Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 11, 17:52)
Man neblogos buvo EUROKOS pirktos su placenta.Firmos nežinau,bet ampulės būna sudėtos netoli kasos  mirksiukas.gif

Nu jus man papasakokit, kas ta placenta blush2.gif As kai motera ne per seniausiai gimdyma apturejus, tai tik viena placenta ir zinau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
gamintojai tikina, kad placenta maitina embrioną, tai turėtų maitinti ir atnaujinti senstačias ląsteles, bet čia tik eilinė didelė "antis", nes naudojama yra pogimdyvinė placenta kuri jau atidavė visas geriausias medžiagas vaisiui, ji pati lienka nieko verta
sorry už offtopiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2009 01 12, 10:18)
gamintojai tikina, kad placenta maitina embrioną, tai turėtų maitinti ir atnaujinti senstačias ląsteles, bet čia tik eilinė didelė "antis", nes naudojama yra pogimdyvinė placenta kuri jau atidavė visas geriausias medžiagas vaisiui, ji pati lienka nieko verta
sorry už offtopiką  4u.gif

tik jau nesakykite, kad naudojama pogimdyvine placenta. doh.gif ne, ampulese naudojama augaline placenta: augalinės kilmės baltymas, dar vadinamas augalinė placenta arba dermacenta, turi subalansuotą kompleksą iš devynių svarbiausių aminorūgščių, reikalingų organizmui ir šiuo atžvilgiu yra artimiausias natūraliai (gyvylinei) placentai. Augaline placenta arba dermacenta yra gaminama iš jaunų genetiškai nemodifikuotų sojos pupelių daigų jų augimo stadijoje, kai jie turi maksimalų proteinų ir aminorūgščių kiekius. Remiantis oksigrafijos (oksigrafija – pripažintas visame pasaulyje testas medžiagų gebėjimui stimuliuoti regeneravimo procesus nustatyti) testo rezultatais pripažinta, kad fibroblastai – odos ląstelės dermacentos poveikio dėka padidina deguonies pasisavinimą net 30 procentų. Dermacenta turi labai panašų į natūralios placentos ekstrakto poveikio efektą odos ląstelių atsinaujinimo stimuliavime ir suteikia energijos jų spartesniam augimui didinant proteinų sintezę odoje ir palaikant audinių jaunatviškumą. Dėl šių priežasčių dermacenta yra seniai laikoma vienu efektyviausių energijos šaltiniu odai ir plaukams, ypatingai moterims.

Augalinė placenta regeneruoja, stiprina ir skatina plauko augimą.

Protein hydrolyzates, placenta. Substance obtained by acidic, alkaline, or enzymatic hydrolysis of
placenta composed primarily of amino acids, peptides, and proteins. It may contain impurities
consisting chiefly of carbohydrates and lipids along with smaller quantities of miscellaneous
organic substances of biological origin.
Atsakyti
user posted image

nusipirkau šį merginų išgirtą kūno sviestą kavos kavpo wub.gif jau kiek aš ieškojau šito doh.gif kadangi man kavos kvapai labai patinka, o forume dar išgyrė kad ir drėkina gerai, tai nusipirkau, labai šaunus kvapas, ir mano mamai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif wub.gif pasitepiau kol kas tik rankas, bet jau jaučiu kad gerai susigeria ir oda paliko labai minkšta drėgna wub.gif manau kūnui puikiai tiks.
kainavo apie 9-10 Lt eurokose, jei tokia kaina ir kokybė tai manau pirksiu dar daug kartų
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 01 13, 14:25)
user posted image

nusipirkau šį merginų išgirtą kūno sviestą kavos kavpo  wub.gif jau kiek aš ieškojau šito doh.gif kadangi man kavos kvapai labai patinka, o forume dar išgyrė kad ir drėkina gerai, tai nusipirkau, labai šaunus kvapas, ir mano mamai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif wub.gif pasitepiau kol kas tik rankas, bet jau jaučiu kad gerai susigeria ir oda paliko labai minkšta drėgna wub.gif manau kūnui puikiai tiks.
kainavo apie 9-10 Lt eurokose, jei tokia kaina ir kokybė tai manau pirksiu dar daug kartų

Man toks tik braškinis be proto patiko wub.gif Matyt, kai sunaudosiu visas atsargas pirksiu vėl wub.gif Tik kad labai jau greit jis man susinaudoja blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2009 01 13, 15:50)
Man toks tik braškinis be proto patiko  wub.gif Matyt, kai sunaudosiu visas atsargas pirksiu vėl  wub.gif Tik kad labai jau greit jis man susinaudoja  blush-anim-cl.gif

aha, gan tirštas, nes sviestas, turėtų greit naudotis, beveik susigundžiau ir braškiniu blush2.gif nors man šiaip braškiniai visokie kūnui nelabai. gaila kad nėra tokio pat losjono, jis būtų skystesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 13 sausio 2009 - 16:10
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 01 13, 15:25)
user posted image

nusipirkau šį merginų išgirtą kūno sviestą kavos kavpo  wub.gif jau kiek aš ieškojau šito doh.gif kadangi man kavos kvapai labai patinka, o forume dar išgyrė kad ir drėkina gerai, tai nusipirkau, labai šaunus kvapas, ir mano mamai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif wub.gif pasitepiau kol kas tik rankas, bet jau jaučiu kad gerai susigeria ir oda paliko labai minkšta drėgna wub.gif manau kūnui puikiai tiks.

o buna tik kavos ir braskiu kvapo? g.gif sudomino ir mane, o kazin tas kvapas per daug neerzina, ar nera ikyrus? nes tada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karpūnsko Java @ 2009 01 12, 14:18)
sorry už offtopiką  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu, ir aš tą girdėjau, ir apskritai, jei tai rimta ta pati placenta, apie kurią mes kalbam, tai turėtų būti kažkaip šlykštu teptis ant veido tokias kosmetikos priemones.. kadang tiksliai nežinau, viliuosi kad tai augalinė placenta, kaip aiškino viena mamytė. Bet tada ji ir turi kitaip vadintis, dermacenta ar kaip ten kad neklaidintu ir nešiurpintu pirkėju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimbaLO: 13 sausio 2009 - 17:47
QUOTE(suntea7 @ 2009 01 13, 17:00)
o buna tik kavos ir braskiu kvapo? g.gif  sudomino ir mane, o kazin tas kvapas per daug neerzina, ar nera ikyrus? nes tada  schmoll.gif

sviestai mačiau buvo tik kavos ir braškių, nebent kažkur kitur yra daugiau, tačiau buvo losjonų tos pačios firmos, tubelėse, kitokių skonių 4u.gif

galiu papasakot tik apie kavos sviesto 'skonį' biggrin.gif katik tepiausi, sakyčiau labiau ne kavos, o kapučino kvapas thumbup.gif nepasakyčiau, kad erzinantis schmoll.gif toks švelnus.
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2009 01 13, 20:21)
sviestai mačiau buvo tik kavos ir braškių, nebent kažkur kitur yra daugiau, tačiau buvo losjonų tos pačios firmos, tubelėse, kitokių skonių  4u.gif

galiu papasakot tik apie kavos sviesto 'skonį'  biggrin.gif  katik tepiausi, sakyčiau labiau ne kavos, o kapučino kvapas  thumbup.gif  nepasakyčiau, kad erzinantis  schmoll.gif  toks švelnus.

manau reikes ryt po darbo i eurokos zygiuoti pasidairyti, be to drauge sake, kad dabar ten nuolaidos g.gif thumbup.gif
Atsakyti
pigi bet aukštos kokybes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 13 sausio 2009 - 21:09
QUOTE(renatacka5 @ 2009 01 13, 22:41)
turiu toki pati tik braskini tai tikrai labai skaniai kvepia  blush2.gif  braskiniu jogurtu  wub.gif  ir kvapas tikrai neikyrus  thumbup.gif

as cia apie kuno sviesta kalbejau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 10, 17:30)
Turiu trecia pakuote,dvi sunaudojau ir masazuodama su spec taurem, kasdiena po 20min,bet pradejau dirbt dienom naktim nebudavo kada masazuotis tai taip ta reikala ir meciau,stovi trecia pakuote nenaudojama. poveikio nepastebejau berods..., kaitimo saldymo irgi ne, bet jei ranku gerai nenusveitus lindzes dedavaus...tai manaiu liksiu be akies...taip pipirai degino,va akys uzkaito lotuliukas.gif  ir jei valgai koki oboly ranku gerai nenuplovus burna degt pradeda biggrin.gif
Seip manau geriau pirkti toki negu brangius,nes sudetis tikrai gera atrodo, ir maloniai naudojasi lb, tik apskritai visais stangrinamaisi anticeliulitiniais tepalais tiketi ar nera naivu klausimas smile.gif

as to kaitinimo irgi nejauciau kol koju plevele neapsiviniojau ir po kokiu 20min taip pradejo kaitint , kad oj oj oj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatacka5: 13 sausio 2009 - 21:42