Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Hottea @ 2008 06 06, 15:09)
Mano šiandienos grobis iš "eurokoso" (dbr akcija veido ir kūno priežiūros pr. smile.gif )

"eveline" makiažo valiklis "3 viename";
"eveline" dieninis kremas, suteikiantis veidui įdegio efektą (5 Lt, tai negaila mesti, jei netiks) lotuliukas.gif
ir depiliacinis kremas "satine".
Tai tiek - parašysiu kokie atsiliepimai, kai išbandysiu ax.gif
Gal kas bandė?

as ji pries kelias irgi nusipirkau, man patiko, skundu neturiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 06 03, 16:03)
Ir dar tonika noreciau isigyti. Gal galetumete koki pasiulyti? 4u.gif

Jei oda i riebuma, man pats geriausias buvo tonikas Margaritos su medetkom thumbup.gif gal 6 buteliukus sunaudojau, tik dabar esu nestuke.gif tai odos tipas pasikeite, netinka dabar jis man, o siaip labai geras.
Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 05, 18:44)
CL su alijosiumi (misriai odai) arba su rozemis (sausai) taip patiko, kad jau antra k. nusipirkau thumbup.gif  wub.gif

As su rozem naudoju thumbup.gif Geras bet norejau koki nors kita isbandyti, nieko gero neradau, tai vel toki pat nusipirkau, bent jau patikrintas. Gal jau 4 karta perku.
Dar labai geras Ciornyj zemciug Akvabalans thumbup.gif Labai fainas, ir gelis is sitos serijos paakiams labai patiko.
Siaip visus produktus is Ciornyj zemciug ir Cilstaja linija drasiaip perku. Jau metais patikrinti produktai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 06 06, 17:15)

As su rozem naudoju  thumbup.gif  Geras bet norejau koki nors kita isbandyti, nieko gero neradau, tai vel toki pat nusipirkau, bent jau patikrintas. Gal jau 4 karta perku.
Dar labai geras Ciornyj zemciug Akvabalans  thumbup.gif Labai fainas, ir gelis is sitos serijos paakiams labai patiko.
Siaip visus produktus is Ciornyj zemciug ir Cilstaja linija drasiaip perku. Jau metais patikrinti produktai  thumbup.gif

Tikrai, beveik visa CL produkcija verta demesio. Man tik prausikliai netiko, nes sausina oda, nors isbandziau visus unsure.gif o kremai tai idealiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Oi koks fainas tas "eveline" makiažo valiklis thumbup.gif Nepalyginsi su "nivea", kuris akis griauždavo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 07, 00:30)
Oi koks fainas tas "eveline" makiažo valiklis thumbup.gif  Nepalyginsi su "nivea", kuris akis griauždavo schmoll.gif

as irgi ka tik su juo apsivaliau ax.gif man keista akis trinti dar, nes visada valydavau su skystais akiu dazu valikliais ir su vatos padeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 07, 00:48)
as irgi ka tik su juo apsivaliau ax.gif  man keista akis trinti dar, nes visada valydavau su skystais akiu dazu valikliais ir su vatos padeliu unsure.gif

Kaip suprasti "trinti"? Plauto vandeniu po akių valiklio? blush2.gif
Aš tai irgi su vatos pagalvėlėmis valau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 07, 12:47)
Kaip suprasti "trinti"? Plauto vandeniu po akių valiklio? blush2.gif
Aš tai irgi su vatos pagalvėlėmis valau ax.gif

o as si karta tik su pirstu pagalvelemis jas pamuilavau ir nuploviau. Be vatos padeliu. Nzn, kaip geriau, kad maziau ju iskristu g.gif
Atsakyti
Man visai patinka Generos kauke plaukams,kaina nedidele -puslitris apie 14lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvy @ 2008 06 07, 14:48)
Man visai patinka Generos kauke plaukams,kaina nedidele -puslitris apie 14lt 4u.gif

Kur perki? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 07, 16:09)
Kur perki? ax.gif

cia tik pas platintojus galima uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 07, 16:17)
cia tik pas platintojus galima uzsisakyti ax.gif

Aaaaaa, tai nea - tingiu žaistis vacation1.gif
Mano platintojas - "eurokos" - iki alkūnių įlindusi į lentynas galiu ieškotis priemonių lotuliukas.gif
Atsakyti
Va cia tai trukumas,kad pardej ner.Man viena mergina is SM suveike ta kauke,ale vel reik vaziuot pasiimt,laikai istaikyt.Bet labai buvau uzsiskiedus tos kaukes blush2.gif
Atsakyti