Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Hottea @ 2008 05 25, 13:42)
O aš noriu pasidžiaugti, kad man labai tinka tas anticeliulitinis "deginantis" (kuris nebedegina kažkodėl lotuliukas.gif ) kremas, apie kurį kalbėjom praeitos temos gale - oda lygi tapo, nors tik savaitę naudoju wub.gif

Jei apie zalia toki sakai, tai man jis irgi thumbup.gif Naudoju jau antrus metus, anksciau dar apsiviniojimus su maistine plevele dariau, tai isvis thumbup.gif Kaitina gerai, o odele - silkas. Tikrai veiksmingas ir sudetis puiki. 10 balu jam duodu.
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2008 05 26, 14:18)
Jei apie zalia toki sakai, tai man jis irgi  thumbup.gif  Naudoju jau antrus metus, anksciau dar apsiviniojimus su maistine plevele dariau, tai isvis  thumbup.gif  Kaitina gerai, o odele - silkas. Tikrai veiksmingas ir sudetis puiki. 10 balu jam duodu.

Būtent tą ax.gif
Klausimėlis, kaip ilgai naudojančiai : ar kas kartą Tau "degina ir šildo" odą jis?
Kaip suprantu, net ir per tiek laiko Tavo odą neišlepo ir neatmeta jo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 26, 14:37)
Būtent tą ax.gif
Klausimėlis, kaip ilgai naudojančiai : ar kas kartą Tau "degina ir šildo" odą jis?
Kaip suprantu, net ir per tiek laiko Tavo odą neišlepo ir neatmeta jo? bigsmile.gif

Na truputi jauciu siluma, bet neilgai smile.gif
Atsakyti
Merginos, ar šitoj temelėj diskutuojama ir apie pigią, bet neprastą dekoratyviąją kosmetiką? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 05 26, 20:18)
Merginos, ar šitoj temelėj diskutuojama ir apie pigią, bet neprastą dekoratyviąją kosmetiką?  bigsmile.gif  4u.gif

zinoma bigsmile.gif klok cia, ka jau atradai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 26, 19:51)
zinoma bigsmile.gif  klok cia, ka jau atradai bigsmile.gif

ax.gif ax.gif kad kaip tik tikėjausi iš kitų patarimų gauti, ypač dėl tušų blush2.gif
Atsakyti
O pigūs tušai - tai iki kiek Lt? g.gif
Nes aš perku "loreal - teleskopic, "maybelline - volum express", seniau "max factor - 2000" - tai manau, kaip iki 35 Lt (jei su akcija), tie tušai normaliai kainuoja ir svarbiausia - gražiai dažo wub.gif
O už 10 ar 15 Lt pirkti ranka nekyla - bet gal kas rimtai rado pigų ir gerą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 27, 13:59)
O pigūs tušai - tai iki kiek Lt?  g.gif
Nes aš perku "loreal - teleskopic, "maybelline - volum express", seniau "max factor - 2000" - tai manau, kaip iki 35 Lt (jei su akcija), tie tušai normaliai kainuoja ir svarbiausia - gražiai dažo wub.gif
O už 10 ar 15 Lt pirkti ranka nekyla - bet gal kas rimtai rado pigų ir gerą? bigsmile.gif

Daug kas gyre Golden Rose tusa (gali rasti tema apie sita kosmetika). Nusipirkau ir as, bet man nelabai patiko. O mano mamai kaip tik - ji labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Varu @ 2008 05 27, 14:16)
Daug kas gyre Golden Rose tusa (gali rasti tema apie sita kosmetika). Nusipirkau ir as, bet man nelabai patiko. O mano mamai kaip tik - ji labai patenkinta  thumbup.gif

"golden rose" nagų lakai patikdavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 27, 12:59)
O pigūs tušai - tai iki kiek Lt?  g.gif

ax.gif turėjau omeny pigesnius, gal iki 10 -15 lt. Nemanau, kad nėra gerų už tokią kainą 4u.gif Palyginimui: dabar naudoju Loreal volume shocking (42 lt), prieš tai buvo Max factor (43 lt), dar prieš tai Maybelline Volume express (28lt) - čia trys patys prasčiausi kada nors naudoti tušai doh.gif doh.gif doh.gif Nesiplėsiu labai apie jų trukumus, galiu tik pasakyti, kad Essence už 10 lt buvo daug daug geresnis thumbup.gif Bent iš tikrųjų dažo, pailgina, paryškina, nenubyra, kaip šitie trys minėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Varu @ 2008 05 27, 13:16)
Daug kas gyre Golden Rose tusa (gali rasti tema apie sita kosmetika). Nusipirkau ir as, bet man nelabai patiko. O mano mamai kaip tik - ji labai patenkinta  thumbup.gif

Ačiū, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Labai reikia žiūrėti, kaip atrodo tušo tūtelės - "droge" praktiškai nebeperku, nes visada būna prasukti, apsitrynę (ypač akcijiniai) schmoll.gif
Tai kai pasakiau apie tai "megos " "droge", po kelių dienų užėjusi žiūriu, kad visi tušai, kurie buvę prasukti, pačių pardavėjų apklijuoti lipnia juostele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 28, 12:16)
Labai reikia žiūrėti, kaip atrodo tušo tūtelės - "droge" praktiškai nebeperku, nes visada būna prasukti, apsitrynę (ypač akcijiniai) schmoll.gif
Tai kai pasakiau apie tai "megos " "droge", po kelių dienų užėjusi žiūriu, kad visi tušai, kurie buvę prasukti, pačių pardavėjų apklijuoti lipnia juostele doh.gif

man patinka, kad Kosmadose visos prekes buna iskart apklijuotos lipnia juostele cool.gif
Atsakyti