Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(suntea7 @ 2009 01 13, 17:00)
o buna tik kavos ir braskiu kvapo? g.gif  sudomino ir mane, o kazin tas kvapas per daug neerzina, ar nera ikyrus? nes tada  schmoll.gif

Būna dar ir vanilės. Aš klaikiai norėjau kavos, bet gavau tik braškinį, tai patiko tikrai, net jei šiaip nemėgstu braškių kvapo kosmetikos.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 01 13, 15:25)
user posted image

nusipirkau šį merginų išgirtą kūno sviestą kavos kavpo  wub.gif jau kiek aš ieškojau šito doh.gif kadangi man kavos kvapai labai patinka, o forume dar išgyrė kad ir drėkina gerai, tai nusipirkau, labai šaunus kvapas, ir mano mamai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif wub.gif pasitepiau kol kas tik rankas, bet jau jaučiu kad gerai susigeria ir oda paliko labai minkšta drėgna wub.gif manau kūnui puikiai tiks.
kainavo apie 9-10 Lt eurokose, jei tokia kaina ir kokybė tai manau pirksiu dar daug kartų

pati nerealiausia priemone kunui wub.gif naudojau, naudoju ir naudosiu, puiku pasirinkimas smile.gif drekina super, o kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 13, 22:40)
pati nerealiausia priemone kunui  wub.gif  naudojau, naudoju ir naudosiu, puiku pasirinkimas smile.gif drekina super, o kvapas wub.gif

susigundziau ir as. irgi noriu.... O galit parasyti sudeties pradzia? nera ten Paraffinum Liquidum?
Atsakyti
RASAU VISA SUDETI KAKVINIO SVIESTUKO : Aqua, butyrospermum, parkii butter, paraffinum liquidom, dicaprylyl ether, cetearyl alcohol, cera alba, cetearetg-20, cytlomethicone, isopryl myristate, petrolatum, sodium polyacrylate, tocipheryl acetate, coffea arabica extract, propylene glycol, citric acid, prfum, dmdm hydantoin, methylchloroisothiazolonone, CL16255, CL19140, CL42090

is sito viso tik supratau kavos ekstarktas ir citrinos rugstis, gal kas pakomentuotu sudeti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 14, 00:18)
RASAU VISA SUDETI KAKVINIO SVIESTUKO : Aqua, butyrospermum, parkii butter, paraffinum liquidom, dicaprylyl ether, cetearyl alcohol, cera alba, cetearetg-20, cytlomethicone, isopryl myristate, petrolatum, sodium polyacrylate, tocipheryl acetate, coffea arabica extract, propylene glycol, citric acid, prfum, dmdm hydantoin, methylchloroisothiazolonone, CL16255, CL19140, CL42090

is sito viso tik supratau kavos ekstarktas ir citrinos rugstis, gal kas pakomentuotu sudeti ? 4u.gif

nieko gero ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 01 13, 21:09)

Niu nepasakyčiau, kad taip viskas ten ir pigu... Už šešėlių komplektą kokių 20 + spalvų sumoku apie 15-20 Lt, ir man jie puikiai naudojasi, ir tikrai nematau reikalo už 4 mokėti tiek pat. Iš paprastos dekoratyvinės dabar maximose atsiradę stendai nebrangios ir kokybe tikrai nesiskundžiu. O kainos vis dėl to - kur 5 Lt už lūpdažį, kur 18...
Atsakyti
ALGABO plaukų kaukė thumbup.gif
Su placenta ir vėžio taukais pažeistiems ,sausiems plaukams. Kainuoja apie 5lt.Tikrai gera aš dar į ją ricinos aliejaus įpilu ir laikau valandą-dvi, patenkinta rezultatu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 13, 23:18)

antras pagal sudėtį - taukmedžio sviestas, kas yra gerai smile.gif po to eina eilė taip vadinamų plėvelę ant odos suformuojančių ingredientų, kurie padeda sulaikyti drėgmę odoje, bet natūralios kosmetikos gerbėjai jų labai bijo rolleyes.gif
tocopheryl acetate yra vitamino E forma, bet kadangi jis sudėties gale kartu su kavos ekstraktu, tai jų poveikis (kaip antioksidantų) praktiškai nulinis.
citrinų rūgštis sudėties gale naudojama kaip konservantas ar kaip rūgštingumą reguliuojanti medžiaga, ale tiksliai jau nebepamenu blush2.gif

QUOTE(jovitah @ 2009 01 14, 22:04)
ALGABO plaukų kaukė thumbup.gif
Su placenta ir vėžio taukais pažeistiems ,sausiems plaukams. Kainuoja apie 5lt.Tikrai gera aš dar į ją ricinos aliejaus įpilu ir laikau valandą-dvi, patenkinta rezultatu labai wub.gif

o kokios spalvos pakuotėje ši kaukė? g.gif
anksčiau man labai patikdavo Algabo balzamas garbanotiems plaukams, nes suminkštindavo plaukus, bet dbar jau jo nebematau pirkti unsure.gif
dabar turiu Algabo kremą garbanoms, tai pagal savo kainą ir poveikį net labai liuks smile.gif prieš tai turėjau Tigi Curls Rock kremą garbanoms, bet tarp jų kažkokio esminio skirtumo nematau rolleyes.gif na, algabo dar turi pliusą, kad jį gali tepti ir ant sausų plaukų good.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2009 01 15, 11:48)
o kokios spalvos pakuotėje ši kaukė?  g.gif
anksčiau man labai patikdavo Algabo balzamas garbanotiems plaukams, nes suminkštindavo plaukus, bet dbar jau jo nebematau pirkti  unsure.gif
dabar turiu Algabo kremą garbanoms, tai pagal savo kainą ir poveikį net labai liuks smile.gif  prieš tai turėjau Tigi Curls Rock kremą garbanoms, bet tarp jų kažkokio esminio skirtumo nematau  rolleyes.gif   na, algabo dar turi pliusą, kad jį gali tepti ir ant sausų plaukų good.gif

itariu kad geltonos smile.gif nes pagal aprasyma auksciau turiu tokia pacia. nemanau kad galima ka daugiau ispest is kaukes bigsmile.gif baiginejasi, pirksiu dar. tiesa, man ji plaukus glotinina ir visiskai neriebina! o kalbant apie sudeti, tai yra 2 rusiu silikonu tu ir tie patys paciam gale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita8352: 15 sausio 2009 - 14:43
as sia algabo kauke su placenta po pirmo panaudojimo atidaviau...
dar turejau algabo krema tiesiems plaukams kad sauguotu nuo dregmes..sita tai ismeciau iskart..girdejau gerai algabo raudona kauke su oranziniu dangteliu,bet rizikuot nebenoriu
Shaumos rudas balzamas man geriau minkstina glotnina negu algabo kauke.
Atsakyti
gal kas galit parekomenduoti koki nebrangu tusa? kad graziai padazytu, nenubegtu i lauka tik isejus ir akiu negrauztu? ax.gif tinakntis kontaktiniams lesiams
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 01 15, 17:21)
gal kas galit parekomenduoti koki nebrangu tusa? kad graziai padazytu, nenubegtu i lauka tik isejus ir akiu negrauztu?  ax.gif tinakntis kontaktiniams lesiams
aciu 4u.gif

va brangų galėčiau rekomenduot, kuris netepa ir nenubėga, jei stipriau trini, gali patrupėt, bet neteps... o vakare lengvai vandeniu+trynimu nusiplauna smile.gif nors šiaip vandens kaip ir nebijo smile.gif ale jis vat, nepigus, tai neparekomenduosiu... (perkant vieną išeitų apie 20 svarų su siuntimu, eurais dar daugiau... , bet pirkau daugiau, tai siuntimas mažiau gavosi)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 15 sausio 2009 - 18:48