Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi, bet ne prasta 6 dalis

Geras, šampūnas tokioj pakuotėj bigsmile.gif
Atsakyti
Bandziau ir as si sampuna, visai geras , juolab uz tokia kaina. Labiausiai patiko balzamas plaukams is tos serijos ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 12, 23:06)
user posted image
va sitas sampunas su zolelemis, kvepi taip skaniai, vaistinemis zolelemis, gerai isplauna, o kainuoja vos 1.50 lt  thumbup.gif
bet man labai tiko thumbup.gif  manau cia geresnis sampuniukas uz visus kitus paprastus nebrangius sampunus, netgi drysciau sakyti jog geresnis uz kai kuriuos is prof. serijos

pritariu visom keturiom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 12, 23:06)

va sitas sampunas su zolelemis, kvepi taip skaniai, vaistinemis zolelemis, gerai isplauna, o kainuoja vos 1.50 lt  thumbup.gif
bet man labai tiko thumbup.gif  manau cia geresnis sampuniukas uz visus kitus paprastus nebrangius sampunus, netgi drysciau sakyti jog geresnis uz kai kuriuos is prof. serijos

O siaip kuo jis toks geras? Kokie plaukai po jo buna? Labiau purina ar glotnina? 4u.gif
Atsakyti
Man tai pvz nepurina, ir taip per daug ju yra pas man ant galvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakyciau glotnina, svelnesni gan darosi, bei lengvina juos. Tiesa blizga dar po naudojimo tongue.gif
Atsakyti
Nusipirkau ir as siandien "Zolotoj solk" sampuna bei kauke-balzama su placenta (musu sarase tos firmos nera, bet kadangi nebrangi, rasau prie to pacio)unsure.gif vakare bandysiu, ziuresiu, kas gausis, nes siaip, niekada pigiu rusisku produkltu plaukams nenaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 11 13, 17:23)
Nusipirkau ir as siandien "Zolotoj solk" sampuna bei kauke-balzama su placenta (musu sarase tos firmos nera, bet kadangi nebrangi, rasau prie to pacio)unsure.gif vakare bandysiu, ziuresiu, kas gausis, nes siaip, niekada pigiu rusisku produkltu plaukams nenaudojau smile.gif

o kauke-balzama su placenta is "Ekskliuzive kosmetic"? g.gif rolleyes.gif pilka tubele tokia ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 13, 16:18)
Man tai pvz nepurina, ir taip per daug ju yra pas man ant galvos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sakyciau glotnina, svelnesni gan darosi, bei lengvina juos. Tiesa blizga dar po naudojimo tongue.gif

kai po gliss kur pleiskanas issinaikinsiu reikes nusipirkt pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrizzze @ 2008 11 13, 16:38)
o kauke-balzama su placenta is "Ekskliuzive kosmetic"?  g.gif  rolleyes.gif  pilka tubele tokia ?  g.gif

Nea... Va is sito puslapio paskutinis http://www.twinstec....the.biocomplex/ norejau slenkantiems plaukams, bet jau nebebuvo verysad.gif tai pasiemiau sausiems ir pazeistiems plaukams, mat nuolaida dabar dar yra biggrin.gif 9,93lt mokejau... Kazkaip sugunde aprasymas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 11 13, 16:54)
Nea... Va is sito puslapio paskutinis http://www.twinstec....the.biocomplex/ norejau slenkantiems plaukams, bet jau nebebuvo  verysad.gif tai pasiemiau sausiems ir pazeistiems plaukams, mat nuolaida dabar dar yra  biggrin.gif 9,93lt mokejau... Kazkaip sugunde aprasymas... smile.gif

as jau nesiausi situos prie kasos, bet ten raso kad daug geriau kai naudoji ir sampuna ju( nu kaip visur) tai kazkaip nenbenusipirkau,nes perdaug visko ir taip turiu, o nuolaida vos poros litu..lb lb lb idomus atsiliepimai, ir kokie tavo plaukuciai bei kokius juos jis padare:)
Atsakyti
Nusipirkau rusisku ar baltarusisku plauku prieziuros priemoniu, bandysiu smile.gif
Sampuna ir balzama moloko i miod bei ruskoje poli (nezinau kaip rasos blush2.gif ) kauke su rugpieniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 13, 17:36)
as jau nesiausi situos prie kasos, bet ten raso kad daug geriau kai naudoji ir sampuna ju( nu kaip visur) tai kazkaip nenbenusipirkau,nes perdaug visko ir taip turiu, o nuolaida vos poros litu..lb lb lb idomus atsiliepimai, ir kokie tavo plaukuciai bei kokius juos jis padare:)

Aha, raso, bet visur taip raso biggrin.gif Kazkaip neisbandytas produktas, nenorejau tiek visko prisipirkti, tuo labiau, kad nuo plauku slinkimo kazko ieskojau, o sito balzamo nuo slinkimo nebebuvo... Na, bet jei sitas patiks, tada nusipirksiu ir sampuno smile.gif
O plaukai mano tragiski, ilga laika juos sviesinau, tik pries 1,5men pasitamsinau (i naturalia plauku spalva), todel jie issauseje,nutriuse, stagarai kazkokie, linke issipusti, kadangi pakankamai stori, kai issipucia, gaunasi stagaru kupeta ant galvos, nueinu i kirpykla, apkerpa, atrodo viskas grazu ir gerai, o kita diena vel vaizdas, lyg puse metu nekirpti galiukai verysad.gif o paskutiniu metu dar pradejo slinkti... Zodziu, turedama toki "stebukla" ant galvos, stebuklo is sito balzamo nesitikiu, bet... o gal... biggrin.gif
Atsakyti