Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

Mat kaip - o aš praeidama Laisvės alėjoje užmečiau akį į stendą kosmetikos priemonių, kurias pardavinėja skyrelis "Tauro batuose" (netoli Soboro) - pamačiau ir "green mama" berods g.gif Niu reikės išsiaiškinti lotuliukas.gif

Dėl kremo su spalva tai esu turėjusi tik "Avon" - pabėrė nuo jo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 30, 17:17)
Mat kaip - o aš praeidama Laisvės alėjoje užmečiau akį į stendą kosmetikos priemonių, kurias pardavinėja skyrelis "Tauro batuose" (netoli Soboro) - pamačiau ir "green mama" berods g.gif  Niu reikės išsiaiškinti lotuliukas.gif

Dėl kremo su spalva tai esu turėjusi tik "Avon" - pabėrė nuo jo doh.gif

Kremą su spalva naudoju biodrogą. Nepigus (apie 40Lt), bet tinka riebiai/probleminei/spuoguotai odai, labai taupus (naudoju vietoj krempudros).
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 05 30, 18:08)
Kremą su spalva naudoju biodrogą. Nepigus (apie 40Lt), bet tinka riebiai/probleminei/spuoguotai odai, labai taupus (naudoju vietoj krempudros).

Dekui paieskosiu sito, nes as siuo metu irgi naudoju avono, na neblogas, bet visada norisi kazko geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 05 30, 19:08)

Kur perki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 31, 11:31)
Kur perki? 4u.gif

Prieš metus gal (ne kasdien tepu, tai užtenka laaaabai ilgai) pirkau iš savo kosmetologės, dabar ji sakė, nebeprekiauja, bet internete radau, kad kažkokia parduotuvėlė savanorių pr. yra. Jei aišku, prieš tai, neužsirausiu ant kokio anna lotan tonuojančio kokioj vaistinėj, nes biri jos labai patiko. Tik kad kokioj sugiharoj tai kainos kosminės...
Atsakyti
biodrogos produkcijos yra sothys centre prie stoties, pamenkalnio gatvej, kainos ne kosmines, normalios
Atsakyti
šiandien įsigijau šitą pylingą kūnui wink.gif
user posted image

grįžus namo biški suabejojau, nes per maži grūdeliai pasirodė g.gif reiks šiandien išbandyti mirksiukas.gif ar yra naudojusių? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 05 31, 22:22)
user posted image

grįžus namo biški suabejojau, nes per maži grūdeliai pasirodė  g.gif reiks šiandien išbandyti mirksiukas.gif ar yra naudojusių? kokie atsiliepimai?

Mano mama tokį naudoja, jai patinka, bet ji labai neišranki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2008 05 31, 22:22)
grįžus namo biški suabejojau, nes per maži grūdeliai pasirodė  g.gif reiks šiandien išbandyti mirksiukas.gif ar yra naudojusių? kokie atsiliepimai?

man per mazi grudeliai kaip duso zele tepliojaus doh.gif
Atsakyti
nežinau ar čia pataikiau, užmačiau kosmadoje tokią rusiškos kosmetikos seriją:
user posted image
kainą, jei gerai pamenu buvo apie 20 ar šiek tiek virš 20 lt g.gif
interneto puslapis jų neveikia, o pasinagrinėt kas čia per naujovės norisi. Gal kuri esate išbandžiusi, kokie įvertinimai?
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 06 02, 13:36)
nežinau ar čia pataikiau, užmačiau kosmadoje tokią rusiškos kosmetikos seriją:
user posted image
kainą, jei gerai pamenu buvo apie 20 ar šiek tiek virš 20 lt  g.gif
interneto puslapis jų neveikia, o pasinagrinėt kas čia per naujovės norisi. Gal kuri esate išbandžiusi, kokie įvertinimai?

o kur cia tokia serija radai? Eurokos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 06 02, 12:46)
o kur cia tokia serija radai? Eurokos? g.gif

juk rašė, kad Kosmadoj užmatė 4u.gif
Atsakyti