Niu išbandžiau tą depiliacinį kremą už 5 Lt "Satine" - patiko, kad dėžutėje ir mentelė buvo, ir želės šaldančios po depiliacijos. Rašo, kad užtenka 3 minučių, bet aš ištepusi ilgiau palaikiau - na, visų plaukelių "nenuėdė", nes jie kelių dienų tėra, bet patiko, kad oda švelni - žodžiu, nenusivyliau
Bet vis tiek liksiu prie "veet" putų
QUOTE(Hottea @ 2008 06 06, 23:30)
Oi koks fainas tas "eveline" makiažo valiklis Nepalyginsi su "nivea", kuris akis griauždavo
Man Nivea negrauždavo, bet labai prastai nuvalydavo makiažą. O iš Eveline makiažo valikliu labai patiko Happyderm. Bet reikės ir šitą išbandyt
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 06 08, 16:58)
Niu išbandžiau tą depiliacinį kremą už 5 Lt "Satine" - patiko, kad dėžutėje ir mentelė buvo, ir želės šaldančios po depiliacijos. Rašo, kad užtenka 3 minučių, bet aš ištepusi ilgiau palaikiau - na, visų plaukelių "nenuėdė", nes jie kelių dienų tėra, bet patiko, kad oda švelni - žodžiu, nenusivyliau
Man Veet irgi geriausiai nudepiliuoja
Išbandžiau vakar Eveline šaldantį kremą kojoms, nusivyliau Visai nešaldo Bet greit įsigeria
Siandien nusipirkau CL krema riebiai/misriai veido odai su ramunelem ir dar ten kazkuo (pakuotes neturiu salia) Suteikia matiskuma, drekina ir apsauga nuos saules turetu buti... Siandien dar nemeginau, ryt pameginsiu tai atsiliepimus po pirmo karto parasysiu Bet siaip gal kuri nors meginote si kremuka?
QUOTE(Varu @ 2008 06 09, 20:22)
Siandien nusipirkau CL krema riebiai/misriai veido odai su ramunelem ir dar ten kazkuo (pakuotes neturiu salia) Suteikia matiskuma, drekina ir apsauga nuos saules turetu buti... Siandien dar nemeginau, ryt pameginsiu tai atsiliepimus po pirmo karto parasysiu Bet siaip gal kuri nors meginote si kremuka?
speku kad su zemuogemis
pati toki naudoju tai labai patinka ,.
Ten yra su medetku ir laktysiaus ekstraktu. Susipainioja pries tai Bet siandien pasitepus juo, tai labai patiko. Siandien silta diena, o veidas dar neblizga (tepiausi 6 ryto )
Tai aš taip suprantu, matiškumo suteikia kremas riebiai odai?
Man mama nupirko berods normaliai, savaitgalį gausiu, pažiūrėsiu, tai turbūt nebus to matiškumo efekto
Gal kas žino, ar yra kremų sausai odai, suteikiančių matiškumą?
Man mama nupirko berods normaliai, savaitgalį gausiu, pažiūrėsiu, tai turbūt nebus to matiškumo efekto
QUOTE(dontstop @ 2008 06 11, 08:54)
Tai aš taip suprantu, matiškumo suteikia kremas riebiai odai?
Jo, matiskuma tikrai suteikia
O pas jus tikrai sausa oda ir ji blizga? Tai gal ne sausa pas jus, o misri? Nes neteko girdeti, kad sausa blizgetu...
aš irgi kažkaip negirdėjau, kad sausa blizgėtų. Na taip, natūralus žvilgesys yra, bet tai sveikos odos blizgis, o ne išsiskyrusių riebalų perteklius
O matiškumą suteikia ilgam? Ar tepat vieną, ar ant viršaus kažkokios dar kosmetikos? nes aš net nebežinau ką daryt, pusę dienos dar išsilaiko matinė, na į vakarą tai net pats lengviausias tonuojantis kremas ar pudra "plaukia" ant taukelių sluoksnio. Nors imk, valyk veidą ir iš naujo dažykis
O matiškumą suteikia ilgam? Ar tepat vieną, ar ant viršaus kažkokios dar kosmetikos? nes aš net nebežinau ką daryt, pusę dienos dar išsilaiko matinė, na į vakarą tai net pats lengviausias tonuojantis kremas ar pudra "plaukia" ant taukelių sluoksnio. Nors imk, valyk veidą ir iš naujo dažykis
QUOTE(Alinva @ 2008 06 11, 13:39)
aš irgi kažkaip negirdėjau, kad sausa blizgėtų. Na taip, natūralus žvilgesys yra, bet tai sveikos odos blizgis, o ne išsiskyrusių riebalų perteklius
As tai kadangi veida esu idegusi siek tiek, tai pasitepu tuo kremuku matiskuma suteikianciu ir kelis spuogenas maskuokliu pateplioju. Galima sakyti daugiau nieko ant veido netepu, tai nieko, atrodo labai sveikai ir neblizganciai
O kai labai plaukia veidas, tai pavalau ji su riebalus sugerianciom servetelem.
Yra isgirtos is Essence kosmetikos, bet matyt ispirko jas visos Tai radau Eurokos kitokias, su tokia moteriske ant pakuotes. Tai sitos man taip pat labai padejo
QUOTE(Hottea @ 2008 06 04, 09:13)
Kur perki?
"Martinoj" šitą pirkau, bet yra ir "Koslinoj" bei "Eurokos"
nepatiko tas šveitiklis kūno
per maži grūdeliai, nu nžn nepatiko gal turit ką patart? reiks pirkt tai vėl nežinosiu
QUOTE(destination @ 2008 06 11, 17:25)
"Martinoj" šitą pirkau, bet yra ir "Koslinoj" bei "Eurokos"
per maži grūdeliai, nu nžn nepatiko gal turit ką patart? reiks pirkt tai vėl nežinosiu
ar esi bandzius ciorny zemciug kuno sveitikli? man jis
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 11, 17:33)
ar esi bandzius ciorny zemciug kuno sveitikli? man jis
nebandžiau gal gali nuotrauką įmesti? pabandysiu