Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Malena @ 2008 11 16, 17:03)
Atejau labai isgirt sampuno
user posted image

Aš irgi jau kurį laiką šituo šampūnu gundausi, bet vis neįsigyju. Labai buvo išgirtas riebiems plaukams skirtas. Gal kas gali pakomentuoti kuris geresnis, kurį rinktis? bigsmile.gif

Malena, beje, sudėtį tik tą "gerąją" parašei. Turiu "Himalaya" veido kaukę, tai ingredientuose pradžioj molis ir visokie vaisių ekstraktai išvardinti, o žemiau, prie "other ingredients" - parabenai ir visa kita g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 19 lapkričio 2008 - 14:32
QUOTE(Victorious @ 2008 11 19, 15:28)
Aš irgi jau kurį laiką šituo šampūnu gundausi, bet vis neįsigyju. Labai buvo išgirtas riebiems plaukams skirtas. Gal kas gali pakomentuoti kuris geresnis, kurį rinktis?  bigsmile.gif

Malena, beje, sudėtį tik tą "gerąją" parašei. Turiu "Himalaya" veido kaukę, tai ingredientuose pradžioj molis ir visokie vaisių ekstraktai išvardinti, o žemiau, prie "other ingredients" - parabenai ir visa kita  g.gif

Riebiems nebandziau.Del sudeties tai ka interne radau ta papastinau smile.gif Neagituoju nieko pirkt,idejau produkta kuris man tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 11 19, 18:18)
Riebiems nebandziau.Del sudeties tai ka interne radau ta papastinau smile.gif Neagituoju nieko pirkt,idejau produkta kuris man tiko smile.gif

Tai aš ir nemanau, kad agituoji smile.gif Tik papildžiau tavo pasisakymą dėl šampūno sudėties ax.gif
Beje, vaistinėj palyginau šampūno, skirto riebiems ir normaliems plaukams sudėtį - visiškai kitokie tie natūralūs ingredientai g.gif Bet, kiek forume skaičiau, visi šitie šampūnai, nors ir skirti skirtingiems plaukų tipams, yra verti dėmesio ax.gif
Atsakyti
as tai labai noriu pagirti ruskoje pole su kefyru kauke plaukams 4u.gif zinau, kad nemazai pridiskutuota apie sia kauke, bet pasikartosiu ir as - kaip uz nepilnus 5lt, tai sita kauke atlieka puiku kosmetini poveiki - mano sausus plaukus labai gerai sudrekino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 20, 14:34)
as tai labai noriu pagirti ruskoje pole su kefyru kauke plaukams 4u.gif  zinau, kad nemazai pridiskutuota apie sia kauke, bet pasikartosiu ir as - kaip uz nepilnus 5lt, tai sita kauke atlieka puiku kosmetini poveiki - mano sausus plaukus labai gerai sudrekino bigsmile.gif

Esu nusipirkus su saltalankiu smile.gif taciau nelabai jis man patiko g.gif
Atsakyti
Einu siandien i Eurocos... Kazin, ka cia ismeginus si karta? biggrin.gif
Dar apie savo paskutinius pirkinukus papasakosiu, kauke-balzama su placenta uzbaigiau per 5k, zodziu, labai neskalsus (bet vis dar patinka), o Zolotoj sholk sampunas, jei nenaudoji jokio balzamo po jo, labai nieko gero, plaukai siaudiniai buna (bet as vis dar tikiuosi, kad teigiamas poveikis pasireiskia is vidaus, ne isoreja ir kad jis stiprina saknis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 11 13, 20:48)
"ZOLOTOJ SOLK" sampunas - tai ne stebuklas - Tau labiau tiktu kauke tos serijos - "Intensivnaja" - man labai padejo po tamsinimo is sviesios thumbup.gif

Nusipirkau siandien Zolotoj sholk kauke, bet ne intensivnaja, o kauke-seruma aktivnaja ukrepljajushcaja, nes vis ziuriu, kad priemones nuo slinkimo butu... Kaip sita, gal kas naudojot,-jat?
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 11 20, 13:34)
as tai labai noriu pagirti ruskoje pole su kefyru kauke plaukams 4u.gif  zinau, kad nemazai pridiskutuota apie sia kauke, bet pasikartosiu ir as - kaip uz nepilnus 5lt, tai sita kauke atlieka puiku kosmetini poveiki - mano sausus plaukus labai gerai sudrekino bigsmile.gif

Buvau siandien dar kazkokioje pigios kosmetikos parduotuveje, russkoe pole kaukes maciau tik su saltalankiu, granatais ir svogunais biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bet man pasirode, kad tos kaukes labai mazai... Keliems kartams uztenka?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 19, 14:28)
Aš irgi jau kurį laiką šituo šampūnu gundausi, bet vis neįsigyju. Labai buvo išgirtas riebiems plaukams skirtas. Gal kas gali pakomentuoti kuris geresnis, kurį rinktis?  bigsmile.gif

Malena, beje, sudėtį tik tą "gerąją" parašei. Turiu "Himalaya" veido kaukę, tai ingredientuose pradžioj molis ir visokie vaisių ekstraktai išvardinti, o žemiau, prie "other ingredients" - parabenai ir visa kita  g.gif

as irgi prisiskaicius cia geru atsiliepimu nusipirkau si sampuna normaliems plaukam,tai taip patiko bigsmile.gif nerealus,ypac uz tokia kaina bigsmile.gif man kai kurie brangesni net ne tokie geri ax.gif ir drauge nusipirko tai abi esam labai patenkintos rolleyes.gif
Atsakyti
Atejau pagirti Margaritos plauku kaukes su alumi.... thumbup.gif Na, mano plaukai ilgi iki nugaros apacios, buvo pradja veltis ko anksciau nebudavo, prarado blizgesi...o panaudojus viena kart sia kauke poveikis jos nustebino.... thumbup.gif O ir kaina superine ~5Lt.
Atsakyti
Man labai patiko Cistaja Linija sampunas ir balzamas kaip uz tokia kaina mano nepazeistems normaliems plaukams tiesiog liux rolleyes.gif
Atsakyti
patarkit nebrangu veido sveitikli(sausai-normaliai odai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 12 19, 14:03)
patarkit nebrangu veido sveitikli(sausai-normaliai odai) 4u.gif

giriamas cistaja linija su abrikosu kauliukais, nors man pasirode per stambus grudeliai, naudoju himalaya su graikiskais riesutais, ir sveicia svelniai,kaina nedidele ir turis nemazas, jau net nusibodo naudot doh.gif
Atsakyti