na is paprastu tusu tai esu viena nebloga turejusi atrodo gabriela salvete, su pantenoliu, nu labai atsigavo blakstienos
man labai patiko is pigiu faberlick Blykste,atsparus vandeniui ( bet su siltu vandeniu nusiplauna,o su prausikliu isvis gerai) na dirbtiniu blakstienu ispudzio nepadaro,bet lb atskiria gerai, isryskina graziai
Is pigiu tusu man visai geras Oriflame su guminiu sepeteliu, o kaina per ispardavima apie 10 Lt
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 16, 17:33)
Siūlau pasidomėti placentos rizika kosmetikoje. Aš tai nerizikuočiau imti pigių prekių su placenta.
Tai kad ta kauke vienam kartui su augaline placenta berods... Kaip kauke rankom ji man labai patiko , na o veidui ne mano amziui su placenta naudot... ne visada brangi kosmetika atitinka kokybe...
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 16, 15:33)
Siūlau pasidomėti placentos rizika kosmetikoje. Aš tai nerizikuočiau imti pigių prekių su placenta.
o kokia ta rizika? jei ten ir yra kokios placentos, tai visos ląstelės seniausiai mirusios
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 18, 14:29)
o kokia ta rizika? jei ten ir yra kokios placentos, tai visos ląstelės seniausiai mirusios
??? kodel? taigi ten tikriausiai placenta augaline... baltymai...
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 18, 16:15)
??? kodel? taigi ten tikriausiai placenta augaline... baltymai...
pirmiausiai tai nežinojau, kad augalai turi placentą aš maniau, kad placenta būdinga išimtinai gyvūnams
o antra - kaip kreme ar šampūne gali išgyventi kad ir augalinės ląstelės?
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 18, 16:57)
pirmiausiai tai nežinojau, kad augalai turi placentą aš maniau, kad placenta būdinga išimtinai gyvūnams
nesigincysiu, nes nesu kompetetinga sioje srityje. Gal kas turite daugiau info apie Placenta, nes kosmetikos tai veza nemazai su ja.
as radau tokia info (sorry uz offtopic):
Placenta Vegetal, Dermacenta (augalinė placenta) - sojos daigų proteinas - yra augalinės kilmės baltymas, turintis subalansuotą kompleksą iš devynių svarbiausių aminorūgščių, reikalingų organizmui ir šiuo atžvilgiu yra artimiausias natūraliai placentai, dėl ko dar yra vadinamas augaline placenta. Tačiau dar plačiau yra žinomas kitas pavadinimas "dermacenta" (naudojamas kaip kosmetologijoje, taip ir dietologijoje) dėl jo tiesioginio regeneruojančio poveikio odai. Remiantis oksigrafijos (oksigrafija pripažintas visame pasaulyje testas medžiagų gebėjimui stimuliuoti regeneravimo procesus nustatyti) testo rezultatais pripažinta, kad fibroblastai odos ląstelės dermacentos poveikio dėka padidina deguonies pasisavinimą net 30 procentų. Dermacenta turi labai panašų į natūralios placentos ekstrakto poveikio efektą odos ląstelių atsinaujinimo stimuliavime ir suteikia energijos jų spartesniam augimui didinant proteinų sintezę odoje ir palaikant audinių jaunatviškumą. Dėl šių priežasčių dermacenta yra seniai laikoma vienu efektyviausių energijos šaltiniu odai ir plaukams, ypatingai moterims.
Placental Protein, Placenta Animal, Placenta Human (natūrali placenta) žmogas ir gyvulių (žinduolių) placenta - tai biologiškai aktyvių ir visų statybinių medžiagų lobis, reikalingas 1 milijonui visų žmogaus bei kitų žinduolių organizmo baltymų. Placenta atlieka daug funkcijų neštumo metu - maitinimas, dujų apykaita medžiagų apykaitos produktų išskirimas, hormonų ir imuninio vaisiaus statuso formavimas, apsauga nuo toksinų ir matinos kraujo metabolitų. Placentos audinyje vyksta baltymų, vitaminų, hormonų, fermentų, nukleido rūgščių ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų susidarymas, tame tarpe ir antikūnių. Visos šios medžiagos nusako organizmo gyvybingumą ir atsparumą ligoms bei negatyviam aplinkos poveikiui, t.y. imunitetą. Preparatai su placenta yra labai plačiai naudojami medicinoje, kosmetologijoje, dermatologijoje, trichologijoje. Naujos placentos apdorojimo ir sterilizavimo technologijos leidžia išvengti terminius, radiologinius, cheminius pažeidimus, leidžia selektyviai išskirti reikalingas biologiškai aktyvias medžiagas. Naujose technologijose yra naudojami ypatingai aukšto spaudimo ultragarsinio dažnio mikrohidrosmūgiavimas, kuris veda prie visų įmanomų mikrobų ir virusų kūnų apvalkalų irimo, aminorūgščių aktyvumo atomo lygmenyje, keičia energetinę informaciją. Placentoje nėra hormonų, sunkiųjų metalų, druskų ir radionuklidų; placenta turi priešuždegiminį, žaizdų gijjimą greitinantį, imuninę sistemą stimuliuojantį, priešinfekcinį poveikius. Preparatuose: Placen
Placenta Botanic, Phytoplacenta (fitoplacenta) - dar vadinama "žalioji placenta" pagal jos autoriaus žymaus rusų mokslininko V. Filatovo apibrežimą - panašiai kaip žinduoliai, augalai irgi turi embrionus, fitoplacenta gaminama iš jaunų genetiškai nemodifikuotų augalų pumpurų jų augimo stadijoje, kai jie turi maksimalų proteinų ir aminorūgščių kiekius.. Kosmetologijoje ir dermatologijoje yra naudojama kaip natūraliosios placentos alternatyva.
kažkokie čia vėjai su tom placentom. deda vitaminą C, o rašo, kad įdėtas apelsinas.
na bet vartotojai mėgsta naujoves ir mandrybes, tai ko dėl tų vartotojų nepadarysi
na bet vartotojai mėgsta naujoves ir mandrybes, tai ko dėl tų vartotojų nepadarysi
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 15, 23:18)
Essence multi action
Ačiū, kažkur girdėtas dalykas, o gal dar galite pasakyti, koks šepetėlis. Šeriuotas ar plastikinis, kaip šukutės? Man būt geriau šeriuotas...
QUOTE(#vėja# @ 2009 01 20, 14:12)
Ačiū, kažkur girdėtas dalykas, o gal dar galite pasakyti, koks šepetėlis. Šeriuotas ar plastikinis, kaip šukutės? Man būt geriau šeriuotas...
Sepetelis seriuotas. Tie plasmasiniai man irgi nepatinka, turejau toki Essence maximum definition tai jis man visiskai nieko nedare blakstienom
man irgi tas essence nepatiko, is bedos emiau kita sepeteli ir i ta kose mirkaiu ( kol nenusipirkau naujo
turiu klausimeli man reikia nusipirkti plauku galiukasms krema, aliejuka, seruma, fluida, nesvarbu ka kad tik tiktu galams, nes plaukus sviesinu tai galai automatiskai purus labai ir "stovi" ir kad neriebintu plauku, nes dabartinis ( subrina fluidas tinka, bet tada as galva turiu plautis vos ne kas dien o tai man netinka aciu uz patarimus
turiu klausimeli man reikia nusipirkti plauku galiukasms krema, aliejuka, seruma, fluida, nesvarbu ka kad tik tiktu galams, nes plaukus sviesinu tai galai automatiskai purus labai ir "stovi" ir kad neriebintu plauku, nes dabartinis ( subrina fluidas tinka, bet tada as galva turiu plautis vos ne kas dien o tai man netinka aciu uz patarimus