Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 19, 16:03)
patarkit nebrangu veido sveitikli(sausai-normaliai odai) 4u.gif

Cistaja linija pabandyk smile.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau šampūną live clean (atseit, organinis, kažkaip neįtikėtina), Dzintars balzamą sausiems plaukams (rašo, kad stiprina plaukus, pažiūrėsim) ir dar aliejuko tipo balzamuką (indelis nedidelis, 100ml, o kainuoja 12lt...)

Norėčiau atisliepimų apie tą šampūną live clean (mėlynas), kažkur SM mačiau, kažkas buvo nusipirkę, bet taip ir nesupratau nuomonės apie jį.
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 11 26, 19:44)
as irgi prisiskaicius cia geru atsiliepimu nusipirkau si sampuna normaliems plaukam,tai taip patiko  bigsmile.gif nerealus,ypac uz tokia kaina bigsmile.gif man kai kurie brangesni net ne tokie geri  ax.gif  ir drauge nusipirko tai abi esam labai patenkintos  rolleyes.gif

Pasiskaicius cia susigundziau ir as nusipirkau. Ir nenusivyliau ! Taip patiko kad turbut dar nei vienas taip nepatiko smile.gif plaunant tokie minkstuciai plaukuciai buna,o isdziuvus plaukams tikrai galvos oda taip svariai gaiviai jauciasi,kaip nei nuo vieno sampuno taip nebuvo thumbup.gif o nusipirkau kazkuri nuo pleiskanu.
O kas naudojot riebiems plaukams ar nesausino plauku? Noreciau nuomones apie visas sios firmos priemones ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 12 31, 14:57)
Šiandien nusipirkau šampūną live clean (atseit, organinis, kažkaip neįtikėtina), Dzintars balzamą sausiems plaukams (rašo, kad stiprina plaukus, pažiūrėsim) ir dar aliejuko tipo balzamuką (indelis nedidelis, 100ml, o kainuoja 12lt...)

Norėčiau atisliepimų apie tą šampūną live clean (mėlynas), kažkur SM mačiau, kažkas buvo nusipirkę, bet taip ir nesupratau nuomonės apie jį.

as irgi nusipirkau si sampuna ir likau labai patenkinta. Labai gerai isplove plaukus
Atsakyti
Reiktu nebrangaus drekinancio veido kremuko. Oda linkusi i spuogelius, yra issipletusiu poru. Ka rekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 01 02, 18:48)
as irgi nusipirkau si sampuna ir likau labai patenkinta. Labai gerai isplove plaukus

Pabandžiau ir aš. Neblogas, labai kvapas geras. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2009 01 02, 11:42)
O kas naudojot riebiems plaukams ar nesausino plauku? Noreciau nuomones apie visas sios firmos priemones  ax.gif

Nesausino, nors mano plaukai nėra riebus, daugiau normalūs. Dar nebloga "Himalaya" valanti kaukė "Fruit Pack".
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 12 31, 14:57)

o kiek kainavo? ar organinis reikia ziuret sudeti. o sertifikatas yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 20, 12:34)
as tai labai noriu pagirti ruskoje pole su kefyru kauke plaukams 4u.gif  zinau, kad nemazai pridiskutuota apie sia kauke, bet pasikartosiu ir as - kaip uz nepilnus 5lt, tai sita kauke atlieka puiku kosmetini poveiki - mano sausus plaukus labai gerai sudrekino bigsmile.gif

o as vakar nusipirkau Kauke plaukams Babuska agafija Celebnaja maska dlia volos, su alaus mielemis is rugpieniu. Idomu ar gera bus, siandien isbandysiu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 25, 13:42)
O aš noriu pasidžiaugti, kad man labai tinka tas anticeliulitinis "deginantis" (kuris nebedegina kažkodėl lotuliukas.gif ) kremas, apie kurį kalbėjom praeitos temos gale - oda lygi tapo, nors tik savaitę naudoju wub.gif

Koks cia kremas, kaip jis vadinasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 01 10, 12:42)
Koks cia kremas, kaip jis vadinasi? g.gif

Gal Viteks? Jei taip, tai man įdomu, kur rado pirkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 10 sausio 2009 - 12:53
QUOTE(Alinva @ 2009 01 10, 12:53)
Gal Viteks? Jei taip, tai man įdomu, kur rado pirkt...

Mane taip pat labai domina sis stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti