Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

Niu išbandžiau tą depiliacinį kremą už 5 Lt "Satine" - patiko, kad dėžutėje ir mentelė buvo, ir želės šaldančios po depiliacijos. Rašo, kad užtenka 3 minučių, bet aš ištepusi ilgiau palaikiau - na, visų plaukelių "nenuėdė", nes jie kelių dienų tėra, bet patiko, kad oda švelni - žodžiu, nenusivyliau bigsmile.gif
Bet vis tiek liksiu prie "veet" putų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 06, 23:30)
Oi koks fainas tas "eveline" makiažo valiklis thumbup.gif  Nepalyginsi su "nivea", kuris akis griauždavo schmoll.gif

Man Nivea negrauždavo, bet labai prastai nuvalydavo makiažą. O iš Eveline makiažo valikliu labai patiko Happyderm. Bet reikės ir šitą išbandyt bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 06 08, 16:58)
Niu išbandžiau tą depiliacinį kremą už 5 Lt "Satine" - patiko, kad dėžutėje ir mentelė buvo, ir želės šaldančios po depiliacijos. Rašo, kad užtenka 3 minučių, bet aš ištepusi ilgiau palaikiau - na, visų plaukelių "nenuėdė", nes jie kelių dienų tėra, bet patiko, kad oda  švelni - žodžiu, nenusivyliau bigsmile.gif
Bet vis tiek liksiu prie "veet" putų ax.gif

Man Veet irgi geriausiai nudepiliuoja drinks_cheers.gif

Išbandžiau vakar Eveline šaldantį kremą kojoms, nusivyliau verysad.gif Visai nešaldo schmoll.gif Bet greit įsigeria 4u.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau CL krema riebiai/misriai veido odai su ramunelem ir dar ten kazkuo (pakuotes neturiu salia) lotuliukas.gif Suteikia matiskuma, drekina ir apsauga nuos saules turetu buti... Siandien dar nemeginau, ryt pameginsiu tai atsiliepimus po pirmo karto parasysiu mirksiukas.gif Bet siaip gal kuri nors meginote si kremuka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 06 09, 20:22)
Siandien nusipirkau CL krema riebiai/misriai veido odai su ramunelem ir dar ten kazkuo (pakuotes neturiu salia)  lotuliukas.gif  Suteikia matiskuma, drekina ir apsauga nuos saules turetu buti... Siandien dar nemeginau, ryt pameginsiu tai atsiliepimus po pirmo karto parasysiu mirksiukas.gif  Bet siaip gal kuri nors meginote si kremuka?  g.gif

speku kad su zemuogemis smile.gif
pati toki naudoju tai labai patinka ,. thumbup.gif
Atsakyti
Ten yra su medetku ir laktysiaus ekstraktu. Susipainioja pries tai doh.gif blush2.gif Bet siandien pasitepus juo, tai labai patiko. Siandien silta diena, o veidas dar neblizga (tepiausi 6 ryto blush2.gif )
Atsakyti
Tai aš taip suprantu, matiškumo suteikia kremas riebiai odai? unsure.gif
Man mama nupirko berods normaliai, savaitgalį gausiu, pažiūrėsiu, tai turbūt nebus to matiškumo efekto sad.gif
Gal kas žino, ar yra kremų sausai odai, suteikiančių matiškumą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 06 11, 08:54)
Tai aš taip suprantu, matiškumo suteikia kremas riebiai odai?  unsure.gif
Man mama nupirko berods normaliai, savaitgalį gausiu, pažiūrėsiu, tai turbūt nebus to matiškumo efekto  sad.gif
Gal kas žino, ar yra kremų sausai odai, suteikiančių matiškumą? 4u.gif

Jo, matiskuma tikrai suteikia thumbup.gif
O pas jus tikrai sausa oda ir ji blizga? Tai gal ne sausa pas jus, o misri? g.gif Nes neteko girdeti, kad sausa blizgetu...
Atsakyti
aš irgi kažkaip negirdėjau, kad sausa blizgėtų. Na taip, natūralus žvilgesys yra, bet tai sveikos odos blizgis, o ne išsiskyrusių riebalų perteklius g.gif
O matiškumą suteikia ilgam? Ar tepat vieną, ar ant viršaus kažkokios dar kosmetikos? nes aš net nebežinau ką daryt, pusę dienos dar išsilaiko matinė, na į vakarą tai net pats lengviausias tonuojantis kremas ar pudra "plaukia" ant taukelių sluoksnio. Nors imk, valyk veidą ir iš naujo dažykis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 06 11, 13:39)
aš irgi kažkaip negirdėjau, kad sausa blizgėtų. Na taip, natūralus žvilgesys yra, bet tai sveikos odos blizgis, o ne išsiskyrusių riebalų perteklius  g.gif
O matiškumą suteikia ilgam? Ar tepat vieną, ar ant viršaus kažkokios dar kosmetikos? nes aš net nebežinau ką daryt, pusę dienos dar išsilaiko matinė, na į vakarą tai net pats lengviausias tonuojantis kremas ar pudra "plaukia" ant taukelių sluoksnio. Nors imk, valyk veidą ir iš naujo dažykis  doh.gif

As tai kadangi veida esu idegusi siek tiek, tai pasitepu tuo kremuku matiskuma suteikianciu ir kelis spuogenas maskuokliu pateplioju. Galima sakyti daugiau nieko ant veido netepu, tai nieko, atrodo labai sveikai ir neblizganciai blush2.gif thumbup.gif
O kai labai plaukia veidas, tai pavalau ji su riebalus sugerianciom servetelem.
Yra isgirtos is Essence kosmetikos, bet matyt ispirko jas visos doh.gif lotuliukas.gif Tai radau Eurokos kitokias, su tokia moteriske ant pakuotes. Tai sitos man taip pat labai padejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 04, 09:13)
Kur perki? ax.gif

"Martinoj" šitą pirkau, bet yra ir "Koslinoj" bei "Eurokos"

nepatiko tas šveitiklis kūno schmoll.gif
user posted image
per maži grūdeliai, nu nžn nepatiko schmoll.gif gal turit ką patart? reiks pirkt tai vėl nežinosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 06 11, 17:25)
"Martinoj" šitą pirkau, bet yra ir "Koslinoj" bei "Eurokos"
nepatiko tas šveitiklis kūno  schmoll.gif
user posted image
per maži grūdeliai, nu nžn nepatiko schmoll.gif gal turit ką patart? reiks pirkt tai vėl nežinosiu g.gif

ar esi bandzius ciorny zemciug kuno sveitikli? man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 06 11, 17:33)
ar esi bandzius ciorny zemciug kuno sveitikli? man jis  thumbup.gif

nebandžiau schmoll.gif gal gali nuotrauką įmesti? blush2.gif pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti