ir paprastuma
. Kartais reikia pasinaudoti tuo, ka zmogus sukuria patobulindamas jau esamus , gamtos sukurtus kurinius:)
As netarnauju daiktams - jie man tarnauja. Nebijau as namie geliu perlaistyti, del demiu ant palangiu, nelieka ju paprasciausiai
Kitiems zmones patinka valyti, blizginti, trinti, saugoti:) ir girtis, kad 100 proc. naturalu - gamtos sukurta juk!
Cia tik mano nuomone:) ir nera cia apie ka diskutuoti, nes visada atsiras tokiu , kurie "uz" ir kurie "pries". Kiekvienas renkasi pagal save. Kitiems ir plastmasiniai stalvirsiai labai patinka, tai ka ant kuolo juos dabar ?