Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

QUOTE(Enary @ 2008 11 13, 16:57)
Aha, raso, bet visur taip raso  biggrin.gif  Kazkaip neisbandytas produktas, nenorejau tiek visko prisipirkti, tuo labiau, kad nuo plauku slinkimo kazko ieskojau, o sito balzamo nuo slinkimo nebebuvo... Na, bet jei sitas patiks, tada nusipirksiu ir sampuno smile.gif
O plaukai mano tragiski, ilga laika juos sviesinau, tik pries 1,5men pasitamsinau (i naturalia plauku spalva), todel jie issauseje,nutriuse, stagarai kazkokie, linke issipusti, kadangi pakankamai stori, kai issipucia, gaunasi stagaru kupeta ant galvos, nueinu i kirpykla, apkerpa, atrodo viskas grazu ir gerai, o kita diena vel vaizdas, lyg puse metu nekirpti galiukai  verysad.gif o paskutiniu metu dar pradejo slinkti... Zodziu, turedama toki "stebukla" ant galvos, stebuklo is sito balzamo nesitikiu, bet... o gal...  biggrin.gif

jei atrasit kokią gerai plaukus drėkinančią kaukę ar balzamą, tai parašykit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 11 13, 17:57)
Aha, raso, bet visur taip raso  biggrin.gif  Kazkaip neisbandytas produktas, nenorejau tiek visko prisipirkti, tuo labiau, kad nuo plauku slinkimo kazko ieskojau, o sito balzamo nuo slinkimo nebebuvo... Na, bet jei sitas patiks, tada nusipirksiu ir sampuno smile.gif
O plaukai mano tragiski, ilga laika juos sviesinau, tik pries 1,5men pasitamsinau (i naturalia plauku spalva), todel jie issauseje,nutriuse, stagarai kazkokie, linke issipusti, kadangi pakankamai stori, kai issipucia, gaunasi stagaru kupeta ant galvos, nueinu i kirpykla, apkerpa, atrodo viskas grazu ir gerai, o kita diena vel vaizdas, lyg puse metu nekirpti galiukai  verysad.gif o paskutiniu metu dar pradejo slinkti... Zodziu, turedama toki "stebukla" ant galvos, stebuklo is sito balzamo nesitikiu, bet... o gal...  biggrin.gif

mano lygiai lygiai tokie patys! kai istiesinu atrodau kaip princese velsiais prabangiai glotniais spindinciais plaukais, bei jei oras dregnesnis ar pagailiu tesinti...tai princese virsta kutvela. toooookia kupeta veltinio, o saknys tai greit riebaluojas...o dabar ir slenka.
nusipirkau Dzintars balzamo, pries kiekviena plovima ,dedu laikau apie pusvalandi-valanda... kaip pleiskanoti pradejo sad.gif((((
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 13, 18:49)
mano lygiai lygiai tokie patys! kai istiesinu atrodau kaip princese velsiais prabangiai glotniais spindinciais plaukais, bei jei oras dregnesnis ar pagailiu tesinti...tai princese virsta kutvela. toooookia kupeta veltinio, o saknys tai greit riebaluojas...o dabar ir slenka.
nusipirkau Dzintars balzamo, pries kiekviena plovima ,dedu laikau apie pusvalandi-valanda... kaip pleiskanoti pradejo sad.gif((((

Va va, man saknys taip pat greitai riebaluojasi, o patys plaukai sausi... Bandziau naudoti aliejuka, pasidare lygiai tas pats, atsirado pleiskanu... doh.gif
Begu bandyti savo pirkiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 11 13, 20:57)
Va va, man saknys taip pat greitai riebaluojasi, o patys plaukai sausi... Bandziau naudoti aliejuka, pasidare lygiai tas pats, atsirado pleiskanu...  doh.gif
Begu bandyti savo pirkiniu biggrin.gif

"ZOLOTOJ SOLK" sampunas - tai ne stebuklas - Tau labiau tiktu kauke tos serijos - "Intensivnaja" - man labai padejo po tamsinimo is sviesios thumbup.gif
Atsakyti
Enary, kaip ispudziai sampuno. Macius esu ta sampuna. o kur su nuolaida jis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabrizzze: 13 lapkričio 2008 - 22:28
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 13, 23:27)
Enary, kaip ispudziai sampuno. Macius esu ta sampuna. o kur su nuolaida jis?  ax.gif

bei kauke-balzama su placenta (musu sarase tos firmos nera, bet kadangi nebrangi, rasau prie to pacio)

Taigi aiskiai parase,kad su nuolaida pirko ne sampuna o balzama kauke, o zolotoj solk jei domina tai eurekoj buvo nuolaidos, bet cia kaip daugelis minejo-nestebuklas.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 14, 02:10)

Taigi aiskiai parase,kad su nuolaida  pirko ne sampuna o balzama kauke, o zolotoj solk jei domina tai eurekoj buvo nuolaidos, bet cia kaip daugelis minejo-nestebuklas.

doh.gif atsiprasau, suklydau rasydama blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz rekomendacijas 4u.gif "Intensivnaja" kauke apziurejau, bet nuolaidos nebuvo, nepirkau, nusprendziau visu pirma pabandyti tai, kas su nuolaida blush2.gif Bet jei ji gera, reikes pirkti biggrin.gif
(P.s. Sampunas taip pat su nuolaida- 6,93 Eurocos'e smile.gif )
Dabar pasakoju... Isbandziau ir sampuna, ir ta kauke-balzama, tai papasakoti, kaip atskirai jie veikia, negaliu biggrin.gif Bet jeigu sakote, kad Zolotoj solk ne stebuklas, tai vadinasi nuo balzamo (taip ir nesupratau, kaip ji naudoti, ar kaip balzama kiekviena karta plaunant, ar kaip kauke,- reciau g.gif ) plaukai pasidare tokie labai minksti ir svelnuciai thumbup.gif bet siandien ryte vel nieko gero, nors gal sakyciau, minkstesni, nei paprastai buna... smile.gif Zodziu, sunku pasakyti po vieno karto, nezinau, kaip kitoms butu, bet man asmeniskai patiko, nusipirksiu dar ir sampuna ir pabandysiu panaudoti bent pora savaiciu, ziuresiu, kas bus...
Tik vienas pastebejimas, kauke-balzamas is esmes tirstos konsistencijos, bet tepant ant plauku suskysteja, todel daug reikia, neskalsus visai, tai kazkaip pagalvojau, jei pilna kaina kainuoja apie 12lt ir ji deti kiekviena karta plaunant plaukus, tai ne taip labai pygiai gaunasi biggrin.gif Beja, laikiau ant plauku ne 3-5min, kaip parasyta, o apie puse val smile.gif
Atsakyti
kadangi nuo slinkimo manau reik naudoti intensyviai ,kas karta plaunant ir jei poveiki jaust butinai i galvos oda itrinti,tad lb idomu ar nesusiriebaluos lb greit plaukai:) parasyk ir apie tai:)
O apimtiems nedidina lb?
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 14, 09:45)
doh.gif  atsiprasau, suklydau rasydama  blush2.gif

Nesipykit, mergaites, cia mano kalte, turbut neaiskiai parasiau, viska pirkau su nuolaida Eurocos mirksiukas.gif

Beja, man idomu dar pasidare, kas per daiktas yra plauku fluidai? Niekas nenaudojate?
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 11 14, 11:05)

Beja, man idomu dar pasidare, kas per daiktas yra plauku fluidai? Niekas nenaudojate?

Fluidas kai serumas, kazkas to tipo. Beje nuo slinkimo gali pabandyt rusiska serija "Rost volos", yra sampunas, losjonas, ir kauke. Tai gali pvz losjona purskiama ta nupirkt, nuplaut nereik, ant saknu papurski ir thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 14, 10:04)
kadangi nuo slinkimo manau reik naudoti intensyviai ,kas karta plaunant ir jei poveiki jaust butinai i galvos oda itrinti,tad lb idomu ar nesusiriebaluos lb greit plaukai:) parasyk ir apie tai:)
O apimtiems nedidina lb?

O va, zinok, del itrinymo i oda as kazkaip suabejojau, man atrodo, riebintu, as i oda tik sampuna itryniau, nuo balzamo susilaikiau, pas mane ir taip labai greitai saknys susiriebaluoja, as stenguosi visus balzamus tik ant plauku deti...(del slinkimo turiu toniko, kuri itrinu po plavimo, arba issiverdu DILGELYTciu nuoviro biggrin.gif biggrin.gif )
Apimties siaip, sakyciau, nedidina, kaip tik plaukai glotnesni gaunasi, bet va, is ryto vel pabudau su issiputusiais doh.gif tik minkstumas dar jauciasi, kurio mano stagarai paprastai ilgai neislaiko...
Papildyta:
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 14, 10:12)
Fluidas kai serumas, kazkas to tipo. Beje nuo slinkimo gali pabandyt rusiska serija "Rost volos", yra sampunas, losjonas, ir kauke. Tai gali pvz losjona purskiama ta nupirkt, nuplaut nereik, ant saknu papurski ir  thumbup.gif  mirksiukas.gif

O kur sita serija rasti? Mano tonikas nuo slinkimo baigiasi, gal butu neblogai tas losjonas...
Atsakyti