o aš bandžiau essence kreminę pudrą soft and natural, na man visai patiko gražiai sulygina veido spalvą, ir oda naturaliai atrodo.žinoma, lb nemaskuoja, bet man rytais pats tas, nei per daug nei per mažai
QUOTE(kaledukas @ 2009 01 29, 10:32)
Ir mane domina koks nors kremukas serpetojanciai oda, nes kazkodel jau apie menesi serpetoja nosis ir dar arciau akies toks serpetojantis paraudimas atsirado
Pas mane irgi..po akim biski zemiau
QUOTE(rozyteaa @ 2009 01 28, 20:46)
Gal galit parekomenduot koki kremuka serpetojanciai veido odai?
Nes prisidirbau su vienu kremuku
Nes prisidirbau su vienu kremuku
Tokiu atveju, jei yra prisidirbta, galiu tik parekomenduoti tai, ką man buvo išrašiusi gyd.dermatologė, kai aš panašiai buvau prisitepusi kas papuola ir kažkaip labai stipriai odą išbėrė, ji buvo pradėjusi pleiskanoti, luptis. Tai ta dermatologė man Essex losjoną (ar tai kremą) išrašė, jis bekvapis, tada (prieš kokius 8 metus) kainavo mažiau kaip 10 Lt. Kiek dabar - nežinau. Ir, beje, jo tik vaistinėse, man regis, būna. Pabandykite šitą. Iš rusiškos kosmetikos, kiek man teko bandyti, niekas neįtiko.
Ai, prisiminiau - tik reikia teptis ne prieš pat išėjimą į lauką, o gerokai prieš kurį laiką. kad kremas spėtų susigerti ir šaltis nepakenktų odai.
QUOTE(#vėja# @ 2009 02 02, 10:41)
Tokiu atveju, jei yra prisidirbta, galiu tik parekomenduoti tai, ką man buvo išrašiusi gyd.dermatologė, kai aš panašiai buvau prisitepusi kas papuola ir kažkaip labai stipriai odą išbėrė, ji buvo pradėjusi pleiskanoti, luptis. Tai ta dermatologė man Essex losjoną (ar tai kremą) išrašė, jis bekvapis, tada (prieš kokius 8 metus) kainavo mažiau kaip 10 Lt. Kiek dabar - nežinau. Ir, beje, jo tik vaistinėse, man regis, būna. Pabandykite šitą. Iš rusiškos kosmetikos, kiek man teko bandyti, niekas neįtiko.
Ai, prisiminiau - tik reikia teptis ne prieš pat išėjimą į lauką, o gerokai prieš kurį laiką. kad kremas spėtų susigerti ir šaltis nepakenktų odai.
Essex dabar vaistinėse kainuoja ~13-15 lt. Pati neseniai varčiau jį rankose, nes irgi oda pleiskanoja, ieškojau kremuko. Nusipirkau "Himalaya" veido kremuką su alijošium ir žiemine vyšnia, tai man labai patiko Labai fainai kvepia, o ir poveikis geras: ten kur pleiskanoja patepu šituo kremuku ir jis man viską sutvarko
QUOTE(Varu @ 2009 02 02, 11:51)
Essex dabar vaistinėse kainuoja ~13-15 lt. Pati neseniai varčiau jį rankose, nes irgi oda pleiskanoja, ieškojau kremuko. Nusipirkau "Himalaya" veido kremuką su alijošium ir žiemine vyšnia, tai man labai patiko Labai fainai kvepia, o ir poveikis geras: ten kur pleiskanoja patepu šituo kremuku ir jis man viską sutvarko
o kiek tas himalaya kainuoja? ir kur pirkot?
QUOTE(Dolphin @ 2009 02 03, 01:36)
o kiek tas himalaya kainuoja? ir kur pirkot?
Euro vaistinėje pirkau, kainavo ~ 10 lt
o ziurekit, gal kas turi kokiu atsiliepimu apie eurokos pardavinejamus plauku fluidus(apie 17lt)? yra ten normaliem, pazeistiem plaukam.. gal kuri naudojo?
Papildyta:
jau zinau ka siandien nusipirksiu
Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2009 02 03, 10:37)
Euro vaistinėje pirkau, kainavo ~ 10 lt
jau zinau ka siandien nusipirksiu
QUOTE(Varu @ 2009 02 02, 11:51)
Man taip pat sis kremas patinka oda nebepleiskanoja o ir kaina gera
O as isimylejau Natura Siberica sampuna ir balzama! kol kas kainos/kieko/kokybes santykis yra bene geriausias is visu, ka esu turejusi, o isbandziau tikrai nemazai - nuo O`rising iki Joico..ir manau apsistojau ilgam prie sibirietisku gerybiu smagu kad pagaliau atradau savo!!
sveikos
Nuadoju babusku agafji šampunus ir kaukes plaukams - tai tikrai esu patenkinta
Taip pat neblogas plaukus stiprinantis purškiklis iš domašnyje recepti.(yra eurokos) - dviejų rūšių.
Nuadoju babusku agafji šampunus ir kaukes plaukams - tai tikrai esu patenkinta
Taip pat neblogas plaukus stiprinantis purškiklis iš domašnyje recepti.(yra eurokos) - dviejų rūšių.
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.