QUOTE(prieblanda @ 2009 01 15, 11:48)
o kokios spalvos pakuotėje ši kaukė?
Štai tokia tik šviesioje pakuotėje, jos kelių rūšių būna
Cento parduotuvėje kainuoja apie 4litus, o eurokos tokia pati apie 6
QUOTE(baltanosis @ 2009 01 15, 17:21)
gal kas galit parekomenduoti koki nebrangu tusa? kad graziai padazytu, nenubegtu i lauka tik isejus ir akiu negrauztu? tinakntis kontaktiniams lesiams
aciu
aciu
Man sis kaip uz tokia kaina labai patiko, atlieka visas tuso funkcijas, niekuo nesiskiria su pries tai turetu MF 2000, o ir kaina jo nesiekia 12Lt, tik kaip del kontaktiniu lesiu tai nzn nes nenesioju
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 15, 20:31)
Man sis kaip uz tokia kaina labai patiko, atlieka visas tuso funkcijas, niekuo nesiskiria su pries tai turetu MF 2000, o ir kaina jo nesiekia 12Lt, tik kaip del kontaktiniu lesiu tai nzn nes nenesioju
Sorry, aš nepritraukiu, koks čia tušas, kokia firma? Tokios mažos raidelytės...
QUOTE(#vėja# @ 2009 01 15, 22:10)
Sorry, aš nepritraukiu, koks čia tušas, kokia firma? Tokios mažos raidelytės...
Essence multi action
Sveikos kas del placentos, tai kosmetikoj naudojamos jos, skaitosi geriausiomis, bet ne arba gyvuline placenta arba augaline. Tik nzn ar iki 30m. reiktu naudot priemones su ja, na nebent sampunus ir balzamus... Uztat DIZAO ranku kauke su placenta nuostabi kaina svyruoja nuo 5.30 iki 12.90 lt. Ziurint kur pirkti
QUOTE(jovitah @ 2009 01 15, 19:17)
Štai tokia tik šviesioje pakuotėje, jos kelių rūšių būna
Cento parduotuvėje kainuoja apie 4litus, o eurokos tokia pati apie 6
aš algabo su šokoladu turiu- nieko stebuklingo nedaro, bet daug ir nesitikiu už tokią kainą. bet užtat kaip kveeepia
iš pigesnių tušų tai man vienas geriausių šitas
labai patankina.
labai patankina.
QUOTE(gabrizzze @ 2009 01 15, 23:54)
Sveikos kas del placentos, tai kosmetikoj naudojamos jos, skaitosi geriausiomis, bet ne arba gyvuline placenta arba augaline. Tik nzn ar iki 30m. reiktu naudot priemones su ja, na nebent sampunus ir balzamus... Uztat DIZAO ranku kauke su placenta nuostabi kaina svyruoja nuo 5.30 iki 12.90 lt. Ziurint kur pirkti
Siūlau pasidomėti placentos rizika kosmetikoje. Aš tai nerizikuočiau imti pigių prekių su placenta.
QUOTE(l'eau @ 2009 01 16, 08:47)
koks cia tusas, nematytas kazkoks arba nedazlibinu...
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 16, 17:51)
koks cia tusas, nematytas kazkoks arba nedazlibinu...
Oriflame,Visions serijos paaugliams.Esu bandzius si tusa,pagirt nelabai galiu.
QUOTE(l'eau @ 2009 01 16, 08:47)
galiu pritarti, , labai geras, nors ir nepaaugle esu