Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Apvalute @ 2008 05 28, 11:42)
man patinka, kad Kosmadose visos prekes buna iskart apklijuotos lipnia juostele cool.gif

1. ne visos prekės aplikjuojamos
2. apklijuotos taip pat būna sėkmingai prasukinėtos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 28, 12:42)
man patinka, kad Kosmadose visos prekes buna iskart apklijuotos lipnia juostele cool.gif

Aš tai kaip tik neperku apvyniotų lipnia juostele - ieškau su gamintoju "užantspaudavimu" ir nenusiviliu tušais ax.gif

Beje, kažkada skaičiau apie "dzintars" tušą - kas bandėte? g.gif
Atsakyti
is pigiu tusu labai giriu UMA jautrioms akims (beje jis buna su celafanine pakuote), kaina kazkas iki 14 lt
ne tik akyciu neelergozuoja, bet ir blakstienos grazios (tankina ir ilgina). pagrindinis trukumas - pirmas dvi savaites pasidazius reikedavo issukuoti blakstienas, nes buvo linkusios sulipti jei daugiau uztedavau
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 28, 13:36)
1. ne visos prekės aplikjuojamos
2. apklijuotos taip pat būna sėkmingai prasukinėtos  doh.gif

1. as turiu omenyje dekoratyvine kosmetika, ypac tusus.
2.na, nzn, ten taip apklijuoja, kad matau, jog bandyta ir neprasukta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 28, 18:28)
1. as turiu omenyje dekoratyvine kosmetika, ypac tusus.
2.na, nzn, ten taip apklijuoja, kad matau, jog bandyta ir neprasukta lotuliukas.gif

Jei tau pavyksta aplipintų ir neprasuktų tušų rast, tai fain. Mane dominantys tušai būna neapklijuoti arba jau prasukti antrą kartą užklijuoti doh.gif Ant MaxFactor tušų išvis nemačiau tų lipioškių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 28, 21:30)
Jei tau pavyksta aplipintų ir neprasuktų tušų rast, tai fain. Mane dominantys tušai būna neapklijuoti arba jau prasukti antrą kartą užklijuoti  doh.gif  Ant MaxFactor tušų išvis nemačiau tų lipioškių  doh.gif

na, gal cia tada tik Mandarino Kosmadoje taip? g.gif
Atsakyti
Aš irgi kai perku tušus ar lupdažius, ieškau tik užklijuotų, ir žinokit, sunkiai randu doh.gif Bet neužklijuoto nesu pirkus schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas girdėjoye apie firmą "Green mama" - kažkur skaičiau, kad kremai geri ir lyg nebrangūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 30, 09:44)
Gal kas girdėjoye apie firmą "Green mama" - kažkur skaičiau, kad kremai geri ir lyg nebrangūs g.gif

yra eurovaistinėj šitos kosmetikos linija, bet nepasakyčiau kad labai pigi
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2008 05 30, 10:01)
yra eurovaistinėj šitos kosmetikos linija, bet nepasakyčiau kad labai pigi

Aha, nelabai pigi ir galiojimo datos trumpos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 30, 12:11)
Aha, nelabai pigi ir galiojimo datos trumpos  ax.gif

Kad galiojimo datos trumpos, tai gerai, reiškia, mažai konservantų smile.gif
Atsakyti
O gal kas atradot koki nebrandu veido krema su spalva, ar krem pudra?
Atsakyti