Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Vitulka @ 2008 06 02, 13:52)
juk rašė, kad Kosmadoj užmatė  4u.gif

oi, ziopla esu doh.gif
Atsakyti
Sorry, sugrybavo kažką mano kompas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 02 birželio 2008 - 19:14
Padiskutuokim apie drėkinančius dieninius kremus - kas turi vertingų atradimų? 4u.gif

Iš pigių turiu naktinį "dzintars" sausai odai - lengvai tepasi, drėkina, bet norėjau Jūsų atsiliepimų apie kitus kremus (arba teks dieninį "dzintars" imti) ax.gif
Atsakyti
turiu drėkinamąjį dieninį kremą Belle Jardin, mėlynu dangteliu g.gif su ramunėlėm, kolagenu ir elastinu. labai pigiai mokėjau, bet odai labai tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 06 03, 17:32)
turiu drėkinamąjį dieninį kremą Belle Jardin, mėlynu dangteliu g.gif su ramunėlėm, kolagenu ir elastinu. labai pigiai mokėjau, bet odai labai tinka ir patinka.

As sitos serijos turiu naktini krema, bet dar nemeginau, noriu dabartini sunaudoti, o tada jau ta pradeti ax.gif O oda Jusu riebi/misri?
Nes taip pat ieskau ko nors dienai lengvai drekinancio, bet kad labai neblizgetu odyte (pas mane riebi/misri).
Ir dar tonika noreciau isigyti. Gal galetumete koki pasiulyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 06 03, 17:03)
O oda Jusu riebi/misri?

mišri, bet labiau sausa g.gif
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 06 03, 17:32)

Kur perki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 04, 09:13)
Kur perki? ax.gif

Kaune mačiau Belle Jardin kosmetikos parduotuvėje Martyna, ji yra Kalniečių prekybos centre 4u.gif Tarp kitko, labai gera parduotuvė, ko tik ten nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 06 03, 09:26)
Padiskutuokim apie drėkinančius dieninius kremus - kas turi vertingų atradimų? 4u.gif

Iš pigių turiu naktinį "dzintars" sausai odai - lengvai tepasi, drėkina, bet norėjau Jūsų atsiliepimų apie kitus kremus (arba teks dieninį "dzintars" imti) ax.gif

Manoodai tiko ir patiko ciornij ziomciug (nezinau kaip rasos blush2.gif ) drekinamasis kremas akva balans,labai lengvas ir gaivinantis, manau vasarai pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2008 06 05, 20:02)
Manoodai  tiko ir patiko ciornij ziomciug (nezinau kaip rasos blush2.gif ) drekinamasis kremas akva balans,labai lengvas ir gaivinantis, manau vasarai pats tas  thumbup.gif

CL su alijosiumi (misriai odai) arba su rozemis (sausai) taip patiko, kad jau antra k. nusipirkau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti

gal kuri bandete sia kauke? g.gif

user posted image
Atsakyti
Mano šiandienos grobis iš "eurokoso" (dbr akcija veido ir kūno priežiūros pr. smile.gif )

"eveline" makiažo valiklis "3 viename";
"eveline" dieninis kremas, suteikiantis veidui įdegio efektą (5 Lt, tai negaila mesti, jei netiks) lotuliukas.gif
ir depiliacinis kremas "satine".
Tai tiek - parašysiu kokie atsiliepimai, kai išbandysiu ax.gif
Gal kas bandė?
Atsakyti